Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 91 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
6,5 / 10
Mat og drikke
 
4,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


2 av 10

+
Utsikten
-
Beskrivelsen av rommet MÅ være i forhold til det som står i Apollo sine beskrivelser! Vi bestilte leilighet med oppholdsrom og soverom men fikk 2 soverom hvor det ene var på andre siden av gangen. VI BRUKTE BARE DET ENE ROMMET OG AV APOLLO FIKK VI TILBAKE KR 2000. Begrunnelsen for dette beløpet var i følge Appolo at det var vanskelig å regne ut det riktige beløpet. I følge våre beregninger betalte vi ca kr 5000 ekstra for det andre rommet. Dvs at vi tapte ca kr 3000! Vi reiste sammen med 2 andre par som bodde på hotell Lenox og som fikk en mye bedre standard til en lavere pris. Det er jo fristende å fortelle andre reisende om dette på feks på facebok.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


3 av 10

+
Utsikten
-
Renovering av badet, ordne opp på terrassen

Bekreftet gjest: 2019-09-21


7 av 10

+
Utsikten fra balkongen var fantastisk.
-
Overmadrasser til sengene burde vært lovpålagt. Sengene var steinharde, kunne likeså godt ligget på gulvet. Folk med dårlig rygg(eller rygg generelt) vil grue seg til å legge seg. I tillegg burde det vært gjort noe med rørsystemet til vann. Varmt vann eksistert så og si ikke. Så det ble mange kalde/ lunkne dusjer.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


5 av 10

+
Utsikten.
-
Leiligheten trenger betydelig oppussing, spesielt badet. Skift av håndklær 1 gang i løpet av en uke er for dårlig

Bekreftet gjest: 2019-09-07


5 av 10

+
Utsikten
-
Hele badet. Noe mer kjøkkenutstyr. Større balkong. Det viktigste er at hotellet selvsagt har kortterminal!!! Dette for å unngå «svarte penger « !!! Hellas trenger absolutt ALLE sine skattepenger. Dette er noe som dere som reisearrangør bør kreve av hotellet!!!

Bekreftet gjest: 2019-09-07


8 av 10

+
Betjeningen. Utsikten. Stille og rolig.
-
Reparere døra på fryseboksen slik at kjøleskapet blir kaldt.. gjerne dører på dursjen slik at man slipper vann utover golvet.

Bekreftet gjest: 2019-09-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-24


6 av 10

+
Beliggenheten i nærheten av byen. Stille og rolig.
-
Vi hadde ikke varmt vann de to første dagene og måtte gi beskjed om det slik at de satte på ekstra varmtvann ( ikke bare fra solceller) I tillegg var dusjhodet helt ødelagt så vann sprutet overalt. Dette ble også byttet. Sengene er veldig harde, noe de jo ofte er i Hellas. Uteområdet var ok, men hele hotellet kan nok trenge en liten oppgradering.

Bekreftet gjest: 2019-08-24


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

9 vurderinger
Utmerket
 
5
Veldig bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

24.09.2019

av abenonis Kristiansund, Norge

Fantastisk utsikt - men grusomme senger!

Et lite studio med fantastisk utsikt over havnen. Ryddig og rent på rommet. Kort vei til stranden. Et stort minus i alt dette flotte, er sengene. Hardere madrasser har jeg ikke vært borti. Ryggen og søvnen ble deretter. Dessverre hadde de ingen overmadrasser å tilby heller, så om du ikke liker å ligge hardt, er ikke dette plassen for deg og få en avslappende overnatting. Dårlig rørsystem, sjeldent varmtvann i dusjen og dårlig trykk. Burde vært fikset.

 
08.08.2011

av Per-anders

Fantastisk utsikt, med grei beliggenhet

Det generelle service nivået vil jeg ikke si er høyt I hellas, men en viss standar er og forvente. Og dette hotellet har ikke alt på det rene. Det er greit nok art det løper kakerlakker over gulvet som er så store at du må tråkke 2 ganger for å drepe dem, og at man ikke får nye håndklær på en uke. for det som var virkelig irriterende for oss var at når telefonen ringte I resepsjonen som lå I etasjen over oss ringte tidlig og seint, valgte ikke hotelleieren/resepsjonisten/vaskedama å snakke I et normalt toneleie, men å jalle så høyt at dørene ristet og du kunne glemme å sove noe mer den dagen. Dette var daglig et stort irritasons moment. Gestene på hotellet var tydeligvis bare til bry for henne og noe hensyn til de skulle ikke tas. Det var heller ikke greit at hun brukte terassen vår til å tørke klær på. Så hvis man kan se igjennom dette er hotellet å anbefalte.hotellet levert virkelig opp til navnet og har en fantastisk 180 graders panorama utsikt over havet man sent glemmer..

 
29.09.2019

av ibsgaard Herning, Danmark

Bedre udsigt findes ikke!

Herligt typisk græsk sted, fantastisk værtinde. Rent og pænt. En dejlig uge med masser af motion når vi skulle til stranden. Græsk venlighed når det er bedst, og igen bare udsigten, den bliver man ikke træt af. Judith og Per Ibsgaard Herning, DK

 
05.08.2018

av katerinabavea Mesta, Hellas

Το καλύτερο περιβάλλον για όμορφες αναμνήσεις!!

Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο τέλος Ιουλίου!! Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε σαν να βρίσκαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό!! Η Μαρία μας υποδέχτηκε με ένα τεράστιο και ευγενικό χαμόγελο.. Ο χώρος προσεγμένος και πεντακάθαρος , τόσο στους εξωτερικούς όσο και στα δωμάτια.Ανετα δωμάτια και με θέα.. Απολαύσαμε την πισίνα με θέα την θάλασσα και βραδινό με το ηλιοβασίλεμα. Οι δημιουργίες της κυρίας Νιτσας πεντανόστιμες!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε!! Μη χάσετε την ευκαιρία όταν αποφασίσετε να πάτε στη Σάμο!!

 
18.11.2017

av EJE2791 Sámos, Hellas

Det skønneste sted

Igen i år havde vi 2 dejlige uger på Hotel Panorama. Det er det skønneste sted med en ubeskrivelig udsigt. Værtsparret er så søde og gør alt for at man skal føle sig velkommen. Kan kun anbefale stedet. Vi har allerede booket 3 uger til september 2018.