Deluxerom

Deluxerom uten uteplass. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Safe og wifi inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker. Espresso kaffemaskin med kapsler inkludert. Badekåper og tøfler. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong. I den øvre etasjen er det et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger (åpent mellom etasjene). Nede er det stuedel med mulighet for ekstrasenger i to sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. Spisebord på uteplassen. Safe og wifi. Luftkondisjonering mot avgift. TV i begge etasjer. Badekar og dusj samt wc, hårføner (nede). Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet superior

Ettromsleiligheter superior med balkong eller terrasse og utsikt mot hagen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. Spisebord på uteplassen. Safe og wifi. Luftkondisjonering mot avgift. TV i begge etasjer. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det blir trangt i rommet når ekstrasengen benyttes.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom der ett har to enkeltsenger eller en dobbeltseng og det andre har en dobbeltseng. Stue med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Safe og wifi inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 4