Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 23 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Personalet var fantastisk, blide. Veldig hyggelig og god service
-
Frokosten kunne vært bedre, den var bra om du kom tidlig ned til frokost men om du kom sent ned var det ikke bra.

Bekreftet gjest: 2021-09-27


10 av 10

+
Utsikten og personalet
-
Sengene

Bekreftet gjest: 2021-09-27


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-20


10 av 10

+
PERS
-
Alt🙂. NYDELIG ATMOSFÆRE ! Vakker hage med nydelig frokost. Herlig vertskap som tar vare på deg under hele oppholdet! Perfwkt beliggenhet til det meste. Vi skal tilbake 🙂

Bekreftet gjest: 2021-09-20


9 av 10

+
Betjeningen var veldig hyggelig
-
Ingenting

Bekreftet gjest: 2021-08-09


10 av 10

+
Alt var helt topp fra rommet, frokosten, beliggenheten, personalet, eierne, den idylliske hagen. Vi kommer garantert igjen.
-
Kommer ikke på noe.

Bekreftet gjest: 2021-07-26


9 av 10

+
Beliggenhet og service
-

Bekreftet gjest: 2021-07-19


9 av 10

+
Aircondition. Utsikt. Beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2021-07-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

139 vurderinger
Utmerket
 
78
Veldig bra
 
42
Bra
 
9
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

17.09.2018

av Pål G Oslo, Norge

Hyggelig septemberferie i Parga

Dette var vårt andre opphold i Parga og i år valgte vi hotell Maistrali. Sjarmerende hotell med hyggelig betjening og fin beliggenhet like ved stranden og kort spasertur til havnen. Vi hadde rom i 3. etg. med havutsikt. Kan anbefale hotellet. irgr

 
02.09.2018

av MailinT4

Dårlig service og holdninger mot hjemløse dyr

Vi ble møtt i resepsjonen av en dame og en gutt som bar opp koffertene våre. Han kunne ikke så godt engelsk. Rommet var lite og trangt, og vi stanget hele tiden beinet i sengekanten. Sengen var det hardeste vi noen gang har sovet på og var stive i ryggen hver morgen. Dusjen lakk på badet og gulvet var som regel alltid vått pga det. Heller ingen plass til shapo og balsam osv i dusjen så alt måtte stå på gulvet. Rommene var ekstremt lytte og vi ble holdt våkne tre netter på rad av hylende og skrikende barn som lekte i gangene fra 12-03 på natta. Vi klagde på det, men damen i resepsjonen gikk med en gang i forsvar og sa at det var en baby som hadde feber. Vi forklarte at vi ikke hadde hørt noen baby, men ganske store barn som lekte utenfor rommene. Det eneste hun sa da var at de skulle reise samme dagen, også snudde hun seg videre til noen andre gjester. Vi fikk ingen unnskyldning eller et smil på noen måte. Veldig spesielt og du står der som en idiot. Det er damen i resepsjonen og mannen hennes som driver det. Eneste personene som var hyggelige var en som ofte stod i baren og rengjøringspersonalet. Fin utsikt mot sjøen og kort avstand til stranden, men frokosten var sørgelig og det var kalde egg og bacon. kun brødskiver å få. Meget spesielt at de ikke heller fikk til en avtale med et fantastisk godt bakeri som lå rett over veien. Da kunne gjestene fått deilige rundstykker og annen god bakst som man forventer på et 4-stjerners hotell. Dette hotellet burde ikke hatt mer enn 3-stjerner. PS: For de som har empati for hjemløse katter er ikke Parga stedet å reise. Helt forkastelige holdninger og forferdelige lidelser overalt. Hotellet matet en gravid katt og fortalte stolt at hun pleide å få 2 kull i året hvert eneste år. De ville ikke dra å kastrere henne selv om de har flere måneder på vinteren til å hjelpe med dette. Det var dråpen for oss, og det ble en diskusjon rundt det hjemløse katteproblemet der. Etter dette unngikk de oss og smilte ikke. Jeg konfronterte de og spurte hvorfor de oppførte seg slik mot oss og de svarte at de hadde så mye "business" å gjøre, og at de skulle smile i morgen. Merkelig oppførsel. Alt i alt stod ikke dette hotellet til 4-stjerner og det var en merkelig hotelledelse. Var de i dårlig humør så smilte de ikke osv. Så ignorante mennesker mot syke og lidende dyr skal man lete lenge etter. Ikke en plass for oss

 
11.07.2016

av Tore H

Hotellanmeldelse

Flott hotell,beliggende nær stranden i Praga by.Rommet lå i 3etg.Fantastisk utsikt mot stranden og øyene rundt.Hotellets beliggenhet lå et steinkast fra promenadegaten.De hotellansatte var imøtekommende og svært hyggelige.Koselig frokostareal på gateplanet,med blomster og frukttrær som ramme.

 
08.05.2022

av 281nicolah Nottingham

Fantastic Location and Lovely People

We had a fantastic stay at this lovely hotel in the centre of Parga. Zoi, Kostas and the rest of their team made us very welcome. We booked directly with them. They also arranged the airport transfer. We had an attic room with views over the bay. Beds were comfortable. Rooms and all areas were spotless clean with hand cleansers available. We ate breakfast in the open space at the hotel frontage and had drinks in the bar at night. It’s location is perfect for a short walk to the beach/bars and restaurants but on a quiet street so it’s peaceful at night. Can definitely recommend this hotel.

 
07.08.2021

av 371admirs

Nice hotel, perfect location and friendly staff.

Very nice hotel, close to the beach. The staff is very nice and welcoming. The rooms are very clean and perfect for families. The breakfast is delicious and many choices for kids. I will rate 5 stars the couple of owners which were very nice and friendly, and the waiter working since 15 years. Sure that will go back again!