Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong og havutsikt. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24 kvm
Antall personer: 1-2

Fireromsleilighet

Fireromsleiligheter med balkong og havutsikt. Leiligheten ligger i øverste etasje og har to balkonger, to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom. Stuedel med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 4-5

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong og havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Stuedel og minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med to balkonger og havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med markbalkong og havutsikt. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe inkludert. Luftkondisjonering mot avgift. TV. Badekar og dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 4-5