Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i byen Preveza i den vakre regionen Epirus. Her bor du midt i byen og etter frokost på takterrassen kan du legge deg ved bassenget en stund før du låner en sykkel og begir deg ut på oppdagelsesferd.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til byhotellet Dioni Boutique Hotel i Preveza. Hotellet ligger sentralt i byen og herfra kan du enkelt utforske byen og omgivelsene. Sykler til låns på hotellet.

Hotellet har et lite bassengområde med et basseng samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert. Det er cirka 500 meter til stranda Kiani Akti og Alonaki Beach ligger 2 kilometer bort.

Frokosten serveres på takterrassen med utsikt over byen. Frokosten er sertifisert "Greek Breakfast", det betyr tradisjonelle greske retter tilberedt på næringsrike, lokale råvarer. I hotellets lobby er det en utstilling av vakre gjenstander og kunstverk, hvilket bidrar til den sofistikerte atmosfæren.

Wifi inkludert på hele hotellet. Sentral beliggenhet i gangavstand til byens restauranter, barer og shopping. Drøyt 10 minutters gange til havna.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Preveza

Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel er et lyst og stilig hotell som ligger midt i hjertet av Preveza og i nærheten av de gamle kvartalene i byen. I området rundt hotellet er det mye shopping og mellom slagene kan du ta en spasertur til Kyani Akti Beach for et avkjølende.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel ligger i den lille byen Psathaki bare noen kilometer utenfor Preveza. det er et stilrent hotell med et herlige bassengområde i hagen. Her bor du i moderne rom og i gangavstand til havet.