Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 63 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet
-
Dusjforheng på badet

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


7 av 10

+
Nærhet til strand og bysentrum, stille og rolig, pent anlegg. Frokost meget bra. Vi var godt fornøyd.
-
Kaffen var dårlig; svak. Vi spiste lunsj og middag to ganger og det var ikke like bra hver gang. Dette gjorde vi oppmerksom på. Kontroverser internt blant personalet bør tas internt og ikke i påsyn av oss gjester. Dette skjedde flere ganger og føltes ubehagelig for oss som overhørte høylydte diskusjoner enten det var i resepsjonen eller fra kjøkkenet.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


9 av 10

+
Hjemmekoselig og personlig
-
Vi fikk et veldig forskjellig rom i forhold til bilder når vi bestilte reisen. Ble litt skuffet over det.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Frokostsalen og frokosten
-

Bekreftet gjest: 2019-09-07


10 av 10

+
Betjening og beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-08-24


9 av 10

+
Beliggenhet, kort til strand, kan trekke seg tilbake v/bassenget hvis man ønsker det, kort vei til rommet fra strand hvis man har glemt noe, passe avstand til sentrum, hyggelig omgivelser, pent opparbeidet tomt
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

+
Beliggenhet.
-
Oppgradering av bad og dusjløsning. Mer utvalg på frokost.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


10 av 10

+
Gode gode senger, beliggenhet, koselig betjening.
-
AC anlegget på rommet bråkte veldig ved oppstart

Bekreftet gjest: 2019-08-17


9 av 10

+
Ekte gresk. Sjarmerende. Vakre trær. Lite og rolig og avslappet. Rolig men likevel sentral beliggenhet. Nær strand.
-
Badet på vårt rom var ikke funksjonelt for det fløt vann på gulvet etter hver dusj. Hadde vært bedre med dusjhjørne med vegg enn badekar. Madrassene burde skiftes, de er slitt. Aircondition også, den bråkte.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

269 vurderinger
Utmerket
 
104
Veldig bra
 
115
Bra
 
35
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

16.05.2018

av Tone D Arendal, Norge

Beliggenhet og basseng samt hyggelig betjening

Dette hotellet gir jeg svært bra pga beliggenheten og fint bassengområde. Rommet vårt var vi ikke helt fornøyd med. Lite rom, lite bad, dårlig med varmt vann og uteplassen var ikke særlig privat og vendt mot bakhagen. Vi spurte om et bedre rom og kunne antakelig fått det om vi ikke hadde chilla for lenge på stranda den dagen vi ble bedt om å kontakte resepsjonen. Noen andre fikk det før oss.. Hotellet har en perfekt beliggenhet rett ved stranda og bassengområdet er hyggelig og rolig. Frokosten er grei, men de serverer ikke frisk appelsinjuice.. noe jeg syns er underlig når man er i et middelhavsland. Ellers er maten helt grei på hotellet. Typisk gresk stil og vakkert hageanlegg. Sengene er noe harde, men vi sov likevel godt. Man han låne badehåndklær og rommene blir stelt hver dag. Få et rom med utsikt og privat uteplass så er dette et glimrende hotell. Og ikke minst er det bare 50 meter til stranda og den superhyggelige strandkaféen Flisvos som serverer utrolig god mat.

 
09.08.2017

av Svevikoe Bergen

Flott og hyggelig hotell

Ble møtt av en koselig dame når vi ankom hotellet. Viste oss rommet som var helt ok. Etter en uke ble vi oppgradert til en juniorsuite uten at Vi hadde bedt om det. God stemning, stiller rolig hotell. Fint basseng, god frokost, grei bar og et fint uteområde. Vi spiste en lunsj og en middag på hotellet. Helt greit men var nok bedre mat til lunsj på de nærmeste Strand restaurantene.

 
16.07.2016

av arile2013 Bergen, Norge

Beligenhet&Beligenhet!

Alkyoni Beach Hotel er bygget i 1996 og ligger 50 meter fra stranden. Beligenheten er veldig bra, både i forhold til byen og stranden. det er et fint basengområde, med bar og hyggelig betjening. Det er ok frokost, men du bør være tidlig ute, da de ikke fyller på med egg/omelett osv. Det er muligheter for å spise middag og lunsj også, men det er nokså dyrt. Rommene, er svært variable, små men rene. dusjene på noen rom, er feilkonstuert, slik at det renner vann utover hele badet. det er en fin plass å være om dagen, om du bare vil lese og slappe av ved basenget. wifi er utbedret nå i juli 2016, da det var svært svakt. man kan også låne store badehandklær, om dette trengs. bartender er dyktig, og du kan trygt bestille hos ham. Alt i alt, et veldig hyggelig sted å ha ferie.

 
21.08.2012

av Per Erik B Oslo, Norge

Bra beliggenhet!

Koselig og rolig familiedrevet hotell med hovedsaklig familier som gjester. Hotellet ligger i enden av St.Georges beach, 200 meter fra vannkanten, med gangavstand inn til Chora. Vi hadde rom mot bakhagen uten at dette var noe stort problem. Fra basseng- og restaurantområdet har man utsikt til stranden og en vakker solnedgang. Air-condition fungerte bra. Litt harde senger og lytt mellom rommene uten at dette utgjorde et stort problem for oss. Nesten kun kaldt vann i dusjen. Internett fungerer greit ved bassenget eller i resepsjonen. Restauranten var helt ok. Frokosten kunne vært mer variert. Hyggelig og serviceminded personale. Alt i alt over gjennomsnittet i forhold til pris.

 
23.07.2012

av anneh137 Tjøme, Norge

Hyggelig familiedrevet hotell nær Naxos by

Dette er et av Apollos hoteller i Naxos by. Vi valgte det pga andre positive anmeldelser på Tripadvisor, og ikke minst pga alle nydelige bilder som var lagt ut fra hotellområdet. Vi ble ikke skuffet! Vi likte at hotellet ligger så fritt og med direkte utsikt og tilgang til stranden. Det er det siste hotellet på strandpromenaden, og derfor et veldig rolig område. Det tar ca 15 min å gå til gamlebyen. God frokost og lunsj, litt begrenset meny om kvelden. De fleste gjestene spiste uansett middag i byen. Noen sa det var mygg i hagen om kvelden, men vi merket det ikke. Renholdet var supert og hagen ble stelt fra morgen til kveld av en gartner. Solstoler rundt bassenget, men ønsker man liggestoler, går man ned på stranden. Der kostet 2 stoler 7 Euro pr dag.