Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 87 vurderinger
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
6,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-
Det var ikke varmt vann om morgenen, men til barbervann så brukte jeg vannkokeren. Gikk greit det. Kjøleskapet stod på 14 grader, jeg sa fra men det skjedde ikke noe. Jeg fikset det selv med litt triksing og fikk det ned i 8.5 grader. Det gikk det også.

Bekreftet gjest: 2024-06-08


10 av 10

+
Fantastisk utsikt, vennlige og hjelpsomme eiere og en nydelig privat atmosfære
-
Dette er ikke et hotell men en studioleilighet, og overgikk mine forventninger

Bekreftet gjest: 2024-06-01


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2024-05-25


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2024-05-25


3 av 10

+
utsikten var fantastisk og sengene var gode
-
Verten burde være mer tilstede. så ham kun ved ankomst og da vi dro. skulle kun ha kontant da han krevde turistskatten. Husker ikke om aircondition skulle være inkludert, men synes det var dyrt med 65 euro for oppholdet.

Bekreftet gjest: 2023-09-30


10 av 10

+
Beliggenhet i litt høyde, med fantastisk utsikt over byen, havna og havet. Virkelig panorama utsikt! Og samtidig så nær havna i sentrum. Alt fungerte tipp topp på hotellet. Så i møterommene personell. Et nydelig sted.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-30


10 av 10

+
Hotellet lå veldig sentralt til. Det var kort vei ned bakken til havnen. Enda bedre var den flotte terrassen med utsikt over havnen og til Tyrkia. Hotellet hadde enkel standard, men vi hadde alt vi trengte.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


10 av 10

+
Utsikten er uten tvil det beste ved hotellet, i tillegg til en hyggelig eier som utøver god service. Rommene er luftige, man får trent litt av å gå i trappene, (fra byen til hotellet), noe som heller ikke er feil. Alt i alt anbefaler jeg virkelig dette hotellet!
-

Bekreftet gjest: 2023-09-02


7 av 10

+
Beliggenhet. Sentralt med flott utsikt.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-26


9 av 10

+
Utsikt og hyggelig betjening
-
Dusjen var ødelagt så det gikk ikke å henge den opp på veggen. Egentlig en bagatell men det er der eneste jeg kommer på.

Bekreftet gjest: 2023-08-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

10 vurderinger
Utmerket
 
6
Veldig bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

24.09.2019

av AinaVBB Norge

Fantastisk utsikt - men grusomme senger!

Et lite studio med fantastisk utsikt over havnen. Ryddig og rent på rommet. Kort vei til stranden. Et stort minus i alt dette flotte, er sengene. Hardere madrasser har jeg ikke vært borti. Ryggen og søvnen ble deretter. Dessverre hadde de ingen overmadrasser å tilby heller, så om du ikke liker å ligge hardt, er ikke dette plassen for deg og få en avslappende overnatting. Dårlig rørsystem, sjeldent varmtvann i dusjen og dårlig trykk. Burde vært fikset.

 
08.08.2011

av Per-anders

Fantastisk utsikt, med grei beliggenhet

Det generelle service nivået vil jeg ikke si er høyt I hellas, men en viss standar er og forvente. Og dette hotellet har ikke alt på det rene. Det er greit nok art det løper kakerlakker over gulvet som er så store at du må tråkke 2 ganger for å drepe dem, og at man ikke får nye håndklær på en uke. for det som var virkelig irriterende for oss var at når telefonen ringte I resepsjonen som lå I etasjen over oss ringte tidlig og seint, valgte ikke hotelleieren/resepsjonisten/vaskedama å snakke I et normalt toneleie, men å jalle så høyt at dørene ristet og du kunne glemme å sove noe mer den dagen. Dette var daglig et stort irritasons moment. Gestene på hotellet var tydeligvis bare til bry for henne og noe hensyn til de skulle ikke tas. Det var heller ikke greit at hun brukte terassen vår til å tørke klær på. Så hvis man kan se igjennom dette er hotellet å anbefalte.hotellet levert virkelig opp til navnet og har en fantastisk 180 graders panorama utsikt over havet man sent glemmer..

 
04.10.2023

av MikkelB_12 Agia Napa, Kypros

Great view. Great host. Great place

Great place. Choose Panorama (balcony room) if you want an absolutely stunning view of the city and harbour life in Pythagorion. The host is a very warm and welcoming elderly gentleman. He speaks little English but communication is no problem. Rooms are cleaned daily. Nice little hotel apartment. Cook your own breakfast and enjoy it on the balcony with a book and a cup of coffee

 
29.09.2019

av ibsgaard Herning, Danmark

Bedre udsigt findes ikke!

Herligt typisk græsk sted, fantastisk værtinde. Rent og pænt. En dejlig uge med masser af motion når vi skulle til stranden. Græsk venlighed når det er bedst, og igen bare udsigten, den bliver man ikke træt af. Judith og Per Ibsgaard Herning, DK

 
05.08.2018

av katerinabavea Mesta, Hellas

Το καλύτερο περιβάλλον για όμορφες αναμνήσεις!!

Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο τέλος Ιουλίου!! Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε σαν να βρίσκαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό!! Η Μαρία μας υποδέχτηκε με ένα τεράστιο και ευγενικό χαμόγελο.. Ο χώρος προσεγμένος και πεντακάθαρος , τόσο στους εξωτερικούς όσο και στα δωμάτια.Ανετα δωμάτια και με θέα.. Απολαύσαμε την πισίνα με θέα την θάλασσα και βραδινό με το ηλιοβασίλεμα. Οι δημιουργίες της κυρίας Νιτσας πεντανόστιμες!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε!! Μη χάσετε την ευκαιρία όταν αποφασίσετε να πάτε στη Σάμο!!