Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 23 vurderinger
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Servicen fra de ansatte. Frokosten var super.
-
Boblebad på rommet var ikke optimalt, klorlukt og fuktig. Aircondition lekker vann, drypper ned i senga. Nesten ikke vann i springen/dusjen. Manglende lys utenfor døren til rommet, klarte ikke se nøkkelhullet når vi skulle låse opp.

Bekreftet gjest: 2024-07-06


10 av 10

+
Personalet
-

Bekreftet gjest: 2024-06-08


10 av 10

+
atmosfæren og vennligheten og service fra alle!!! årets kjøkken ledelse med fantastisk kokk med magisk omfattende frokost.......... og middager av høy klasse samt drillet serverings personale på god service.
-
tidligere buss transport til hotellet er ikke mer. burde vært transport til og fra flyplass helt opp til resepsjon !!! hotellet trenger noe oppgradering og kanskje skap og hylleplass pluss noen stoler på rommene MEN dette er økonomisk problem jeg ikke kan blande meg i

Bekreftet gjest: 2023-09-16


7 av 10

+
Frokost å basseng
-
Nesten ikke vann i springen på rommet .veldig dårlig vanntrykk

Bekreftet gjest: 2023-08-12


6 av 10

+
Utsikt å eget basseng.
-
Først fikk vi ett ordinært rom med deffekt air condition.. selv om vi hadde oppgradert rommet å skulle ha med eget basseng. Sa i fra på hotellet å de kunne ikke hjelpe oss, de hadde gitt oss riktig. Ringte Apollo. De skulle hjelpe oss, men ringte ikke tilbake. Ringte tilbake kvelden etterpå, da var det i orden å vi kunne bare gå i resepsjonen å få ny nøkkel.

Bekreftet gjest: 2023-08-12


8 av 10

+
Rolig atmosfære.
-
Vi forsto det slik av vår bestilling, at vår romtype skulle ha lite basseng. Litt skuffende, men klarte oss fint uten.

Bekreftet gjest: 2023-07-22


10 av 10

+
Frokostbuffeten, den fantastiske havutsikten fra rommet, stillheten rundt, hyggelig betjening, stilig arkitektur og tøff beliggenhet inntil den bratte fjellveggen. En bratt bakke opp fra sentrum bare bra for helsen.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

371 vurderinger
Utmerket
 
185
Veldig bra
 
109
Bra
 
42
Mindre bra
 
19
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

30.10.2022

av 247oslo Greenwich, Connecticut

Elendig vedlikehold. Strålende betjening. Ikke verdt å kalle seg et 2 stjernes hotell engang….styr unna

Overpriset. Eierene lar hotellet forfalle. Svært hyggelig og service minded ansatte trekker opp. Hotellet var sikkert flott når det ble bygd. Nå er forfallet stort. Bodde i junior suiten. Helt sikkert supert når det var nytt. Nå svært forfallent. Hvordan dette er er 4 stjernes hotell vet jeg ikke. Tenker vi sier 2 stjerner. Folkene over oss kunne knapt bruke jacussien sin. Og når de gjorde det følte vi det sånn at vår suite ramlet sammen. Det går ikke Ann å selge det som en suite når det er så lite skjerming for støy. Badet ser ut som at det holder på å dette fra hverandre. Selv ikke et ødelagt dusjoppheng klarte de å holde i stand. Videre virket ikke tv’n på hele oppholdet. Vi kommer ikke igjen. Vi sjekket bare anmeldelser på Hotels.com ikke gå i samme fella. Når vi googlet på Google anmeldelser ser vi at folk skriver som oss. Styr unna inntil eierne tar sitt ansvar og bruker penger på vedlikehold eller legger det ned framfor å lure turister….

 
02.07.2013

av Alexander B Oslo, Norge

Hotell for to

Da vi skulle hit i fjor bestilte vi først gjennom Amisol. Dette viste seg å være en dårlig idê, da de ikke hadde lov/ikke ville selge disse hotellrommene allikevel. Vi kontaktet hotellet, og fikk et gunstig tilbud av manageren der om et ukes hotellopphold. Hotellet ligger på toppen av en bakke, og har en fin utsikt fra noen av rommene. Vi hadde rom med eget basseng, og hadde sol til rundt klokken 6 med en utrolig fin utsikt. God standard, og godt renhold. Det eneste jeg har å utsette på rommet vårt er at det kunne fint vært et gjerde på siden mot resepsjonen så det ble litt mer privat. Det gikk også en trapp rett nedenfor bassenget vårt som gjorde det var stor fare for å bli våt av å gå der. Personalet er hyggelig, og imøtekommende. Spesielt han i baren. Alltid blid og fornøyd. De ble litt misfornøyde og småsure av at vi bestilte spa på et annet hotell, så ikke fortell dem slikt om man ikke må. Ca 15 minutters spasertur til stranden/byen, og parkeringsplass rett bak hotellet om du vil leie ATV/Buggy. Folk kjører relativt greit på øya. Anbefaler å kjøre veien videre opp forbi hotellet, er en fantastisk utsikt der, og at man kjører innom Oia. Veldig turiststed, men veldig romantisk også. Vi kjørte også å så på delen som ikke er turistomfattet. Veldig fattige kår. Alt i alt en kjempefin ferie. Dette er et sted de fleste par vil trives.

 
11.03.2013

av EvaJoh03 Bergen, Norge

Antinea anbefaler

Vi var i Antinea og 2012, var det et fantastisk opphold. Vi var i mai, var det litt kaldt, men nydelig vær. Denne to-ukers opphold var minneverdig. Veldig hyggelig rom, rent, håndklær forandret daglig, sjampo, såpe, boblebad. Vi hadde Dobelltrom over restauranten med utsikt over havet. Plasseringen er fantastisk. Rolig fredelig hotell. ca 15 minutter til sjøen veien, veldig hyggelig personale, nyttig. Halvpensjon alternativer vi hadde, og jeg må si at jeg nå har 5 flere pounds, veldig god mat, stort utvalg, men en gripe med middag du betaler mye for drinker. Vi kjøpte flaskevann i butikken, og vi hadde i rommet. Hotellet anbefales for eldre, men ikke for familier med barn. Det er ingen aktiviteter for barn på hotellet. Intimt hotell med en meget høy kultur. kvelden i restauranten uniformer.

 
13.08.2012

av torbjornw1982 Bergen, Norge

Perfekt for et par

Vi bodde 14 dager her og var kjempefornøyde. Vi opplevde en suveren serviceinnstilling hos alle ansatte fra daglig leder, resepsjon, servitører og bartender. Uansett hva vi spurte om eller ønsket ble vi møtt med en klart vi kan få det til for dere innstilling som er veldig godt å møte. Veldig lett å like seg og vil anbefale hotellet til andre. Beliggenheten like oppunder fjellet gjør at du bor noe unna maset nede ved stranden, samtidig som det kun er noen hundre meter unna. Sjekk dette hotellet før du bestiller noe annet!

 
14.05.2012

av Sfo60 Ålesund, Norge

KAN ANBEFALES!!!!!!

Servicen møtte oss med en gang i resepsjonen.Bagasjen ble raskt tatt hånd om av en hyggelig mann som viste oss et flott rom. Der sto et innbydende fat med frukt,en flaske vin og glass. Vi hadde stor markterrasse med solstoler, jazussi og kort vei til matsal. Frokosten var den vi likte best.Det var tidlig i sesongen så hotellet var ikke fullt.Flott å gå tur i fjellet fra dette hotellet som ligger litt oppe i fjellsiden. 5 min å gå til stranden og busstopp. Skal vi tilbake noen gang,velger jeg gjerne dette hotellet igjen:):):)