Anema by the Sea

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På Anema by the Sea bor du mellom fjellene og havet. Her er stemningen avslappet og du bor i gangavstand til strand og sentrum. Opplev en skikkelig avslappende ferie, nyt livet ved bassenget eller ta en oppdagelsestur den vakre naturen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til det familieeide hotellet Anema by the Sea! Hotellet, som ligger nært havet, tilbyr et koselig og komfortabelt bosted i Karlovassi. Hotellet har et bassengområde med et basseng og et lite separat barnebasseng. På solterrassen rundt bassenget er det solsenger og noen parasoller til låns. Der ligger det også en poolbar.

Hotellet har en liten taverna, Meltemia, nede ved havet. Der kan du nyte av autentisk gresk mat til bølgenes brus fra stranda.

Resepsjon som er åpen på dagtid. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis parkering. Tennisbane.

Hotellet ligger i gangavstand fra havna i Karlovassi og cirka 3 kilometer fra stranda Potami. I området rundt Anema by the Sea er det et hyggelig utvalg av restauranter og barer. Tidvis sterk trafikk utenfor hotellet.

Måltider

  • Enkel frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Karlovassi

Erato (Samos)

Erato ligger med nærhet til både strand og sentrum. Fra hotellet går du kjapt ned til havet for et morgenbad eller for å tilbringe hele dagen der. Inn til havna med restauranter og barer er det heller ikke langt, så etter en dag i solen kan det være en god ide. Ved hotellet ligger det en liten park og et utendørs treningsområde.