Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 17 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Hyggelig betjening, god frokost
-
Hotellet ble annonsert som langt bedre enn det var - ganske slitt, dårlig ventilert bad, svært slitt

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

+
Nydelig frokost med godt utvalg Spa avdelingen leverte Flott og velholdt uteområde
-
Nye solsenger (noen bør byttes ut) Bytte ut sovesofa med ny

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

+
Beliggenhet; nær til sentrum, strand og turområde. Frukost; variert og veldig god. Håndklær ved bassenget og nok solsenger.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

342 vurderinger
Utmerket
 
175
Veldig bra
 
102
Bra
 
38
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

02.07.2013

av Alexander B Oslo, Norge

Hotell for to

Da vi skulle hit i fjor bestilte vi først gjennom Amisol. Dette viste seg å være en dårlig idê, da de ikke hadde lov/ikke ville selge disse hotellrommene allikevel. Vi kontaktet hotellet, og fikk et gunstig tilbud av manageren der om et ukes hotellopphold. Hotellet ligger på toppen av en bakke, og har en fin utsikt fra noen av rommene. Vi hadde rom med eget basseng, og hadde sol til rundt klokken 6 med en utrolig fin utsikt. God standard, og godt renhold. Det eneste jeg har å utsette på rommet vårt er at det kunne fint vært et gjerde på siden mot resepsjonen så det ble litt mer privat. Det gikk også en trapp rett nedenfor bassenget vårt som gjorde det var stor fare for å bli våt av å gå der. Personalet er hyggelig, og imøtekommende. Spesielt han i baren. Alltid blid og fornøyd. De ble litt misfornøyde og småsure av at vi bestilte spa på et annet hotell, så ikke fortell dem slikt om man ikke må. Ca 15 minutters spasertur til stranden/byen, og parkeringsplass rett bak hotellet om du vil leie ATV/Buggy. Folk kjører relativt greit på øya. Anbefaler å kjøre veien videre opp forbi hotellet, er en fantastisk utsikt der, og at man kjører innom Oia. Veldig turiststed, men veldig romantisk også. Vi kjørte også å så på delen som ikke er turistomfattet. Veldig fattige kår. Alt i alt en kjempefin ferie. Dette er et sted de fleste par vil trives.

 
11.03.2013

av EvaJoh03 Bergen, Norge

Antinea anbefaler

Vi var i Antinea og 2012, var det et fantastisk opphold. Vi var i mai, var det litt kaldt, men nydelig vær. Denne to-ukers opphold var minneverdig. Veldig hyggelig rom, rent, håndklær forandret daglig, sjampo, såpe, boblebad. Vi hadde Dobelltrom over restauranten med utsikt over havet. Plasseringen er fantastisk. Rolig fredelig hotell. ca 15 minutter til sjøen veien, veldig hyggelig personale, nyttig. Halvpensjon alternativer vi hadde, og jeg må si at jeg nå har 5 flere pounds, veldig god mat, stort utvalg, men en gripe med middag du betaler mye for drinker. Vi kjøpte flaskevann i butikken, og vi hadde i rommet. Hotellet anbefales for eldre, men ikke for familier med barn. Det er ingen aktiviteter for barn på hotellet. Intimt hotell med en meget høy kultur. kvelden i restauranten uniformer.

 
13.08.2012

av torbjornw1982 Bergen, Norge

Perfekt for et par

Vi bodde 14 dager her og var kjempefornøyde. Vi opplevde en suveren serviceinnstilling hos alle ansatte fra daglig leder, resepsjon, servitører og bartender. Uansett hva vi spurte om eller ønsket ble vi møtt med en klart vi kan få det til for dere innstilling som er veldig godt å møte. Veldig lett å like seg og vil anbefale hotellet til andre. Beliggenheten like oppunder fjellet gjør at du bor noe unna maset nede ved stranden, samtidig som det kun er noen hundre meter unna. Sjekk dette hotellet før du bestiller noe annet!

 
14.05.2012

av Sfo60 Ålesund, Norge

KAN ANBEFALES!!!!!!

Servicen møtte oss med en gang i resepsjonen.Bagasjen ble raskt tatt hånd om av en hyggelig mann som viste oss et flott rom. Der sto et innbydende fat med frukt,en flaske vin og glass. Vi hadde stor markterrasse med solstoler, jazussi og kort vei til matsal. Frokosten var den vi likte best.Det var tidlig i sesongen så hotellet var ikke fullt.Flott å gå tur i fjellet fra dette hotellet som ligger litt oppe i fjellsiden. 5 min å gå til stranden og busstopp. Skal vi tilbake noen gang,velger jeg gjerne dette hotellet igjen:):):)

 
16.08.2011

av Lars W Oslo, Norge

Kan man ha det bedre? Nei

Antinea er et meget veldrevet hotell med service fra inngangsdøren til utgangsdøren. ALLE som arbeider der er meget service innstilt og hyggelige. Husk at flere av de ansatte kommer fra andre land i tidligere Øst Europa og kan ved første møte oppfattes som "sure". Det er de ikke når man prater med de. Resepsjonen hjelper til med alt og utviser mer interesse i gjesten enn det man kan forvente. Bell mannen er meget hyggelig og hjelper til med å gjøre livet lettere for gjestene fra tidlig om morgen til sent på ettermiddagen. Pool baren er liten men den Bulgarske bar mannen gjør alt for deg. Vi nordmenn vil altid finne noe som kunne vært bedre. Da må det bli noe større areal rundt poolen for solsengene, men det er fysisk umulig dersom de ikke får benytte taket ved nabo hotellet.