Horizon Blu Kalamata

Horizon Blu Kalamata er et pent hotell i lekker minimalistisk design. Det fine bassengområdet lokker med deilige bad og vil du bade i havet ligger stranda rett ever gata, der det også er åpen bar og restaurant om sommeren. Nyt livet og slapp av i hotellets spa og legger du til halvpensjon venter en god middag.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Horizon Blu Kalamata har et bassengområde med et basseng og her venter solsenger og parasoller samt behagelige hengekøyer og blir du her hele dagen er det loungemøbler for en avslappende stund før dusj og middag. Solsenger og parasoller inkludert ved bassengområdet og på stranda for hotellets gjester. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

I hotellets restaurant serveres en frokostbuffé samt middag fra meny eller buffé. I hotellets poolbar serveres lunsj, drikke og iskrem på dagtid og her passer det bra med en drink før middagen. Bar i lobbyen. På stranda ligger restauranten Nava som er en kombinert bar og restaurant der du kan innta en lettere lunsj og drikke fra morgen til solnedgang, åpent fra juni til slutten av august.

Spa med innendørsbasseng og treningsrom uten ekstra kostnad, dampbadstue, badstue og spabehandlinger mot avgift. Etter kl. 15.00 er hotellets spa kun for voksne.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet og til stranda. Cirka 2 kilometer inn til Kalamata, som kan nås via strandpromenaden. Langs veien er det flere restauranter, barer og butikker.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fr meny eller fr buffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-11.00.
  • Middag kl. 19.30-21.00.

Alle hotell – Kalamata

Messinian Bay

Messinian Bay ligger ved havet utenfor Kalamata. Nyt sola og ta avkjølende bad enten i bassenget eller ved hotellets lille strand. Her bor du i fine dobbeltrom med havutsikt. Et supert utgangspunkt for utflukter i området.

Pharae Palace

Vil du bo sentralt i Kalamata på et fint hotell er Pharae Palace hotellet for deg. Her bor du også nært stranda - der hotellet har solsenger for sine gjester - og den hyggelige strandpromenaden med mange barer og restauranter.

Akti Taygetos

Akti Taygetos ligger rett ovenfor havet, ved foten av fjellet Taygetos, og bare noen kilometer sør for Kalamata. Stert dagen med en frokostbuffé med tradisjonelle greske produkter, nyt dagen ved bassenget og start kvelden i den fine baren nede ved havet med en avkoblende loungestemning. Hotellet har en liten privat grusstrand rett nedenfor hotellet, der solsenger og parasoller er inkludert.