Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 35 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Veldig fin beliggenhet og hyggelig og serviceminded personale.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-16


5 av 10

+
Nærhet til flott strand, og flott utsikt fra rommet.
-
Ingen matservering etter frokost, så vi måtte til sentrum med taxi hver kveld for å spise middag. Ingen aktivitet på hotellet, og veldig mange trapper å gå, da vi bodde i en av de øverste bygningene.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


7 av 10

+
Fin beliggenhet og sjøutsikt, fint bassengområde, god service, bra renhold
-
Knallharde madrasser, begrensede muligheter for å kjøpe mat på hotellet

Bekreftet gjest: 2023-09-09


10 av 10

+
-
I presentasjonen av hotellet stod det at for oppgraderte rom var det Jacuzzi på terrassen eller i noen tilfeller på badet. Ved innsjekk opplyste hotellet at det ikke var Jacuzzi på terrassen for noen Apollo gjester. Dette er villedende salgs triks fra dere. Ikke bra. Sjekket for øvrig rundt om på hotellet og kunne kun se at to rom hadde Jacuzzi på terrassen

Bekreftet gjest: 2023-09-02


9 av 10

+
Beliggenhet i forhold til Strand, rent og service vennlig personale som ordnet det vi bad om.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-02


8 av 10

+
Nær strand, flott utsikt, trivelige ansatte
-

Bekreftet gjest: 2023-08-19


8 av 10

+
Nær strand, flott utsikt, trivelige ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-19


7 av 10

+
Servicegrad og utsikten
-
Knallharde senger og elendig nettverk

Bekreftet gjest: 2023-08-12


8 av 10

+
Gå avstand til stranden (- og hvor nabo-hotellet hadde strand-restaurant, god service og toaletter tilgjengelig fra stranden- noe som gagnet vårt hotell) De ordnet fort taxi hvis du ba om det. God parkeringsplass rett utenfor til leiebil. Rommene var rene. Flott utsikt, stille og rolig område.
-
Wifi var svak på rommet (wifi på rommet var en av kriteriene for valg av hotellet) Rommene var spartansk innredet med mørke farver. De kunne lett gjort det lyst og trivelig og med den flotte utsikten kunne de lett hevet helhetsinntrykket. Sengene var to satt i sammen med en bred kant som delte sengene i midten. Det var mye skapplass-det var fantastisk! Badet var lite og manglet glassdør/dusjforheng så det var konstant vått på gulvet som ikke tørket med det første

Bekreftet gjest: 2023-07-29


6 av 10

+
Avstand til strand og svømmebasseng
-
Mattilbudet kunne vært bredere, både frokost og mat/lunch

Bekreftet gjest: 2023-07-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

188 vurderinger
Utmerket
 
44
Veldig bra
 
85
Bra
 
35
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

15.07.2023

av HildeH776 Fetsund, Norge

Lekkert og luftig bassengområde!

Det beste bassengområdet vi har hatt. Luftig og lekkert. Fin utsikt og alltid en bris. Ikke langt ned til stranden. Passe stor, alltid noe ledig, fin strandrestaurant. 3 km inn til byen. Vi gikk en kveld, men ellers taxi 8 Euro. Vi har kost oss!

 
08.08.2022

av 206pers

Fortjener ikke mer enn maks 2 stjerner

Hotellet virket greit til å begynne med, men så oppdaget man mer. Det er ikke restaurant, kun en poolbar med svært dårlig mat til overpris. Kaffen som forøvrig var iskald kostet 4 euro i poolbaren. Noen ungdommer som jobbet der, å mente at det bare var sånn. Det var vist maskinen sin feil og kom ikke engang med en unnskyldning eller pengene tilbake. Vi bestilte mat der første dagen. Har ikke opplevd noe dårligere! Brus smakte som normal, men det var nesten det eneste. På selve hotellet kan man ikke få seg en kopp kaffe engang foruten til frokosten da. Maten til frokost var forholdsvis bra til gresk standard. Men hele tiden fritt for noe..brød, fat, juice, smør, bestikk. Enormt dårlig kapasitet på kjøkkenet for å si det mildt. Varmeste tiden på året, og dem hadde aldri på aircondition i frokostsal. Måtte stikke å dusje etter frokost. WiFi var ekstremt dårlig. Kun brukbart tidlig på morningen da ikke så mange er pålogget. Ganske langt til byen. Personalet sa det var 20 minutter å gå. Vi brukte nesten 40 minutter. På rommene er det aircondition, som eiere av hotellet sa man ikke måtte ha på mer enn 24 grader.. De hadde tapet over knappene på fjernkontrollen for at man ikke skulle tykke lavere temperatur. Renhold var bra, og frokost grei, utsikten fra rommene var fin. Ca 100 høydemeter med til stranden som forøvrig var bra. Anbefaler ikke hotellet.

 
20.07.2022

av 6hildek

"En liten perle"

Etter kansellering av et annet reisemål ,kastet vi oss på nettet og fant dette sjarmerende stedet på Samos. Førsteinntrykket var bra fra første stund. Nyoppussede flotte rom med supert renhold hver dag.Fantastisk utsikt utover Eegerhavet til en sjarmerende flott strand med krystallklart vann. Topp service med veldig hyggelig personale. Frokostbuffen hadde alt man kunne tenke seg. Bassenget var rent og pent ,med en flink vaktmester som fulgte opp. Lite treningsrom som kunne oppgraderes noe. Et sted vi garantert kommer til å besøke igjen.Taxi 2 km til sentrum, litt for smale og kupperet veier til å gå.Sjarmerende båthavn med mange luksusuriøse båter og reatauranter på rekke og rad.

 
06.08.2019

av Per630 Tvedestrand

Veldrevet på Samos

Nyoppusset hotell med flott havutsikt fra de fleste rommene. Alt er helt i orden, inklusive daglig rensing og vedlikehold av bassenget. Bra frokost. Poolbaren serverer enkle retter. 3 min. å gå til nabohotellet som har en veldig hyggelig restaurant. 4 min. å gå til stranden. Kjøleskap på rommet, men Ikke selvhushold eller butikker i nærområdet. €6 - 8 for taxi til byen. Flott for en rolig ferie. Noen barnefamilier, men passer kanskje best for de voksne. Kommer gjerne igjen.

 
07.10.2018

av Hillevi M Halden kommune, Norge

Fint hotell med fantastisk utsikt😊

Vi fikk ikke noe bra førsteinntrykk av hotellet pga at vi ikke fikk premiumrommet vi hadde bestillt. De mente det ikke var noe ledig, men vi tror dem hadde stengt det for vinteren. Sett bort i fra dette så var det et bra hotell, men det burde kanskje vært 3 stjerners hotell og ikke 4. Rengjøringen var super med bytte av håndklær hver dag. Frokosten var helt grei😏 Bare et lite stykke å gå ned til en veldig fin strand, men en ganske så hard tur opp til hotellet igjen. Vi gikk hovedveien inn til Pythagorion(2,7 km) hver dag. De sier at det finnes en "snarvei", men den fant vi aldri. Alt i alt var det en fin tur og et bra hotell😊😊