Anema by the Sea

På Anema by the Sea bor du mellom fjellene og havet. Her er stemningen avslappet og du bor i gangavstand til strand og havna i Karlovassi. Opplev en skikkelig avslappende ferie, nyt livet ved bassenget eller ta en oppdagelsestur den vakre naturen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra personalet. God frokost.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til det familieeide hotellet Anema by the Sea. Hotellet ligger i gangavstand til havna i Karlovassi, der det er noen barer og kaféer. Hotellet har et bassengområde med basseng med barneseksjon. På solterrassen rundt bassenget er det solsenger og noen parasoller til låns. Der ligger det også en poolbar.

Hotellet har en liten taverna, Meltemia, nede ved havet. Der kan du nyte av autentisk gresk mat til bølgenes brus fra havet. Tennisbane.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon som er åpen på dagtid. Parkering. Det er cirka 3 kilometer fra stranda Potami. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Middagen i halvpensjonen serveres i tavernaen Meltemia. Fast meny som varierer fra dag til dag.

Verdt å vite

Alle Apollos båtutflukter går fra Pythagorion. Transport fra Karlovassi er inkludert i prisen om du bestiller utflukter med transport.

Alle hotell – Karlovassi

Samaina Inn

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i byen Karlovassi, litt utenfor turisttråkket. Hotellet ligger rett ved en liten steinstrand og har et fint bassengområde omkranset av palmer. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning. Her kan du trene på serven med adgang til tennisbanen.