Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 48 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Fantastisk frokost og ikke minst utrolig hyggelig og imøtekommende personale. Veldige gode senger. Sentral beliggenhet både til sentrum og strand. Kommer gjerne igjen.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-07


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-07


10 av 10

+
Flotte eiere / personale og nydelig frokost 😀
-

Bekreftet gjest: 2023-07-24


8 av 10

+
Beliggenhet, frokost og standard.
-
Litt lite varmt vann i dusjen.

Bekreftet gjest: 2023-07-10


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

67 vurderinger
Utmerket
 
32
Veldig bra
 
24
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

26.06.2022

av Mirjana R Oslo, Norge

Hyggelig hotell med flott utsykt

Hyggelig og rolig Hotel med gode rom og hyggelig betjening. Gå avstand til alt. Meget fin takterrasse med fantastisk utsikt og avslappet stemning. God mat i restauranten. Litt kjedelig frokost. Rene og nyrenoverte rom. Rom med utsikt til sjøen er mindre enn de mot fjellsidene.

 
06.03.2020

av tanjaParga Tofte, Norge

Rent og flott hotell

Et flott familiehotell sentralt i Parga. To minutter gange fra sentrum, barer og restuaranter. Stille og rolig hotell, rene fine rom og frokost på en flott takterrasse med utsikt over Parga. Vi har bodd på dette hotellet siden 2001. Vi reiser til Parga to ganger i året, juni og i september. Alltid på Hotel Olympic. Kan anbefales, men ikke særlig barnevennlig.

 
02.06.2019

av bjoaa Kreta, Hellas

Kan trygt anbefales

Sentralt men god standard. God frokost, veldig hyggelig personale. Rene og pene rom. Passer også gått for personer som som ikke er så gode til bens da hotell ligger ned mot bykjernen. Samt godt utgangspunkt for dagens utflukter. Kan trykt anbefale et opphold her.

 
04.07.2018

av m1a9r5i4 Bjørkelangen, Norge

Sentralt med god standard og fantastisk service

Vi var en familie på tre, som var 4 dg i Parga for sol og varme og bad. Vi ankom sent onsdag kveld med en drosjesjåfør fra Preveza som både var dårlig på å kjøre bil i mørke og som ikke hadde peil på hvor hotellet lå.( selv om hun sa at hun visste) Hun slapp oss av ved noe som het olympic studios... og der sto vi ca midnatt og ante ikke hvor vi skulle gå. Vi ringte hotellet og ble møtt av en svært hyggelig eier som sendte ut en ansatt for å møte oss! Rommet og sengene var helt greie. Balkong ut mot sidegate. Stille og rolig. Vi var tre voksne og ba om et ekstra rom for vår datter, men de var fullbooket. Dette visste vi fra før, men tok sjansen på at det gikk greit, og det gjorde det da også. Takterrassen med frokostservering er vel høydepunktet på hotellet! Grønn oase med fantastisk utsikt over byen og havet. God frokost med mye variert. Savnet frisk frukt, men ellers mye godt. Svært hyggelig dame som gjorde sitt for at vi skulle ha det bra! Terrassen er åpen for bar og middag på kvelden også, men vi brukte ikke dette tilbudet. En koselig spasertur på 3-4 min ned til sentrum og brygga. Vi hadde sent fly hjem og hadde avtalt å sette bagasjen vår hos noen venner som ferierte ved et annet hotell ca en km unna! Da insisterte eieren på å kjøre oss dit:-)) Veldig hyggelig!! Tusen takk for et prima opphold!! Anbefales.

 
29.08.2017

av Håkon H

Glimrende plassering.

Vi er to par i godt voksen alder som har bodd på hotellet en uke i august de siste ti årene. Et rolig sted med glimrende plassering i forhold til sentrum og badestrender. Trivelig betjening og god behandling. Fantastisk utsikt over byen fra takterrassen. Greie rom. Vi kommer tilbake.