Angela Samos

Angela Samos er et hyggelig leilighetshotell som ligger sentralt, like bak kirken i Kokkari. Her er det et lite bassengområde og rullesteinstranda med herlig krystallklart vann ligger kun en kort spasertur unna.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Renhold, størrelse på rom, lokasjon
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 140 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Angela Samos har et fint bassengområde som ligger badet i morgensola. Det er barneseksjon (cirka 80 cm) i bassenget samt en innbydende terrasse med gratis solsenger og parasoller. Det er kun noen minutters gange ned til rullesteinstranda og der er det solsenger og parasoller mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er ikke resepsjon på hotellet men eieren er ofte til stede på dagtid. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet, og gjestene må selv ta med bagasjen til hotellet. Begrenset trafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Kokkari

Archangelos Village

Lengter du etter ekte gresk gjestfrihet og et hjemmekoselig bosted kan dette leilighetshotellet ved stranda være akkurat det du trenger. Populære Archangelos Village ligger vakkert til bare et steinkast fra rullesteinstranda i Kokkari. Velkommen hjem til Anna og datteren Cissi, som virkelig gjør det de kan for at gjestene skal ha en uforglemmelig ferie.

Arion Samos

Arion Samos er et pent hotell som ligger rolig og fint til på høyden ovenfor Kokkari. Bakken opp igjen fra den fine rullesteinsstranda er slitet verdt, men har du problemer med å gå, så foretrekker du kanskje å bli ved bassenget.

Athena

Det er noe eget ved familiedrevne hotell– en omsorgsfull, ekte service og et velstelt hotellområde. Og slik er det på Athena, i tillegg ligger det ved rullesteinstranda med mange sjarmerende strandrestauranter i nærområdet. Bassenget med barneseksjon ligger idyllisk til med Kokkaris frodige åser som bakteppe.

Olympia Village

Olympia Village er en ekte lite perle med varm og personlig atmosfære. Hotellvertinnen ønsker gjestene velkommen med åpne armer! Her bor du godt i luftige og innbydende leiligheter med en vakker og velstelt hage utenfor vinduet. Til tross for den rolige beliggenheten, så er det gangavstand til gode restauranter og deilige bad.

Topaz

Topaz er et familieeid, lite leilighetshotell som ligger i sjarmerende Kokkari på nordre Samos. Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den fine rullesteinstranda samt de hyggelige restaurantene og tavernaene i Kokkari.

Olympia Beach

Beliggenheten kan ikke være bedre! Like ved den herlige rullesteinstranda i Kokkari, med det klare vannet så nært hotellet det er mulig å komme ligger hotell Olympia Beach. På stranda venter solsenga på deg for late feriedager i sola.