Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 114 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
5,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Fantastiske hyggelige og serviceinnstilt personale. Costas, tok varmt i mot. Sonia, som ordnet rommet hver dag var alltid like blid og flink. Beliggenhet var svært bra, med panorama utsikt mot havet og byen. Praktisk og fint rom. Wifi er ikke utbygget så bra i Hellas, som det er i Norge. Tatt dette i betraktning er Wifi på hotellet utmerket! Rent, ryddig og hyggelig hotell. 5 minutter å gå fra hotellet og ned til havnen og kjernen i den fine byen. Ønsker man nydelig havutsikt og ikke bo helt oppi alle restauranter og butikker er Panorama helt max. Jeg anbefaler Studio Panorama på det varmeste. Jeg har allerede booket ny tur neste år, samme hotel!
-

Bekreftet gjest: 2022-10-01


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2022-09-24


6 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2022-09-17


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-10


8 av 10

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2022-08-27


7 av 10

+
Utsikten !
-

Bekreftet gjest: 2022-08-27


7 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2022-08-13


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2022-08-13


2 av 10

+
Utsikten og lokasjoner var god.
-
Det var kakerlakker på rommet. Spesielt på badet. Det var også mange elektriske anlegg som sto åpne, både over dusj og to steder ved sengen. I det ene hullet var det lagt en serviett for å dekorere det åpne elektriske anlegget. Hver morgen våknet vi til at en i rengjøringspersonalet snakket i telefonen med høytaleren på, hørte på musikk eller film, eventuelt sang av full hals eller ropte opp til sjefen sin i etasjen over. Vaskerommet var ovenfor oss i gangen og det var så lydt at det ikke var mulig å sove når hun kom på jobb. I tillegg forventet hotellverten at vi skulle betale en skatt for å ha bodd på hotellet i en uke. Det var ikke snakk om mange euroene, men det virket noe suspekt da vi hadde betalt til Apollo på forhånd. I tillegg skulle hotellverten ha 65 euro for å bruke aircondition i en uke.

Bekreftet gjest: 2022-08-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

9 vurderinger
Utmerket
 
5
Veldig bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

24.09.2019

av AinaVBB Norge

Fantastisk utsikt - men grusomme senger!

Et lite studio med fantastisk utsikt over havnen. Ryddig og rent på rommet. Kort vei til stranden. Et stort minus i alt dette flotte, er sengene. Hardere madrasser har jeg ikke vært borti. Ryggen og søvnen ble deretter. Dessverre hadde de ingen overmadrasser å tilby heller, så om du ikke liker å ligge hardt, er ikke dette plassen for deg og få en avslappende overnatting. Dårlig rørsystem, sjeldent varmtvann i dusjen og dårlig trykk. Burde vært fikset.

 
08.08.2011

av Per-anders

Fantastisk utsikt, med grei beliggenhet

Det generelle service nivået vil jeg ikke si er høyt I hellas, men en viss standar er og forvente. Og dette hotellet har ikke alt på det rene. Det er greit nok art det løper kakerlakker over gulvet som er så store at du må tråkke 2 ganger for å drepe dem, og at man ikke får nye håndklær på en uke. for det som var virkelig irriterende for oss var at når telefonen ringte I resepsjonen som lå I etasjen over oss ringte tidlig og seint, valgte ikke hotelleieren/resepsjonisten/vaskedama å snakke I et normalt toneleie, men å jalle så høyt at dørene ristet og du kunne glemme å sove noe mer den dagen. Dette var daglig et stort irritasons moment. Gestene på hotellet var tydeligvis bare til bry for henne og noe hensyn til de skulle ikke tas. Det var heller ikke greit at hun brukte terassen vår til å tørke klær på. Så hvis man kan se igjennom dette er hotellet å anbefalte.hotellet levert virkelig opp til navnet og har en fantastisk 180 graders panorama utsikt over havet man sent glemmer..

 
29.09.2019

av ibsgaard Herning, Danmark

Bedre udsigt findes ikke!

Herligt typisk græsk sted, fantastisk værtinde. Rent og pænt. En dejlig uge med masser af motion når vi skulle til stranden. Græsk venlighed når det er bedst, og igen bare udsigten, den bliver man ikke træt af. Judith og Per Ibsgaard Herning, DK

 
05.08.2018

av katerinabavea Mesta, Hellas

Το καλύτερο περιβάλλον για όμορφες αναμνήσεις!!

Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο τέλος Ιουλίου!! Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε σαν να βρίσκαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό!! Η Μαρία μας υποδέχτηκε με ένα τεράστιο και ευγενικό χαμόγελο.. Ο χώρος προσεγμένος και πεντακάθαρος , τόσο στους εξωτερικούς όσο και στα δωμάτια.Ανετα δωμάτια και με θέα.. Απολαύσαμε την πισίνα με θέα την θάλασσα και βραδινό με το ηλιοβασίλεμα. Οι δημιουργίες της κυρίας Νιτσας πεντανόστιμες!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε!! Μη χάσετε την ευκαιρία όταν αποφασίσετε να πάτε στη Σάμο!!

 
18.11.2017

av EJE2791 Sámos, Hellas

Det skønneste sted

Igen i år havde vi 2 dejlige uger på Hotel Panorama. Det er det skønneste sted med en ubeskrivelig udsigt. Værtsparret er så søde og gør alt for at man skal føle sig velkommen. Kan kun anbefale stedet. Vi har allerede booket 3 uger til september 2018.