Adonis

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Dette sjarmerende, lille hotellet bygd i typisk stil for øya ligger i utkanten av byen Molyvos. Takket være de mange tavernaene i dette distriktet har du god om tid til å oppdage det lokale kjøkkenet. Den vakre lille havna i Molyvos ligger en kort spasertur unna. Hotellterrassen har utsikt over middelalderslottet på høyden. Et utmerket lite hotell for dem som vil smake på den genuine greske atmosfæren.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Koselig uteplass og beliggenheten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Adonis ligger i en tradisjonell steinbygning i utkanten av Molyvos og her har de både dobbeltrom og leiligheter. På gateplan er det en hyggelig bar og i hagen en stor terrasse der du kan slå deg ned med favorittdrikken, kanskje en klassisk frappé. Om kvelden kan du skimte den flombelyste festningen på høyden fra hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til sen kveld.

I Molyvos er det my å gjøre. Byen står på Unescos verdensarvliste så sørg for å se den unike arkitekturen og festningen fra 1300-tallet. Cirka 800 meter til havna i Molyvos. Trafikken utenfor hotellet er intens i høysesong.

Måltider

Dobbeltrommene
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Ettromsleilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Molyvos

Molyvos Queen

Leilighetshotellet Molyvos Queen ligger på en høyde med vakker utsikt over Egeerhavet. Her bor du i tradisjonelle leiligheter. For å komme til steinstranda kan du enten spasere eller leie en sykkel på hotellet. Den koselige lille havna i Molyvos hvor du finner flere tavernaer og barer, ligger kun en spasertur fra hotellet.

Aphrodite

Vil du bo nært havet er Aphrodite hotellet for deg. Det ligger rolig til i Eftalou-området og du kan velge mellom basseng og strand. Når kvelden kommer kan du spise middag i en av de to restaurantene på hotellet eller dra inn til Molyvos, der det er mange restauranter å velge blant langs den hyggelige havnepromenaden.

Sunrise Resort

På Sunrise Resort i Molyvos venter en herlig ferie i vakre omgivelser på nordre Lesvos. Her kan du slappe av ved bassenget eller spasere ned til vakre Eftaloustranda. Vil du oppdage de trange smugene og gatene i hyggelige Molyvos kan du ta hotellbussen dit.

Akti

Akti er en egen liten perle på den greske landsbygda blant olivenlunder og bougainvillea, like utenfor Molyvos. Fra hotellet og bassengområdet kan du nyte en fin solnedgang. Rett nedenfor hotellet ligger en stein- og rullesteinstrand.

Olive Press

Velkommen til Olive Press i Molyvos på Lesvos! Dette sjarmerende hotellet har en helt spesiell atmosfære og ligger i en ombygd olivenfabrikk. Her bor du i fint innredede dobbeltrom like ved havet.

Villa Iris

Villa Iris er et familiedrevet hotell som ligger i kort gangavstand fra sentrum av Molyvos og litt lenger unna, men fremdeles i gangavstand finner du stranda. Fra hotellet har du en vakker utsikt over de landlige omgivelsene og stemningen er både rolig og familiær.