Lesvos fineste strender

– våre 7 beste tips!

Foretrekker du strender med parasoller og solsenger eller de mer private der du tar med deg et teppe eller egen solseng? Lesvos er en stor øy med mange herlige strender der du definitivt vil finne en som passer for deg! Her har vi laget en oversikt over noen av våre favorittstrender på Lesvos. 

Plomari, Lesvos Strand i Plomari, Lesvos

1. Agios Isidoros

Like utenfor Plomari ligger den lille byen Agios Isidoros, og her er det en herlig rullesteinstrand som har nydelig rent vann og her er det tatt hensyn til miljøet. Agios Isidoros er også Lesvos lengste strand og frister til late dager med mye sol og bad.

2. Anaxos

Her er det en fin grovkornet sandstrand som av mange anses være en av øyas beste strender. Her kan du tilbringe mange timer fylt med sol og bad. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift. Det er flere  koselige små spisesteder og når kvelden nærmer seg  kan du nyte en den fantastiske solnedgangen.

3. Petra

I Petra venter en nydelig sandstrand med herlig badevann og skyggefulle pinjetrær. Her finner du også mange tavernaer som frister med greske delikatesser.

4. Tarti

En kjøretur fra Plomari ligger den vakre stranda Tarti og den bør du få med deg i ferien på Lesvos. Her er det solsenger og parasoller til leie og flere tavernaer.

5. Melinda

Like utenfor Plomari ligger stranda Melinda – kjent som Lesvos’ Thailand! Liker du å snorkle er det hit du skal ta turen. Her er det noen populære tavernaer som serverer lekre fiskeretter. 

Anaxos Stranda Anaxos på Lesvos.

6. Molyvos

Stranda i Molyvos er smal og består av rullestein. Vannet er krystallklart og glitrer fantastisk i solskinnet.

7. Vatera Beach

En av de mest populære og fineste strendene på Lesvos er den cirka 7 kilometer lange stranda Vatera som ligger drøyt 3 mil fra Plomari. På den lange stranda som består av småstein trenger du ikke slåss om plassen men nyte avslappende dager med herlige bad i det krystallklare vannet. 

 


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Lesvos

 

Lesvos

  • Det genuine Hellas
  • Fine sandstrender og variert natur
  • Perfekt for fotturer
Se alle reiser til Lesvos

Alle reisetips til Lesvos

Her finner du våre beste tips til de fineste strendene, herligste severdighetene og mye mer!

Se alle reisetips til Lesvos

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.