Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 12 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-07-12


8 av 10

+
Utsikten
-
Åpningstiden i baren,bør være åpen på reisedagen🙏

Bekreftet gjest: 2023-05-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

100 vurderinger
Utmerket
 
34
Veldig bra
 
39
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

19.06.2018

av annehV3671AL Isfjorden, Norge

Godt renhold.

Veldig fornøyd med renholdet. Rommet er ikke så stort. Bodde i 2.etage med utsikt mot byen. Begrenset havutsikt. Ble tett mot naboen da det kun var gelender på verandaen som skilte. Gode senger. Det var veldig lytt fra gangen og inn til rommene. Frokosten var enkel men helt ok. Kaffen var begredelig

 
21.09.2016

av Else B Los Cristianos, Spania

Hyggelig og sosialt hotell.

Hyggelig hotell. Forskjellige rom man kan leie også eksklusive. Manglet ingenting. Koselig vertskap. Er vårt hotell i Parga. Fin beliggenhet .Rolig område. Fin havutsikt. Men også greit på baksiden mot byen. Der er det kun morgensol. Litt godt når det er veldig varmt. Kommer helt sikkert tilbake.

 
25.07.2016

av 665meretes Ålborg, Danmark

Helt ok!

Vi var et par i 20 årene som reiste til Parga for første gang. Hotellet lå veldig fint til, men ble en del bakke gåing da det lå på toppen av både stranden og sentrum. Hotellrommet var lite og lå rett ved resepsjonen. Det var veldig lytt og måtte derfor sove med ørepropper for å få noe søvn. Sengen var liten og dusjen var helt forferdelig. Dusjforheng som ikke ville dekke til og det ble vann på hele badet. Utsikten var rett til naboen og ikke noe havutsikt. Frokosten har helt simpelt, med kun brødskiver og lite utvalg i pålegg. Personalet på hotellet var helt ok. Viss en er ute etter et hotell som er helt ok, uten basseng og korte men bratte avstander til strand og sentrum. Anbefaler å ikke bestille dobbeltrom, men deluxerom eller superiorrom da disse sikkert er litt mer romslig og muligens med havutsikt.

 
01.07.2016

av Lars O

Luringer

Vi bestilte rom med sjøutsikt og betalte. Fikk bekreftelse og trodde alt var i orden. Fem dager senere fikk vi beskjed om at vi bare kunne få rom med byutsikt !!! Og hotellet har fortsatt ledig med sjøutsikt på sidene sine😡 . Dette hotellet lurer folk til å bestille rom som ikke er ledig, for deretter å tilby dårligere rom😩

 
14.06.2016

av sigkris Parga, Hellas

Trivelig familiedrevet hotell.

Vi bor her andre ferien på rad. Det er ikke direkte luksuriøst, men har rene rom med ok bad, egen balkong og god, enkel frokost. Utsikten over Valtosbukten mens man inntar frokosten eller hviler etter strabasene i sommervarmen er ubetalelig. Hyggelig vertskap topper det hele.