Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 74 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Leiligheten var ren. Utrolig flott med flere balkonger med havutsikt. Tenker at Maistrali hotell ikke kommer til sin rett gjennom bildene som ligger på Apollos side. Vi ble positivt overrasket over nytt fint kjøkken og fine soverom. En balkong i hver etage var veldig flott.
-
Det var to bad i leiligheten. Rent og fint. Men vann utover gulvet på det ene badet.

Bekreftet gjest: 2024-06-10


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Veldig lite bad, do var for tett på dusjvegg, skulle vært litt mer plass. Var kun et glass på rommet, bad om et til. De ble aldri byttet eller vasket. Bør være flere glass til vann/vin og som ble byttet.

Bekreftet gjest: 2024-06-03


7 av 10

+
God beliggenhet og veldig rent. Hyggelig personale
-
Stor leilighet med 3 etg og bratte trapper. 2 bad som begge behøver oppussing.

Bekreftet gjest: 2024-05-27


8 av 10

+
Hyggelig og smilende personale
-
Større utvalg til frokost

Bekreftet gjest: 2024-05-27


8 av 10

+
Frokosten er veldig bra, og eierne er en veldig hyggelig familie. Rengjøringen er også veldig bra.
-
Badet og dusjen er veldig lite, og selv om det er dusjkabinett så renner det ut masse vann på gulvet. Dobbeltsengen er veldig smal for et voksent par og madrassene er ikke av de beste, litt for harde.

Bekreftet gjest: 2023-10-02


10 av 10

+
Vertskapet, beliggenhet, frokosten, hagen…..
-
Har ingenting å si.

Bekreftet gjest: 2023-10-02


9 av 10

+
Beliggenhet
-
Alt for trangt på badet

Bekreftet gjest: 2023-09-11


9 av 10

+
Rolig, rent, hyggelige ansatte
-
Litt bedre utvalg til frokost.

Bekreftet gjest: 2023-09-04


8 av 10

+
Barista kaffi, godt renhold, hyggelig betjening.
-
Ukoselig rom mot en parkeringsplass. Utrivelig veranda

Bekreftet gjest: 2023-07-31


9 av 10

+
God frukost og terasse utan kveldsso
-

Bekreftet gjest: 2023-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

149 vurderinger
Utmerket
 
86
Veldig bra
 
43
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

17.09.2018

av Pål G Oslo, Norge

Hyggelig septemberferie i Parga

Dette var vårt andre opphold i Parga og i år valgte vi hotell Maistrali. Sjarmerende hotell med hyggelig betjening og fin beliggenhet like ved stranden og kort spasertur til havnen. Vi hadde rom i 3. etg. med havutsikt. Kan anbefale hotellet. irgr

 
02.09.2018

av MailinT4

Dårlig service og holdninger mot hjemløse dyr

Vi ble møtt i resepsjonen av en dame og en gutt som bar opp koffertene våre. Han kunne ikke så godt engelsk. Rommet var lite og trangt, og vi stanget hele tiden beinet i sengekanten. Sengen var det hardeste vi noen gang har sovet på og var stive i ryggen hver morgen. Dusjen lakk på badet og gulvet var som regel alltid vått pga det. Heller ingen plass til shapo og balsam osv i dusjen så alt måtte stå på gulvet. Rommene var ekstremt lytte og vi ble holdt våkne tre netter på rad av hylende og skrikende barn som lekte i gangene fra 12-03 på natta. Vi klagde på det, men damen i resepsjonen gikk med en gang i forsvar og sa at det var en baby som hadde feber. Vi forklarte at vi ikke hadde hørt noen baby, men ganske store barn som lekte utenfor rommene. Det eneste hun sa da var at de skulle reise samme dagen, også snudde hun seg videre til noen andre gjester. Vi fikk ingen unnskyldning eller et smil på noen måte. Veldig spesielt og du står der som en idiot. Det er damen i resepsjonen og mannen hennes som driver det. Eneste personene som var hyggelige var en som ofte stod i baren og rengjøringspersonalet. Fin utsikt mot sjøen og kort avstand til stranden, men frokosten var sørgelig og det var kalde egg og bacon. kun brødskiver å få. Meget spesielt at de ikke heller fikk til en avtale med et fantastisk godt bakeri som lå rett over veien. Da kunne gjestene fått deilige rundstykker og annen god bakst som man forventer på et 4-stjerners hotell. Dette hotellet burde ikke hatt mer enn 3-stjerner. PS: For de som har empati for hjemløse katter er ikke Parga stedet å reise. Helt forkastelige holdninger og forferdelige lidelser overalt. Hotellet matet en gravid katt og fortalte stolt at hun pleide å få 2 kull i året hvert eneste år. De ville ikke dra å kastrere henne selv om de har flere måneder på vinteren til å hjelpe med dette. Det var dråpen for oss, og det ble en diskusjon rundt det hjemløse katteproblemet der. Etter dette unngikk de oss og smilte ikke. Jeg konfronterte de og spurte hvorfor de oppførte seg slik mot oss og de svarte at de hadde så mye "business" å gjøre, og at de skulle smile i morgen. Merkelig oppførsel. Alt i alt stod ikke dette hotellet til 4-stjerner og det var en merkelig hotelledelse. Var de i dårlig humør så smilte de ikke osv. Så ignorante mennesker mot syke og lidende dyr skal man lete lenge etter. Ikke en plass for oss

 
11.07.2016

av Tore H

Hotellanmeldelse

Flott hotell,beliggende nær stranden i Praga by.Rommet lå i 3etg.Fantastisk utsikt mot stranden og øyene rundt.Hotellets beliggenhet lå et steinkast fra promenadegaten.De hotellansatte var imøtekommende og svært hyggelige.Koselig frokostareal på gateplanet,med blomster og frukttrær som ramme.

 
22.05.2024

av ioanna968 Euboea Region, Hellas

Ένα ωραίο διήμερο

Άψογο ξενοδοχειο σε ολα,τιμή τοποθεσία,καθαριότητα , συμπεριφορα όλων, υπόγειο παρκινγκ. Ένα κουκλίστικο ζεστο κ προσεγμένο ξενοδοχειο στο καλύτερο σημείο ,ωραίο καθαρό πρωινο, ωραία αυλη για να χαλαρώσεις κ τεράστια μπαλκόνια. Μπράβο σας....

 
16.09.2022

av 718mariannef

Excellent stay!

The entire hotel and our room (attic apartment) were very clean. Can’t beat the location. Steps away from the beach, shops and seaside restaurants. The staff was very friendly and hospitable. In fact, my husband accidentally left a dress shirt behind and the staff is going to mail it to us! Highly recommend this hotel! We will be back!