Mikri Vigla Beach Resort

Mikri Vigla Beach Resort ligger like ved den flotte sandstranda Mikri Vigla, rett utenfor Plaka på Naxos. Hotellet er det perfekte valget for deg som liker strandlivet med venner eller familien. Her venter herlige dager med windsurfing, kitesurfing og sandvolleyball eller late dager med sandslott, en bok i skyggen under parasollen eller bare ren avkobling på bassengkanten.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer. Tresengsrom for 3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Standarden
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,9 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mikra Vigla Resort ligger rett ovenfor den fine sandstranda og her er det bare noen skritt fra det herlige bassengområdet til turer på bare føtter i sanden, aktive dager på stranda og god mat. Hotellet har et basseng med en barneseksjon. Solsenger og parasoller ved bassenget og på stranda er inkludert. Bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant kan du spise frokost, lunsj og middag. I pool- og snackbaren kan du kjøpe noe lettere å spise på dagtid.

Hotellet passer for deg som vil ha en aktiv dag på stranda med både kitesurfing, windsurfing og andre vannsporter, alt mot avgift. Bordtennis og sandvolleyball. Lekeplass.

Wifi inkludert i fellesområdene. Avstanden til stranda varierer mellom 50 og 170 meter avhengig av hvor på hotellet du bor. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Cirka 2 kilometer til sentrum i Plaka og 11 kilometer til Naxos by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Snacks i baren kl. 11.00-12.30 & 16.00-18.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.30-21.30.
  • Iskrem i baren kl. 10.00-18.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i pool- og strandbaren, kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach & Mikri Vigla

Katerina (Naxos)

På Katerina gjør personalet sitt ytterste for at du skal føle deg hjemme og nyte ferien til fulle. Hotellet ligger i rolige, landlige omgivelser og det er bare en kort spasertur til nærmeste strand.

Harmony Naxos

Beliggenheten nært stranda er kanskje den største fordelen med å bo på Harmony Naxos, og for den som liker bassengbad kommer til å trives i det hyggelige bassengområdet. Det er bare en kort spasertur til Agia Annas sentrum med restauranter og tavernaer.

Aegean Land

Smakfullt og moderne er stikkord for det meget pene Aegean Land på Naxos. I tillegg ligger det i rolige omgivelser ved Plaka Beach. Her er det et pent bassengområde med mange solsenger. En kort spasertur unna ligger sentrum av Agia Anna med tavernaer og restauranter.

Evdokia

Det familieeide leilighetshotellet Evdokia er bygd i tradisjonell kykladisk stil og ligger fint til ved den rolige stranda Plaka Beach. Evdokia har en genuin gresk atmosfære med rolige og hyggelige omgivelser.

Naxos Palace

Naxos Palace er et enkelt hotell som ligger i utkanten av Agios Prokopios. Hotellet har et bassengområde hvor du kan nyte feriedagene. Når det er tid for lunsj byr poolbaren på enkle retter eller kanskje en nydelig moussaka til lunsj? En av Naxos finere strender, den i Agios Prokopios ligger en drøy kilometer fra hotellet. Vil du på by'n kan du enkelt ta deg inn til Naxos by med lokalbussen.

Plaza Beach

Hvite steinhus og en hyggelig atmosfære, et bassengområde med et basseng og et separat barnebasseng som omgis av en frodig hage – der har du Plaza Beach! Det er også en jacuzzi oe et treningsrom på hotellet, og på bare noen minutter kommer du til den deilige sandstranda.

Orkos Beach

Orkos Beach bor du på stranda i Mikri Viglia som nok er mest kjent for kitesurfing og windsurfing, men passer også perfekt for en avslappende familieferie. Hotellet er hvitt og har en lekker og stilren design med innslag av steinvegger og lyse møbler. Her bor du stilrent i lyse og fine rom og suiter med duse naturfarger.