Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,7 av 10 Basert på 54 vurderinger
Total vurdering
 
6,7 / 10
Rengjøring
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
4,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Service
 
4,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


9 av 10

+
Beliggenhet, service og renhold
-

Bekreftet gjest: 2023-09-23


1 av 10

+
Utseendemessig et hyggelig anlegg.
-
Som fullt betalende gjester fikk vi først et mørkt lite rom med liten balkong uten sol. Lite attraktiv. Ba om å få bytte og fikk et rom i 2 etg som var litt mer romslig, og hadde sol selv om balkong vendte mot gate. Andre apollobjester vi møtte, hadde fått stort og fint rom med solfylt balkong og de hadde kjøt restplasstur til langt under halve prisen. Når apollo ikke skiller mellom fullt betalende og restplass gjester, gjør det opplevelsen urettferdig og meningsløs å kjøpe dyrt opphold og bli plassert på det mest uattraktive rommet. Har burde apollo ha et system som rangerer at de som har bestilt i tide, og betalt deretter-skal få sikret et ordentlig rom. Dette er ikke et system dere har så det gjør det heller ikke aktuelt å reise med charter igjen da det er bedre å booke et opphold med fly og hotell selv. Man føler seg ikke ivaretatt som gjest av dere. wifi virket ikke på rom. dusjen var ødelagt og måtte håndholde dusjhodet. Litt slitsomt med langt hår.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


5 av 10

+
Hotellet i seg selv var fint og rommet helt greit. Lå litt for langt unna stranda og sentrum, men det var jo oppgitt på forhånd.
-
Det som trakk mye ned var at det ikke var et smil å se hos de som jobbet der. De hilste ikke når de møtte deg. I tillegg var vi vitne til at «kokken» skjelte ut en av gjestene og viste tydelig at han var irritert. Dette var ubehagelig og man gruer seg for å ta kontakt. Bassenget hadde ingen sone det det var grunt nok til å kunne stå så vidt jeg fant ut. Wifien var ganske bra utendørs, men veldig ustabil inne på rommet.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


5 av 10

+
Veldig pent og rent rundt bassengområdet. Fint med blomster. Selve hotellet er ikke så verst og det ligger i perfekt avstand til byen, strender og bussholdeplass
-
De som driver hotellet eier ikke serviceinnstilling. Det er nesten aldri noen i resepsjonen. Ingen sier f.eks god morgen, og eier (?) som ordner med frokosten hver morgen er regelrett uhøflig, uforskammet og skjeller ut gjestene ( på gresk, et språk jeg forstår)

Bekreftet gjest: 2023-09-16


3 av 10

+
Ute ommerådet og bassenget
-
Rep.av vannkraner, dem fleste lamper virket ikke, ikke et glass eller noe annet i kjøkkenskapet eller på badet,betjeningen bør byttes ut, sure og grinete. Manglet halvparten av sengetøyet da vi ankom.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


4 av 10

+
At vi ble tilbudt et bedre rom uten å spørre om det.
-
En enkel ting som at det ikke var lov å ta med seg en kopp kaffe ut av frokostsalen!

Bekreftet gjest: 2023-08-26


6 av 10

+
Beliggenheten og estetikken. Også fungerte av godt og sengene var gode. Vi sov veldig godt der. Synes bassengområdet også var fint, men litt lite. Veldig fine blomster overalt.
-
De bør få mer stabilt og sterkere internett. Det fungerte ikke så godt lenger vekk fra lobbyen. Også bør de ha servering ved bassenget og gå på smilekurs. Hehe. Vet ikke hvordan de kunne fått til bedre bemanning, men det hadde de trengt. De burde også utvide frokostarealet.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


3 av 10

+
Rengjøring, skifte av håndklær. Pga. arbeidspress så ble ikke rengjøring gjort før sent på kvelden.
-
Rommene var altfor små og manglet stol(er), veggknagger og varmeget spartansk innredet, og det samme preget forsåvidt hele hotellet. Dårlig service, manglende informasjon, dårslig språk på personale og generelt meget uvennlig atmosfære med kjefting og tildels avvisende holdning til sine gjester. De har kort og godt ikke skjønt at de skal "please" sine gjester.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


9 av 10

+
Flott utsikt, blomster og palmer.
-
Renhold, skikkelig juice til frokost.

Bekreftet gjest: 2023-07-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

76 vurderinger
Utmerket
 
13
Veldig bra
 
17
Bra
 
14
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

19.08.2014

av Reiers81

Gjennomsnittlig standard, men lite serviceinnstilt betjening

Vi var seks stykker som bodde på dette hotellet i syv netter. Vi hadde ikke så mange alternativer da vi ikke hadde booket hotell før vi ankom Naxos, og det meste var fylt eller for dyrt. Fant oss fort til rette på Sagterra og syntes innledningsvis at det var fint å bo der. Vakkert bassengområde selv om bassenget virket litt skittent de første dagene. Rommene var helt ok standard, sengene var litt harde og badet noe slitt og gammelt, men utover det var det trivdes vi godt. Positivt at det var butikk rett over gaten. Det var cirka 10-15 minutter å gå til sentrum og 10 minutter å spasere til stranden. Vi hadde planlagt og avtalt med eieren at vi skulle bo på Sagterra i 12 dager, men da vi skulle betale for rommene var eieren veldig klar på at vi kun fikk betale kontant. Jeg hadde booket rommene gjennom Booking.com og hadde dermed betalt reservasjonen for de fire første dagene med kredittkortet. Syntes det var snodig at eier av Sagterra ville at vi skulle betale alt kontant, inkludert det jeg hadde betalt med kredittkort så jeg kontakt booking.com for å forsikre meg om at dette ikke var noe lureri. Når Booking.com deretter kontakter Sagterra blir det problemer. Eieren blir umiddelbart avvisende og krever at vi skal flytte ut umiddelbart. Vi forsøkte å komme til enighet, men det var utrolig vanskelig når eier tok dette så personlig og ikke var interessert i å få til en løsning. Samtidig kunne ikke eieren engelsk så all kommunikasjon måtte gå gjennom hennes datter, noe som igjen medførte enda flere misforståelser. Sagterra var en helt grei plass å bo, selv om vi aldri følte oss velkomne og servicen var dårlig fra eier/ resepsjonisten. Vaskepersonalet var derimot veldig behjelpelige, selv om heller ikke disse forsto engelsk. Ville dessverre aldri bodd der igjen så lenge holdningen til de som driver stedet er så lite gjestfri. Vi fikk en mye bedre ferie de resterende dagene på Naxos etter at vi flyttet til Hotell Panormos!

 
16.08.2023

av mmiranda2016 Lisboa, Portugal

Terrible and very traumatizing experience

Terrible experience. Extremely rude and disfunctional family running the hotel ( never seen anything alike in the entire world ). The bathroom was dirty and flooding and i asked to change room. The young guy in the reception was extremely unpolite, refused calling the manager and giving me complaint book and started calling names. An older man came and started shouting in greek for us to go out. I had to call the police because they were starting to become violent in words and gestures. Didn't feel safe at all. No words to describe, really traumatizing. This so called hotel should not operate in business anywhere in the world. The breakfast had half eaten bread and was dirty in some points. The bathroom was unbelievably old, however in the website they have a modern bathroom. They only want tourists'money.

 
28.06.2023

av Sandy B

Hotel Sagterra is a hidden gem. Wish my stay had been longer than 4 days. Best location, room, pool, gardens, breakfast.

You walk in through front door and you step into paradise with the palm trees, flowers everywhere, and large pool. Lovely. Stayed 4 days/nights. Staff very nice & helpful, room great, all areas very clean, great complete breakfast (includes best yogurt). Grocery store right across street and bus stop too. Great restaurant and café few steps away. Short walk to St.George's beach and port/town center. 2nd time here and still tops! 10/10

 
27.08.2022

av 906mettea Oslo, Norge

Nice little hotel

The staff was friendly and the rooms, pool area and the hotel area was clean and Nice. The towels was changed every day and the bed sheets every second day. A simpel but good breakfast was included. It was refrigirator and aircondition in the rooms. It was a quite area and about 10 minutes slow walk to the beach and port area.

 
13.09.2021

av monika_tele Lodz, Polen

Perfect place to stay

Very nice familly hotel, great rooms with balcony, great garden anb big swimming pool. Walking distance to the port and to the beach. Rooms clean, all workers super friendly. I really recomend this hotel. When I am back to Naxos for sure gonna stay in this hotel