Samaina Inn

Samaina Inn

  • • All Inclusive-hotell ved stranda
  • • Barnetilpasset buffé
  • • Greske temakvelder
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i byen Karlovassi, litt utenfor turisttråkket. Hotellet ligger rett ved en liten steinstrand og har et fint bassengområde omkranset av palmer. Her er det barnebasseng og hotellet arrangerer aktiviteter som vanngymnastikk og underholdning. Her kan du trene på serven med gratis adgang til tennisbanen.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med havutsikt for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Maten var bedre enn på restaurantene i nærheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Samaina Inn er et hyggelig hotell med et pent bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Det er ikke langt til nærmeste steinstrand med solsenger og parasoller til utleie. Vei må krysses for å komme til stranda.

Bufférestaurant der frokosten, lunsjen og middagen serveres. Ulike temaer på bufféen tre ganger i uka. Gresk livemusikk en gang i uken.

Gratis wifi i fellesområdene og ved bassenget. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, 4 timer/dag 6 dager i uka fra juni. Underholdning flere ganger i uka fra juni.

Gratis sportsaktiviteter som et enkelt treningsrom, tennis, basketball og bordtennis. Yoga og vanngymnastikk. Ulike aktivitetsprogram som yoga og vanngymnastikk hver uke. Sykkelutleie og guidede sykkelturer i området.

Til den kjente Potamistranda er det cirka 3 kilometer og hotellet tilbyr transport dit en gang/dag mandag-fredag. Nærmeste sandstrand er Phili Ammos, som ligger cirka 40 minutter med bil fra Samaina Inn. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 6.45-10.00.
  • Iskrem poolbaren kl. 11.00-17.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.00.
  • Snacks kl. 15.00-18.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger (vann serveres i glass) lokale drikkevarer som vin, øl og mineralvann kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. Semi Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Vei må krysses for å nå stranda.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2021 tilbys ikke underholdning eller gruppeaktiviteter på hotellet. Barneklubben er også stengt grunnet de rådende omstendigheter.