Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller markbalkong og havutsikt. Leilighetene med markbalkong har inngang via denne. De har ulik utforming og størrelse samt noe eldre møbler og stil. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Inne i noen av leilighetene er det trappetrinn. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet deluxe

Ettromsleiligheter deluxe med balkong og havutsikt. De har ulik utforming og størrelse med nye møbler og moderne innredning. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Inne i noen av leilighetene er det trappetrinn. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller markbalkong og havutsikt. Noen har inngang via uteplassen. De har ulik utforming og størrelse samt noe eldre møbler. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3 / 2-4 / 2-5

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong og havutsikt. Disse er av høyere standard enn de andre leilighetene på hotellet. Ulik utforming og størrelse samt tradisjonelle møbler. To soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, smørbrødgrill, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. To bad med dusj og wc. hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4