Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 31 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Beliggenhet
-
Insekter på rommene, ingen aktiviteter for barn. Lav standard på rommene. Dårlig kvalitet på mat. Dyrt i forhold til alt dette.

Bekreftet gjest: 2024-07-06


8 av 10

+
Fin beliggenhet, og lite stress for å sikre seg solsenger ved basseng og strand
-
Innføre «barne meny» i restaurant.

Bekreftet gjest: 2024-07-06


8 av 10

+
Plassering og komfort
-
insekter, det vil si små maur på bade og i rommet, men resepsjonen desinfiserte i starten. Likevel hadde vi maur på bade fremdeles.

Bekreftet gjest: 2024-06-22


8 av 10

+
Hyggelige ansatte, og nærhet til strand
-
Meget fornøyd med alt, men rom og bad kunne vært pusset opp.

Bekreftet gjest: 2024-06-22


9 av 10

+
Rent og i orden.
-

Bekreftet gjest: 2024-06-08


8 av 10

+
Svært fint bassengområde. God plass og høy standard. Veldig trivelig hotellområde, veldig rent og ordentlig. Vi var meget fornøyd med dette hotellet. Over det vi hadde forventet.
-
Liten oppdatering av rommet hadde vært fint.

Bekreftet gjest: 2023-07-08


10 av 10

+
Det hadde alt. Supermarked, rolig bassengområde, bar/restaurant og veldig næme strand.
-
Vi følte oss lurt av resepsjonen når vi bestilte taxi til Mikri Vivla. For det første ble prisen hele 45€, men det kunne/burde vi ha prutet på. Det vi reagerte på var at det kom en bil med ‘Luxury Naxos Tours’ skrevet på bilen. Jg sa til resepsjonisten at vi hadde bestilt taxi, men hun bare hevet skuldrene, smilte og sa at d kanskje var eneste bilen de hadde tilgjengelig. Vi følgte oss lurt når et vennepar fikk en taxitur fra Prokopios for 30€. Vi føler oss lurt av resepsjonisten.

Bekreftet gjest: 2023-07-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-17


8 av 10

+
Hotellets beliggenhet ! Stille og rolig . Rene og pene rom . Ansatte som gjorde jobben sin .
-

Bekreftet gjest: 2023-06-03


10 av 10

+
Rent og fint, fin beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-06-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

389 vurderinger
Utmerket
 
181
Veldig bra
 
140
Bra
 
47
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

17.07.2017

av vibekejohnsen Oslo, Norge

Utmerket hotell

Fantastisk bra hotell. Hyggelig betjening- blide og serviceinnstilte. Rent og pent. God frokost. Fikk rom her etter en svært dårlig opplevelse på et annet sted i nærheten- Nikos og Maria- hvor de hadde gitt vårt forhåndsreserverte rom til en annen famile- og tilbød oss et rom i kjelleren isteden- som luktet vondt og hadde masse fluer. Plaza Beach ble "redningen"- her var det pent, rent, hyggelig. Og prisen er den samme!! Blir nytt besøk på Plaka og Plaza Beach til neste år.

 
16.07.2014

av Bali6812 Oslo

Pretty good hotel, great location

Pros: Wonderful beach Friendly staff Nice and clean pool Quiet neighborhood Cons: Food a bit below expextations All Rooms not as described on website Pretty hard matresses Et ok hotell, det som er flott med stedet er beliggenhet og stranden. Hotellet er ganske godt vedlikeholde, men bildene av rommene er nok noen år gamle. Vårt tremannsrom var vesentlig mindre enn hva vi fikk inntrykk av på forhånd...badet var ganske slitt. Dette påvirker også renholdernes mulighet til å få det helt rent. Restauranten kunne med fordel hatt noe mer spennende meny, og frokosten burde ha mer frukt/grønt. I nærheten har du en god restaurant, Petrinos, og en skrekkelig dårlig som er nærmeste nabo..styr unna. I sum er Plaza beach et bra trestjerners hotell, men et stykke unna en fjerde stjerne...perfekt hvis du ikke er så opptatt av rommet, men ønsker en bra strand og rent baseng.

 
15.07.2014

av Juvelen1001 Oslo, Norge

Sommerferie

Vårt beste valg av hotell på Naxos - Plaka så langt. Nydelig mat til frokost og servicen var veldig bra. Restauranten har mye mat å velge i. Rommene er innbydende og rene. Aercondition, kjøleskap, litt harde greske senger. Vedrørende Wifi fikk vi logget oss på via restauranten på verandaen.

 
05.05.2014

av Lars19752014 Trondheim, Norge

Lars

Magisk. Fantastisk hotell vertinne. Gleder oss til neste besøk. Flotte rom. Rent og ryddig. Flott strand. 2 gang vi er der med små barn og nyter det. Bra frokost. Hotellet har tilknytning til en restaurant som de eier som er kjempe bra på plaka camping

 
31.07.2012

av Benedikte84 Oslo, Norge

Flott hotell

Et stort og fint hotell. Frokosten var veldig god med mye variasjon og mye å velge mellom. Baren lagde god mat og god drikke, men det koster litt mer på hotellet enn på tavernaer i nærheten. Bassenget var stort og fint og det var ikke så mye mennesker der, så man hadde god plass. Man kan låne badehåndkle gratis i resepsjonen og solsenger og parasoller til å ha med på stranda om man ønsker det. Hotellet er et stykke unna selve Naxos sentrum, men jeg og kjæresten min opplevde at vi hadde alt der vi var. Det var en stooor og herlig strand rett ved hotellet, en nudiststrand for de som liker det og det er lite folk så man ligger ikke som sild i tønne. Ved hotellet er det også en del tavernaer og velge mellom. Vi spiste på flere av de og alle hadde fine priser og veldig god mat. Anbefaler: Waffle house(hjemmelaget is og iskjeks), Amore Mio, Picasso og noen flere jeg ikke husker navnet på. Det var også et minimarket i nærheten der man kunne kjøpe det mest nødvendigste. Agia Anna (en liten havn) er ikke lange gåturen unna og her har de også mange gode spisesteder. Vi leide oss scooter og ATV noen dager og utforsket øya, en fantastisk øy med vakker natur, strender og mennesker. Det var heller ikke noen masete selgere. Anbefaler å ta en tur til Old Town i Naxos sentrum og spise på Lotto ved havnen der, veldig god tzatziki:) Det er en lang reise fordi man må ta båt fra santorini(som skal innom to andre øyer), men vi syns det var verdt det, neste gang skal vi være her to uker! Naxos og Plaza passer veldig godt for kjærestepar!