Pharae Palace

Vil du bo sentralt i Kalamata på et fint hotell er Pharae Palace hotellet for deg. Her bor du også nært stranda - der hotellet har solsenger for sine gjester - og den hyggelige strandpromenaden med mange barer og restauranter.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellet hadde flott beliggenhet. De i resepsjonen og hun som gjorde rent ga veldig god service....
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra Pharae Palace til stranda er det bare 200 meter, og der tilbyr hotellet gjestene solsenger og parasoller uten kostnad om de kjøper noe i baren.

I femte etasje ligger den nyåpnede restauranten Loft Lounge Restaurant, og på hotellet er det også en gresk taverna med fokus på lokale råvarer. Her er det også en bar med fin utsikt over havet.

Sykkelutleie. Lite treningsrom. Spillrom.

Wifi inkludert i fellesområdene. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost, serveres kl. 7.00-10.30.

Alle hotell – Kalamata

Messinian Bay

Messinian Bay ligger ved havet utenfor Kalamata. Nyt sola og ta avkjølende bad enten i bassenget eller ved hotellets lille strand. Her bor du i fine dobbeltrom med havutsikt. Et supert utgangspunkt for utflukter i området.

Horizon Blu Kalamata

Horizon Blu Kalamata er et pent hotell i lekker minimalistisk design. Det fine bassengområdet lokker med deilige bad og vil du bade i havet ligger stranda rett ever gata, der det også er åpen bar og restaurant om sommeren. Nyt livet og slapp av i hotellets spa og legger du til halvpensjon venter en god middag.

Akti Taygetos

Akti Taygetos ligger rett ovenfor havet, ved foten av fjellet Taygetos, og bare noen kilometer sør for Kalamata. Begynn dagen med en frokostbuffé med tradisjonelle greske produkter, nyt dagen ved bassenget og start kvelden i den fine baren nede ved havet med en avkoblende loungestemning. Hotellet har en liten privat grusstrand rett nedenfor hotellet, der solsenger og parasoller er inkludert.