Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 56 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Bassenganlegg, nærhet til stranden, hyggelig betjening, bar og restaurant.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-16


5 av 10

+
Historien, det første hotellet i Kamari bygd i 1972
-
Høy pris i forhold til standarden på rommet. Gammelt bad, kjøleskap som duret hele natten,

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
Beliggenhet og service. God frokost og bra rengjøring.
-
Det var som forventet, var der i fjor også.

Bekreftet gjest: 2023-08-12


10 av 10

+
Alt var bra.
-
Litt dårlig trykk i dursjen ellers alt bra.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-22


8 av 10

+
Beliggenhet Sjøutsikten fra rommet
-
For få solsenger for hotellgjestene både på stranda og rundt bassenget.

Bekreftet gjest: 2023-07-08


9 av 10

+
Beliggenhet og service. Rom 114 hadde fin utsikt over havet. Fint treningsrom som man fikk bruke helt for seg selv (måtte reservere hver gang man skulle bruke det)
-
Bad og dusj på rom 114 var liten, typ 60x60cm på dusjen. Var vanskelig å dusje uten å komme borti vegger og blandebatteri. Badet kunne vært pusset opp.

Bekreftet gjest: 2023-07-01


10 av 10

+
Stort hotell som virker lite og intimt. Men bassengmafian er på plass med håndklær kl 7. vanskelig å få plass ved bassenget. Ellers helt topp
-

Bekreftet gjest: 2023-07-01


9 av 10

+
Renhold, basseng og sentral plassering
-
Juster prisene på drikke i bassengbaren til det som er normalt andre steder langs promenaden. Desidert dyrest på øl og drinker i hele området

Bekreftet gjest: 2023-06-24


10 av 10

+
Service {bl.a. ble kofferter båret til rom og til bussholdeplass ved avreise}. Renhold, betjening og frokosten var god og innholdsrik.
-
Kommer ikke på noe.

Bekreftet gjest: 2023-06-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

955 vurderinger
Utmerket
 
361
Veldig bra
 
383
Bra
 
137
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

02.09.2017

av fruJohannessen Hokksund, Norge

Ikke helt hva jeg hadde tenkt siste natt på Santorini før hjemreise

Å betale over 1400 kr for et dobbeltrom ei natt, var i overkant i forhold til hva vi fikk for denne prisen.. Det første som møter oss på rommet er en fryktelig inntrengende lukt, sannsynligvis en form for godlukt som skulle kamuflere den rå og fuktige lukta fra badet. Badet er lite, med sprekker i vasken og et speil som fint kunne vært byttet ut. Dusjen er liten, med dusjforheng, dette kunne vært tatt bort med tanke på plass og hygiene. Flekkete håndklær, trolig etter solkrem/makeup. Sengetøyet var også skjoldete og udelikat. Ellers er rommet lyst og en grei størrelse. Ulempen er at vi som bare skulle ha en overnatting ble plassert i tredje etasje, uten heis. Betjeningen er hyggelig og frokosten var helt grei. (Inkludert i prisen). Middagen spiste vi på en restaurant lenger opp i gata. Vi kommer ikke til å benytte oss av Kamari Beach Hotel igjen.

 
08.08.2016

av Ann-KristinHj Bergen, Norge

Flott hotell!

Første gangen vår til Santorini, var på Kamari Beach Hotel i 9 dager. Det var først når vi kom dit at vi skjønte hvor flott hotellet, i forhold til beliggenhet, størrelse og standard. Kamari er den fineste plassen på østsiden og vi er veldig glad for at vi valgte Kamari Beach Hotel. Store og gode rom, vi hadde sjøutsikt og stor balkong. Veldig hardtarbeidende personale, strand rett nedenfor med gratis solsenger og en kjempe koselig gate med restauranter og butikker. En spesiell takk til resepsjonisten Christos som arrangerte en romantisk båttur med Catamaran seilebåt for oss, og booket restaurant i Oia så vi fikk se den berømte solnedgangen. Der var det helt stappfullt ned folk som skulle se solnedgangen, så hadde det ikke vært for bordreservasjonen så hadde ikke vi fått en så god opplevelse. Hotellet er perfekt med øyas største basseng og strand. Svært høy standard i forhold til andre hotell i området. Anbefales på det sterkeste :-)

 
01.08.2016

av E1270IEheleng Oslo, Norge

supert hotell og svært god service

Frokosten er veldig god, ryddig og rent rundt omkring. Veldig hyggelig folk som jobber der, kan anbefale dette på det sterkeste :) wifi funket veldig bra ute men inne på selve hotellrommet var det litt dårlig dekning.

 
08.07.2016

av LarsLovold Norge

Hyggelig opphold!

Bodde på Kamari i 4 dager. Vi bodde 2 voksne og en tenåring på et trippelrom. Transport kan ordnes med hotellets minibuss for 4 euro/person. Romslig, rent og bra rom, med en liten balkong. Meget pent bassengområde med poolbar og behagelige solsenger. Frokosten var typisk gresk: enkel og grei. Kort vei ned til stranda. Eneste minus var damen i resepsjonen som kunne tatt et kurs i kundeservice.

 
11.11.2014

av georgeandtrudi Dunfermline, Storbritannia

Bryllupsreise i Santorini

Tilbrakte to uker på Kamari Beach Hotel i september 2014. Beliggenheten er strålende, rett ved stranden. Alle barene og restaurantene er rett ved dørstokken. Hotellet i seg selv er plettfritt og de ansatte er veldig vennlige og hjelpsomme. Vicky og Eriona fortjener en spesiell oppmerksomhet. Rommet vårt var det de kaller Superior. Romnummeret var 108. Dette rommet er en smule større enn de fleste. Selv om det ikke vendte mot stranden, hadde du likevel en fin utsikt mot sjøen og så over mot bassengeet og klippene i øst. Rommet var ganske enkelt, typisk gresk standard. Det viktigste var at det var rent, med skarpe hvite sider skiftende hver dag. Kjøleskap var en bonus, det virket tilogmed, så gjorde også luftkondisjoneringen. Dusjen var den minste jeg noensinne har vært inne i. Jeg er ingen gigant, men jeg kunne ikke en gang snu meg rundt. Den beste tingen å gjøre er å fjerne dusjforhenget og bruke det som et våtrom. Alle sa at vanntemperaturen og trykket var fint. Vi så aldri fjernsyn under ferien, men hadde en titt likevel. Der er 14 kanaler, alle utenlandske, ikke en gang BBC, World News. Det er ingen stor sak, men kan være det for noen mennesker. Et problem med dette rommet var at det er rett ved det utendørs frokostområdet. Klokken 0700 hver morgen ble vi vekket til lyden av bord og stoler som ble flyttet rundt. Bassenget (største på øyen) og det omliggende området var utmerket. Mengder av solsenger for de som elsker å sole seg, eller skyggesteder under palmetrærne hvis det blir en smule for varmt.. Folk kom tilogmed inn fra gatene for å ta bilder. Ett tips, vær sikker på at du er forsikret. Jeg følte meg uvel noen dager i en slik grad at jeg kontaktet resepsjonen om å få se en lege. Han kom til rommet vårt innen en halvtime og undersøkte meg. Beløpet hans var 120 Euro som måtte betales kontant. Så ta med et nødfond i tilfelle. Fordelen er at hvis du er frisk de siste dagene, kan du bruke penger som en full sjømann. Alt i alt virkelig fornøyd med hotellet og planlegger å reise tilbake i fremtiden.