En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

727 vurderinger
Utmerket
 
504
Veldig bra
 
120
Bra
 
57
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

19.09.2022

av Rikke P

Flott service og nydelig beliggenhet

Et kjempe fint hotell med nydelig beliggenhet. Upåklagelig service, god mat, kjempe fint rom med nydlig utsikt over sjøen. Kan absolutt anbefales. Stranden var av de fineste, gode solsenger med servering av både mat og drikke rett på sengen hvis ønskelig. Veldig lett å komme seg inn til Parga med Taxi.

 
07.07.2019

av anjakristineg Oslo, Norge

Herlig opphold på Lichnos Beach Hotel and Suites

Vi har hatt en flott uke på Lichnos Beach Hotel. Rommene er strøkne og betjeningen upåklagelig. Frokosten og lunsjen er også helt suveren. Middagen vet jeg lite om da vi dro inn til Parga hver kveld. Hvis jeg skulle sette fingeren på noe må det være at hotellets shuttlebuss inn til byen godt kunne vært litt nyere og med air condition. Hotellet går for å være et luksushotell og da burde også shuttle bussen være av bra standard. Samtidig tenker jeg at vi skal være fornøyde med tilbud om gratis shuttle bus! Stranden tilknyttet hotellet er helt fantastisk. Lichnos Beach er ren og består av småstein. Strandstolene rett utenfor hotellet er knyttet til hotellet og et gratis og kun for hotellets gjester. Her kan du få servert drinker og mat.

 
01.08.2018

av IneKT Oslo, Norge

Nydelig hotel med vakker strand

Vi bodde på hotellet i 14 dager, to voksne og et barn på 12 år - svigermor og svigerfar bodde også på samme hotellet. Veldig takknemlig for at vi ikke valgte et hotel i Parga, der er det stappfullt av turister og ikke veldig hyggelig. Stranden Lichnos Beach er helt fantastisk, vannet er klart og utsikten utover bukta er helt nydelig. Vi bodde tre stykker på et dublettrom med havutsikt (reiste med Ving), der var det god plass og datteren vår hadde egen sovekrok med skyvedør. Vi valgte halvpensjon, med frokost og middag inkludert. Siden vi ikke er så glad i buffet, valgte vi å bytte til frokost og lunsj - da kan man velge en rett fra menyen. Mange hadde buffet og virket veldig fornøyd med den. Vi spiste middag på hotellet, der har de få retter - men disse var helt fantastiske. Personalet var helt fantastiske! Stuepikene var tålmodige med oss som var trege på morgenen, alltid rent og fint - skiftet håndklær to ganger hver dag. Gutta på stranden serverer mat og drikke, de er også like hyggelige og gjorde stranddagene ekstra supre. De som jobber i restauranten er helt fantastiske, takk til Alexandra og Stan som gjorde måltidene ekstra spesielle for både oss og datteren vår! Hotellet passer for både voksne uten barn, med store eller små barn. Vi reiser gjerne tilbake!

 
24.05.2018

av Bentesth Bergen, Norge

Pent sted men skuffende mat

Pent, rent og hyggelig betjening. Stedet er godt vedlikeholdt og har høy standard. Gode solsenger og god service. Gode og romslige senger. Vi har hatt en del trøbbel med aircondition. Litt øde og ikke noe minimarked å skryte av. Dyre drikkevarer og is! Går minibuss noen ganger for dagen til Parga sentrum. Taxi koster 8 euro en vei. Når det gjelder maten på hotellet så er det meget skuffende. Vi reiser endel og må si at dette er det ‘verste’ vi har opplevd. Frokosten er grei men desto verre middag. Etter tredje dag med halvpensjon er det bare tragisk. Det er akkurat som om de har glemt kjøttet. Hva skjer her, tenker vi. Det må virkelig sies at vi slett ikke er kresen! Pluss for stedet men Kjempeminus for mat. Dette trekker ned poengene.

 
25.07.2016

av Snuppa60 Svelvik, Norge

Stille, rolig Hotel

Fint hotell, grei nok frokost, greit med buss fra/til hotellet inn til Parga by, bussen til hotellet fra byen kunne gått noe senere siste buss kl. 2230. Stranden nedenfor hotellet var grei nok, det var store gode solsenger nytt strandhåndkle hver dag. Syntes maten på strandbaren var grei nok noe høy pris. Veldig bratt å gå både til å fra stranden vist en ikke hadde rom helt nede. Vil nok ikke anbefale stedet for folk som er litt dårlig til bens eller til barnefamilie da det ble fort dypt i vannet. Fint å rent på romm og ellers på området.