Deluxerom

Deluxerom uten uteplass. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. Espresso kaffemaskin med kapsler inkludert. Badekåper og tøfler. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong. I den øvre etasjen er det et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger (åpent mellom etasjene). Nede er det stuedel med mulighet for ekstrasenger i to sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. Spisebord på uteplassen. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV i begge etasjer. Badekar og dusj samt wc, hårføner (nede). Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet Superior med 2 ord. Senger

Ettromsleiligheter superior med balkong eller terrasse og utsikt mot hagen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. Spisebord på uteplassen. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV i begge etasjer. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Det blir trangt i leiligheten når ekstrasengen benyttes.
  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng i hvert rom. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 4