Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller markterrasse og bassengutsikt. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i etasje

Dobbeltrom i etasje med balkong og bassengutsikt. En dobbeltsengog et bad nede, og en trapp opp er det en sovehems med ytterligere en dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-4

Suite med eget basseng

Suite med markterrasse og eget basseng og solsenger. En dobbeltseng nede, og en trapp opp er det en sovehems med ytterligere en dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering (oppe) og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-4

Treroms villa

Treroms villa med markterrasse og eget basseng. Nede er det en dobbeltseng, stue, bad med dusj og wc samt utgang til en terrasse med eget basseng. En trapp opp er det en sovehems med ytterligere en dobbeltseng, et bad med dusj og wc samt balkong. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Kaffetrakter. Vannkoker. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Villaene vil bli bygd sommeren 2024 og bildene som vises her er skisser. De kan skille seg fra hvordan det kommer til å se ut i virkeligheten. Så snart nye bilder er tatt og Apollo har mottatt disse vil de bli publisert.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 2-4