Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,4 av 10 Basert på 30 vurderinger
Total vurdering
 
7,4 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Det var bedre enn forventet. Bra rom, rent og pent overalt. Verandaen ble mye brukt. Bassenget var bra. Manageren var alltid tilstede. Jeg bor der gjerne igjen.
-
Det måtte bli fersk frukt til frokosten. Ellers ingenting å utsette på noe.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


8 av 10

+
Lite, sentralt, faktisk roligere enn forventet med trafikkert vei og flyplass i nærheten
-
når du bestiller 2 stjerners hotell kan ikke forventingen være skyhøye, vi ble positivt overrasket

Bekreftet gjest: 2023-08-26


8 av 10

+
Fine rom , god frokost, rent,stille og rolig.
-
Savnet en liten bar på hotellet hvor en kunne få kjøpt litt mat og drikke på ettermiddag /kveld. Litt for langt fra strand og restauranter.

Bekreftet gjest: 2023-08-26


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-08


9 av 10

+
Enkelt, velholdt hotell med rolig og hjemmehyggelig atmosfære.
-
Bedre rens av basseng, endel innsekter i det. Litt nøyere vask av gulv, lå igjen sand enkelte dager

Bekreftet gjest: 2023-07-08


3 av 10

+
Rommet var bra. Gode senger og aircondition som fungerte bra
-
Vi, og et annet par, ankom hotellet, men ingen kom og sjekket oss inn. En mann, sannsynligvis eier, satt i telefonen. Han så oss, men fortsatte å prate. Etter va 10 min ringte jeg på klokka. Han så på meg og pratet videre i telefonen. Etter ca 30 min la han på og kom ut. Eneste han sa var: passport. Han tok dem og kom tilbake etter en stund. Viste oss opp på rommet, sa ikke et ord. Han fremstod veldig sur/uhøflig. Ingen informasjon om frokost, rengjøring, vei til stranda - ingenting. Selv etter at jeg klaget, og Apollo skrev at han beklaget og ønsket vi skulle føle oss velkomne - var han akkurat like sur. Vi nullstilte oss morgenen etter, men ble møtt på akkurat samme måte. Flerr av de andre gjestene jeg pratet med opplevde det likt. Virket som han var mer imøtekomne med dem som pratet gresk eller fransk

Bekreftet gjest: 2023-06-24


7 av 10

+
Bassenget
-

Bekreftet gjest: 2023-06-24


8 av 10

+
Lite folk og dermed stille og rolegt
-

Bekreftet gjest: 2023-06-17


8 av 10

+
Rent og pent, fine rom og balkong. Trivelig service fra eier. Pen og velstelt hage. Stranden 10 min. gåtur unna, og gangavstand også til byen.
-
Ligger rett ved en trafikkert vei, som gjør at det er en del støy, også hvis man har rom mot havet. Heldigvis hørtes det ikke godt på nettene da vi tok igjen verandadøren. Savnet at dette ble påpekt i tekst om hotellet. Flyplassen rett ved, og en del flybevegelser i helgene, stillere på ukedagene. Som nevnt i tidligere tekst savnet vi mulighet for å få kjøpt kaffe etc på dagtid, da det ikke er kaffemaskin/vannkoker på rommet. Ja mange drar ut på dagtid og det er stille, samtidig kunne det blitt så folk satt seg ned litt, hvis det lå til rette for det.

Bekreftet gjest: 2023-06-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

52 vurderinger
Utmerket
 
29
Veldig bra
 
14
Bra
 
1
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

24.06.2023

av Monica123362 Norge

Aldri tilbake til dette hotellet

Mr.Mandolis var en uhøflig og lite imøtekommende vert. Da vi skulle sjekke inn, så han oss, men ble sittende 30 minutter før han hendte seg til oss. Han snakker svært dårlig engelsk og fremstår rett og slett sur når han blir spurt om noe. Samos er en flott øy, men skal garanter ikke tilbake til dette hotellet. Gode og rene senger, badet var veldig skittent og lukter muggent

 
13.06.2023

av LineH79 Norge

Et sjarmerende hotell

Nå i juni har jeg vært på Apollon, gjennom en charterreise med Apollo. Førsteinntrykket var veldig bra. Interiøret er holdt i greske farger, det er pent og rent overalt. Hagen holdes i god stand, med vakre blomster, og skilpadder på den ene delen. Bassenget er ganske stort, renses godt, og har tilhørende solsenger i ulike varianter. Vi var heldige å få rom i 2. etasje, mot havet. Rommet er av god størrelse, med sittegruppe ute på balkongen, forholdsvis god seng, kjøleskap, badekar m/dusj, og aircondition. Men vær obs på en del støy. I tillegg til at hotellet ligger rett ved flyplassen, er det en veldig trafikkert vei utenfor hvor det kjøres veldig fort. Selv om det er mest flystøy i helgene, høres støyen fra veien godt selv om man har rom mot motsatt side. Heldigvis var støyen fraværende på natta hvis man lukket dørene. I tillegg til dette savnet vi baren som var nevnt i katalogen. Det fantes en bar inne, men denne var ikke betjent mens vi var der. Det sto et kjøleskap ute hvor man kunne ta drikke og gjøre opp ved anledning, men litt liv og mulighet til å kjøpe kaffe, evt. noe snacks, hadde ikke vært dumt. Eller man kan ha egen betjening på kaffe også, evt vannkoker inne på rommet. Vi var en dag innom Anna Studios som ligger vegg i vegg, der hadde de en snackbar/kafé ved bassenget, hvor vi fikk kjøpt noe å spise. Frokosten var helt ok, med både litt varmretter og pålegg/brød, youghurt osv. Servicen var god, tror det var eieren som var rundt på hotellet det meste av tiden. Han ordnet taxi, hvis vi ikke ville gå inn til sentrum, og var behjelpelig det meste av tiden. Litt vanskelig å kommunisere, da han ikke kunne særlig engelsk. Nærmeste strand har utleie av parasoller og solsenger, og strekker seg inn mot sentrum av Pythagorion. Det tar ca. 10 min å gå hit fra hotellet. Jeg vil heller anbefale å gå mot stranden, og så ta mot høyre. Der ligger en liten perfekt strand mellom trærne , med liten snackbar/kiosk, og gratis solstoler. Rengjøringen var god, og personalet var hyggelige. Apollon kan absolutt anbefales, gangavstand til strand og by, og supermarked 700-800 m unna. Vakkert hotell med fin hage.

 
17.09.2023

av Nathalie P

Bed Bugs and awful owner!!!

There was bed bugs in the hotel, other guests had the same issue. The owner was horrible. Rude and threatening behaviour and attitude. Breakfast not done by 8.00 as promised, and the breakfast was bad. Cold and no variation during my stay. No plugs near the bed in the room. And also super loud from the road outside. There was also always a disgusting water hose in the pool at all times. Not nice at all. Worst vacation ever. Samos island is very beautiful though, just not this hotel.

 
31.08.2023

av Νικη Μαρια Μ

Very Good and comfortable hotel

Very clean rooms with very comfortable beds!!!!the buffe breakfast was very nice and the people who working in the hotel are amazing. Mr Manolis who is the owner working 24 hour to satisfy his costumers.

 
24.05.2023

av PizzaWithFeta Basel

Wonderful family hotel close to Pythagoreio

We spent 5 days end of May. The hotel is very conveniently located. You can easily reach Pythagoreio on foot as well. It is well maintained and rooms and spaces are convenient. It has a big common space and a swimming pool. But most important, Mr Manolis is very welcoming and accomodating!