Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,5 av 10 Basert på 61 vurderinger
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
5,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,9 / 10
Service
 
4,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Utrolig fin beliggenhet, idylisk. Frokosten var enkel men god. God rengjøring og rene håndklær hver dag.
-
Dårlig service, dårlig fungerende Wifi samt at det aldr var noen tilstede i resepsjonen.

Bekreftet gjest: 2024-05-25


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


9 av 10

+
Beliggenhet, service og renhold
-

Bekreftet gjest: 2023-09-23


1 av 10

+
Utseendemessig et hyggelig anlegg.
-
Som fullt betalende gjester fikk vi først et mørkt lite rom med liten balkong uten sol. Lite attraktiv. Ba om å få bytte og fikk et rom i 2 etg som var litt mer romslig, og hadde sol selv om balkong vendte mot gate. Andre apollobjester vi møtte, hadde fått stort og fint rom med solfylt balkong og de hadde kjøt restplasstur til langt under halve prisen. Når apollo ikke skiller mellom fullt betalende og restplass gjester, gjør det opplevelsen urettferdig og meningsløs å kjøpe dyrt opphold og bli plassert på det mest uattraktive rommet. Har burde apollo ha et system som rangerer at de som har bestilt i tide, og betalt deretter-skal få sikret et ordentlig rom. Dette er ikke et system dere har så det gjør det heller ikke aktuelt å reise med charter igjen da det er bedre å booke et opphold med fly og hotell selv. Man føler seg ikke ivaretatt som gjest av dere. wifi virket ikke på rom. dusjen var ødelagt og måtte håndholde dusjhodet. Litt slitsomt med langt hår.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


5 av 10

+
Hotellet i seg selv var fint og rommet helt greit. Lå litt for langt unna stranda og sentrum, men det var jo oppgitt på forhånd.
-
Det som trakk mye ned var at det ikke var et smil å se hos de som jobbet der. De hilste ikke når de møtte deg. I tillegg var vi vitne til at «kokken» skjelte ut en av gjestene og viste tydelig at han var irritert. Dette var ubehagelig og man gruer seg for å ta kontakt. Bassenget hadde ingen sone det det var grunt nok til å kunne stå så vidt jeg fant ut. Wifien var ganske bra utendørs, men veldig ustabil inne på rommet.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


5 av 10

+
Veldig pent og rent rundt bassengområdet. Fint med blomster. Selve hotellet er ikke så verst og det ligger i perfekt avstand til byen, strender og bussholdeplass
-
De som driver hotellet eier ikke serviceinnstilling. Det er nesten aldri noen i resepsjonen. Ingen sier f.eks god morgen, og eier (?) som ordner med frokosten hver morgen er regelrett uhøflig, uforskammet og skjeller ut gjestene ( på gresk, et språk jeg forstår)

Bekreftet gjest: 2023-09-16


3 av 10

+
Ute ommerådet og bassenget
-
Rep.av vannkraner, dem fleste lamper virket ikke, ikke et glass eller noe annet i kjøkkenskapet eller på badet,betjeningen bør byttes ut, sure og grinete. Manglet halvparten av sengetøyet da vi ankom.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


4 av 10

+
At vi ble tilbudt et bedre rom uten å spørre om det.
-
En enkel ting som at det ikke var lov å ta med seg en kopp kaffe ut av frokostsalen!

Bekreftet gjest: 2023-08-26


6 av 10

+
Beliggenheten og estetikken. Også fungerte av godt og sengene var gode. Vi sov veldig godt der. Synes bassengområdet også var fint, men litt lite. Veldig fine blomster overalt.
-
De bør få mer stabilt og sterkere internett. Det fungerte ikke så godt lenger vekk fra lobbyen. Også bør de ha servering ved bassenget og gå på smilekurs. Hehe. Vet ikke hvordan de kunne fått til bedre bemanning, men det hadde de trengt. De burde også utvide frokostarealet.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


3 av 10

+
Rengjøring, skifte av håndklær. Pga. arbeidspress så ble ikke rengjøring gjort før sent på kvelden.
-
Rommene var altfor små og manglet stol(er), veggknagger og varmeget spartansk innredet, og det samme preget forsåvidt hele hotellet. Dårlig service, manglende informasjon, dårslig språk på personale og generelt meget uvennlig atmosfære med kjefting og tildels avvisende holdning til sine gjester. De har kort og godt ikke skjønt at de skal "please" sine gjester.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

77 vurderinger
Utmerket
 
13
Veldig bra
 
17
Bra
 
14
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

19.08.2014

av Reiers81

Gjennomsnittlig standard, men lite serviceinnstilt betjening

Vi var seks stykker som bodde på dette hotellet i syv netter. Vi hadde ikke så mange alternativer da vi ikke hadde booket hotell før vi ankom Naxos, og det meste var fylt eller for dyrt. Fant oss fort til rette på Sagterra og syntes innledningsvis at det var fint å bo der. Vakkert bassengområde selv om bassenget virket litt skittent de første dagene. Rommene var helt ok standard, sengene var litt harde og badet noe slitt og gammelt, men utover det var det trivdes vi godt. Positivt at det var butikk rett over gaten. Det var cirka 10-15 minutter å gå til sentrum og 10 minutter å spasere til stranden. Vi hadde planlagt og avtalt med eieren at vi skulle bo på Sagterra i 12 dager, men da vi skulle betale for rommene var eieren veldig klar på at vi kun fikk betale kontant. Jeg hadde booket rommene gjennom Booking.com og hadde dermed betalt reservasjonen for de fire første dagene med kredittkortet. Syntes det var snodig at eier av Sagterra ville at vi skulle betale alt kontant, inkludert det jeg hadde betalt med kredittkort så jeg kontakt booking.com for å forsikre meg om at dette ikke var noe lureri. Når Booking.com deretter kontakter Sagterra blir det problemer. Eieren blir umiddelbart avvisende og krever at vi skal flytte ut umiddelbart. Vi forsøkte å komme til enighet, men det var utrolig vanskelig når eier tok dette så personlig og ikke var interessert i å få til en løsning. Samtidig kunne ikke eieren engelsk så all kommunikasjon måtte gå gjennom hennes datter, noe som igjen medførte enda flere misforståelser. Sagterra var en helt grei plass å bo, selv om vi aldri følte oss velkomne og servicen var dårlig fra eier/ resepsjonisten. Vaskepersonalet var derimot veldig behjelpelige, selv om heller ikke disse forsto engelsk. Ville dessverre aldri bodd der igjen så lenge holdningen til de som driver stedet er så lite gjestfri. Vi fikk en mye bedre ferie de resterende dagene på Naxos etter at vi flyttet til Hotell Panormos!

 
13.08.2023

av 572eveliend Etten-Leur, Nederland

Mooi hotel in sfeervolle tuin

Leuk hotel in prachtige tuin. Wij hadden een kamer met een terrasje. Kamer was schoon en prima van formaat. Bij aankomst kregen we leuke tips wat we moesten zien in de omgeving. Schoonmaakster was erg vriendelijk. Zwembad was goed van formaat en schoon. Ontbijt was prima, alleen de koffie vonden wij niet lekker. Dat hebben we opgelost door een coffee to go te halen bij het koffietentje op de hoek.

 
04.08.2023

av 946lasset København, Danmark

Pæn have, lav standard

Kan ikke anbefale dette sted. Vi havde ingen rengøring i den uge vi var der, samt modtog vi et delvist rengjort værelse. Vores værelse manglede wc-børste, havde huller i væggene, ledning hængende ud fra væggen. Afbrydere skjult bag sengegavl så loftlys tændes ved mindste berøring midt om natten, samt afbrydere til sengelamper også var skjult bagved. Deres enkelte morgenmad virkede til at være daggammelt brød, uappetitligt opstillet med delvist opfyldning. En poolbar der ikke var åben med undtagelse af 2 gange dette var om aftenen hvor poolen var lukket.. Dog har de en fin placering med gå afstand til centrum og en meget smuk have.

 
16.06.2024

av annemarijkea2019

Find something else…..if you manage!

Very nice building but rooms are all different. If you are lucky you have a great room but most are very outdated. Most airco’s are not working. If you say something about it, they start to look difficult or shout. They seem very tired!…..not the most friendly people run the hotel. Greek filoxenia far to find….

 
12.06.2024

av Valerie C

Find anywhere else to stay but here!!!

We got what we paid for. No soap in bathroom. Bedsheets placed folded on the corner of bed every morning not made. No blanket/duvet. We used our own clothes as blankets. Front desk guy didnt care when we explained. Nothing resolved by the end.