Shopping på Rhodos

I Rhodos by er det gode muligheter for shopping. Her finner du alt fra lokalt håndverk og suvenirer til eksklusive designermerker.

Marked på Rhodos Marked på Rhodos

Shopping i Rhodos by

I den gamle delen av Rhodos by kan du gjøre et kupp. Her finner du blant annet lær, smykker, sko og klær. I den nyere delen av byen er det mange mer fasjonable butikker og internasjonale kjeder. Du finner bl. a. butikker som H&M, Sephora, Pull & Bear, Mango og Gant. Se også flere tips til Rhodos by her. 

Gå på marked

Rhodos største marked finner du ved den store kirkegården mellom Kalithea og Rhodos by. Det er markedet på lørdager og onsdager og det er åpent fra kl. 7.30-14.30. Her kan du blant annet kjøpe solmoden frukt og grønnsaker. Det finnes også et litt mindre marked i Rhodos by på torsdager kl. 7.30-14.30.

Keramikk fra Rhodos Keramikk fra Rhodos

Fin keramikk

Rhodos er kjent for den fine keramikken de lager her og du kan finne alt fra kopier av antikke bruksgjenstander til moderne kunsthåndverk. Mange byer har sine egne keramikkverksteder, og spesielt den i Archangelos er vel verdt et besøk.

Lokale favoritter

Bak suvenirbutikkene og restaurantene ovenfor Mandrakihavnen ligger Neo Agorá der bodene bugner av frukt og grønt, fisk og kjøtt. Ta turen hit bare for å oppleve folkelivet eller for å kjøpe med deg dine egne lokale favoritter: ferske oliven, olivenolje, fetaost eller kanskje honning med urter.


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Alle reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se alle våre reisetips til Rhodos

Rhodos

  • Unik historie
  • Vakre strender og pittoreske landsbyer
  • Mange aktiviteter

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.