Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 33 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenhet nærhet til Strand og by
-
Registrere at gjester fra andre hotell fikk med seg frokostpakken på hjemreise noe vi ikke fikk

Bekreftet gjest: 2023-09-23


9 av 10

+
Beliggenheten og veldig fint uteområde.
-
At vi ikke kunne bruke kjøleskapet til å sette inn egne ting.Fikk ikke lov til å ta ut noe fra minibaren. Hun ene som hva i resepsjon hva ikke alltid like imøte kommende,til tider veldig sur.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
En flott beliggenhet og helhetsinntrykket
-
Vært der tidligere så vi visste hva vi kom til og trives godt der. Musikken i bassengområdet kunne vært litt mer tilpasset. Det føltes som om vi var på nattklubb det meste av tiden. Kan trygt spille litt roligere musikk (lounge f.eks) og dempe den flere hakk.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
Beliggenheten, stranden like ved siden av og hjelpsomme resepsjonister
-
Bedre utvalg på frokosten, bedre organisering

Bekreftet gjest: 2023-09-02


10 av 10

+
Stranden og gratis solsenger
-
En del maur på rommet

Bekreftet gjest: 2023-08-05


8 av 10

+
Basseng, Strand og nærhet til byen 😊
-
- kan gjøre maten på lunsjrestauranten bedre

Bekreftet gjest: 2023-08-05


8 av 10

+
Beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-22


10 av 10

+
Gratis solsenger på stranda
-
Kjøleskap ikke tillates å benyttes samt ikke nye glass hver dag

Bekreftet gjest: 2023-07-01


7 av 10

+
Beliggenhet Gratis solsnger og strandhånduker God service under frokosten
-
Resepsjonisten lite imøtekommende

Bekreftet gjest: 2023-06-17


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

403 vurderinger
Utmerket
 
199
Veldig bra
 
110
Bra
 
41
Mindre bra
 
29
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

18.07.2023

av SolGre Hamar, Norge

Flott hotell ved nydelig strand nær herlige Naoussa

Contaratos er et veldig hyggelig sted. Rommene og badene er helt greie, frokosten er veldig variert og fin. Svømmebassenget og poolbar fungerer godt. Men det som er topp er stranda. Gratis solstoler for voksne og fin og ren sandstrand. Den renskes daglig og det gjøres ikke overalt i Hellas! Gåturen inn til byen er passe trim og Naoussa er jo en veldig vakker by.

 
20.07.2018

av IreneHEge Nærbø, Norge

Fredfull plass

Her var det fredeligt og godt tilbaketrukket frå trafikklarm osv... Nydelig god frokost. Og beste senger vi noen gang har sove i i Hellas. Ok strand like over veien med gratis solsenger og parasoller for hotellgjestene men ofte mye vind og bølger rett inn på stranden.Flott at bussen til Santa Maria stoppet like utfor hotellporten. OBS; strandsengene på Santa Maria er kjempe-dyre; 15€ ,pluss 4€ for bussen, tur-retur , men finaste klare sjøen der med ypperlige badeforhold for både små og store om en ikke liker for mye bølger.

 
17.06.2018

av MonaJ79 Trondheim, Norge

Nydelig hotell med strand!

Vi tilbragte en uke her i juni og er veldig fornøyd! Hotellet er fint og fremstår å være godt vedlikeholdt. Vi fikk et kjempe fint rom med balkong og litt utsikt både over bassenget og sjøen. Stort fint rom og bad med dusjkabinett. Gode senger. Fineste rommet vi har hatt i Hellas. Gresk standard er ikke alltid tilsvarende stjernene de får, men dette hotellet står for sine stjerner. Bassenget var kjempefint og godt å kunne trekke seg tilbake til når det blåste for mye. Men for det meste tilbragte vi dagene på stranden, rett over gaten fra hotellet. Fin liten og rolig sandstrand. Du får håndduker til å ta med på bassenget og stranden. Vil du bytte disse tar de 1 euro for en ny. Pluss også at solsengene er gratis for de som bor på hotellet. Frokosten er helt grei og har det som trengs og tilsvarer størrelsen på hotellet synes jeg. De har en liten pool bar som serverer lunsj som har samme meny som i restauranten på kvelden. Vi spiste kun lunsj en dag på hotellet og ingen middag, da vi heller foretrakk byen. Tips til lunsj så ligger det en liten restaurant oppi bakken på vei til byen, på høyre side som heter Galaxy. Nydelig pita gyros og annen lunsj til en rimelig penge. Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet! Virker også som om denne stranden er den eneste i Noussa. Vi hørte om en annen strand man kunne ta lokal buss til dom het Santa Maria, som også er en mulighet. Ellers kan man ta båter til andre strender for strandliv. Det er to butikker rett oppi gata som selger drikke, snacks og det man trenger. Dette er et rolig hotell hvor vi nok dro ned aldrsgjennomsnittet en god del, men jeg satt pris på dette da det var en rolig atmosfære og ro på natten. Liv får man i byen så lenge man orker. Restaurant anbefaling inne i byen for nydelig gresk mat er Statheros meze! Tips! Dersom du reiser hjem/videre tidlig på morgenen/natta, så spør dagen i forveien om du kan få med matpakke. Drar man før hotellet åpner, så legger man igjen nøkkelkortet på rommet. Sjekk avreisetidspunkt i resepsjonen dagen før.

 
06.06.2013

av Linda N Bergen, Norge

Deilig avslappende ferie

Contaratos Bay Hotel hadde flotte leiligheter. Velholdt og reint. Alle rettigheter hos Contoratas Beach Hotel med strandstoler, basseng, boblebad og badehåndkle vederlagsfritt. Fin bar og restaurant med nydelig mat kan anbefales. Kort vei til havnen med fine butikker og koselige smale steinlagte gater. Anbefales varmt :-)

 
02.06.2013

av Bente_C348 Bergen, Norge

Avslappende ferie

Contaratos Bay, Paros, var et perfekt valg for avslappende ferie. Leilighetene var nymalt både utvendig og innvendig, velholdt, gode nye senger og madrasser (så negativ omtale av dette tidligere), renholdet var upåklagelig og området var trivelig. Det lå et par steg fra Contaratos Beach hvor solsenger på stranden, basseng, boblebad og badehåndklær var tilgjengelig vederlagsfritt for gjester på Contaratos Bay. Her hadde de også fantastisk god mat og god service. Ca 10 min å spasere til sentrum, som var en liten fiskelandsby med velholdte hvite hus og trange snau med små butikker og restauranter. Fantastisk! Her reiser vi mer enn gjerne igjen :-)