Naxos Palace

  • • Hyggelig hotell
  • • Koselig bassengområde

Naxos Palace er et enkelt hotell som ligger i utkanten av Agios Prokopios. Hotellet har et bassengområde hvor du kan nyte feriedagene. Når det er tid for lunsj byr poolbaren på enkle retter. En av Naxos finere strender, den i Agios Prokopios ligger cirka 1,2 kilometer fra hotellet. Vil du på by'n kan du enkelt ta deg inn til Naxos by med lokalbussen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,2 km
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Naxos Palace består av flere mindre bygninger og føles nesten som en liten by, med bassengområdet i midten. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar som serverer enkle retter til lunsj og en restaurant som serverer både lunsj og middag.

Vil du heller nyte dagen ved havet kan du ta en spasertur til strand i Agios Prokopios, som er en av Naxos fineste strender med solsenger og parasoll mot avgift.

Du kan ta lokalbussen til livlige Naxos by med mange hyggelige tavernaer, barer og kaféer. Her kan du gå langs strandpromenaden eller i de pittoreske gatene. Om du heller holder deg i nærområdet kan du gå til sentrumet i Agios Prokopios, som ligger omtrent 800 meter fra hotellet og her finnes flere koselig tavernaer.

Treningsrom. Spa med jacuzzi, massasje, badstue og dampbad mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Les om transport t/r Naxos før du bestiller.

Alle hoteller – Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Katerina (Naxos)

På Katerina gjør personalet sitt ytterste for at du skal føle deg hjemme og nyte ferien. Hotellet ligger i rolige, landlige omgivelser og det er bare en kort spasertur til nærmeste strand.

Harmony

Beliggenheten nært stranda er kanskje den største fordelen med å bo på Harmony, og for den som liker bassengbad kommer til å trives i det hyggelige bassengområdet. Det er bare en kort spasertur til Agia Annas sentrum med restauranter og tavernaer.

Aegean Land

Smakfullt og moderne er stikkord for det meget pene Aegean Land på Naxos. I tillegg ligger det i rolige omgivelser ved Plaka Beach. Her er det et pent bassengområde med mange solsenger. En kort spasertur unna ligger sentrum av Agia Anna med tavernaer og restauranter.

Evdokia

Det familieeide hotellet Evdokia er bygd i tradisjonell kykladisk stil og ligger fint til ved den rolige stranda Plaka Beach. Evdokia har en genuin gresk atmosfære med rolige og hyggelige omgivelser.

Orkos Beach

På hyggelige Orkos Beach bor du på stranda i Mikri Viglia. Stedet er nok mest kjent for kitesurfing og windsurfing, men passer også perfekt for en avslappende familieferie.