Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel er et lyst og stilig hotell som ligger midt i hjertet av Preveza og i nærheten av de gamle kvartalene i byen. I området rundt hotellet er det mye shopping og mellom slagene kan du ta en spasertur til Kyani Akti Beach for et avkjølende.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

5 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Preveza City Comfort Hotel er et bra utgangspunkt for å oppdage byen Preveza og omgivelsene. Her kan du ta en kopp sterk gresk kaffe på vei til stranda og på veien hjem så stopper du opp og spiser en god middag med nygrillet fisk, en gresk salat, en skål tzatziki og varmt brød til – det pleier å være nok det.

Den gode frokosten er inkludert og sertifisert "Greek Breakfast", og det innebærer tradisjonelle greske retter tilberedt på sunne og lokale råvarer.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Trafikken rundt hotellet kan oppfattes som forstyrrende. Mange blir kjent med Preveza på to hjul eller leier bil og drar til Nikopolis, som er en antikk by fra år 31 f. Kr. Hvis de da ikke kjører nordover og oppdager små perler som Kanali, Parga og Sivota.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Preveza

Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i byen Preveza i den vakre regionen Epirus. Her bor du midt i byen og etter frokost på takterrassen kan du legge deg ved bassenget en stund før du låner en sykkel og begir deg ut på oppdagelsesferd.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel ligger i den lille byen Psathaki bare noen kilometer utenfor Preveza. det er et stilrent hotell med et herlige bassengområde i hagen. Her bor du i moderne rom og i gangavstand til havet.