Bilde av: Shopping på Rhodos

Shopping på Rhodos

I Rhodos by er det gode muligheter for shopping. Her finner du alt fra lokalt håndverk og suvenirer til eksklusive designermerker.

Bestill reise til Rhodos >>

Les flere reisetips til Rhodos

Bilde av: Olivenolje Olivenolje

Shopping i Rhodos by

I den gamle delen av Rhodos by kan du gjøre et kupp. Her finner du blant annet lær, smykker, sko og klær. I den nyere delen av byen er det mange mer fasjonable butikker og internasjonale kjeder. Du finner bl. a. butikker som H&M, Sephora, Pull & Bear, Mango og Gant. Se også flere tips til Rhodos by her. 

Lokale favoritter

Bak suvenirbutikkene og restaurantene ovenfor Mandrakihavnen ligger Neo Agorá der bodene bugner av frukt og grønt, fisk og kjøtt. Ta turen hit bare for å oppleve folkelivet eller for å kjøpe med deg dine egne lokale favoritter: ferske oliven, olivenolje, fetaost eller kanskje honning med urter.

Fin keramikk

Rhodos er kjent for den fine keramikken de lager her og du kan finne alt fra kopier av antikke bruksgjenstander til moderne kunsthåndverk. Mange byer har sine egne keramikkverksteder, og spesielt den i Archangelos er vel verdt et besøk.

Bilde av: Kompoloi:er i ulike farger Kompoloi:er i ulike farger

Gå på marked

Rhodos største marked finner du ved den store kirkegården mellom Kalithea og Rhodos by. Det er markedet på lørdager og onsdager og det er åpent fra kl. 7.30-14.30. Her kan du blant annet kjøpe solmoden frukt og grønnsaker. Det finnes også et litt mindre marked i Rhodos by på torsdager kl. 7.30-14.30.

 


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Feriesteder på Rhodos

Rhodos har alt! Du kan velge å ha en kombinert by og strand ferie i Rhodos by eller bare nyte late dager i for eksempel Faliraki & Kalithea. 

Se alle våre feriesteder på Rhodos

Hoteller for alle på Rhodos

På Rhodos tilbyr vi hoteller for alle. Få en genuin Rhodos opplevelse på vårt hotell St. James's i Lothiarika utenfor Lardos.

Se alle våre hoteller på Rhodos

Hoteller med vannsklier

På Rhodos har vi mange hotell med vannsklier og lekebasseng. Perfekt for deg som reiser med barn!

Se våre barnevennlige hotell på Rhodos