Bungalow Seafront

Bungalower Seafront med balkong eller terrasse samt havutsikt. En dobbeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar og en flaske vann i rommet ved ankomst. Badekåper og tøfler. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Bungalowene ligger ved stranda og havet.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom i bungalow

Deluxerom i bungalow med balkong eller terrasse og vakker havutsikt. En dobbeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar med en flaske vann ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom med havutsikt

Dobbeltrom med balkong eller terrasse samt havutsikt. En dobbeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar og en flaske vann i rommet ved ankomst. Badekåper og tøfler. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Suite med eget basseng

Suiter med et 14 kvm stort basseng på markterrassen og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng og stue med sofa. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar og en flaske vann i rommet ved ankomst. Badekåper og tøfler. TV. Badekar og separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 2