En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

112 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
31
Bra
 
15
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

01.09.2023

av Marit anniken P

Styr unna dette hotellet.

Jeg og min kjæreste bodde på marva fra 24 aug og var der 1 uke. Absolutt det værste hotellet jeg har bodd på. Elendig rengjøring , så de kun 1 gang. Håndklær og sengetøy ble skiftet kun 1 gang. Søppel på bad og kjøkken ble hentet kun 1 gang. Verandaen var full av sand da vi kom og det var ikke borte da vi dro. Bassenget var fullt av alger og jeg klødde etter bad. Luktet rart. Bassengområde ellers var fullt av maur . Og der ble det heller ikke holdt i orden. Det står at hotellet har en bar men der var det stengt . Hotell eiere så vi heller ikke mye til. Så styr unna dette hotellet. Ventet bare på å kunne reise hjem.

 
09.10.2019

av 248lailar Harstad, Norge

Kreta ferie

Marva familiehotell i Platanes er et ok sted for voksne folk. Enkel stil , renhold bra. Basenget ble renset og ble rent og godt og duppe seg i . Noe lytt, men med barnefamilier i "huset"ble det tidlig ro. Ca. 6-8min til stranden som hadde en fin lunsjbar. Nær butikker, 3min til Lidel. Fine resturanger i område og butikker. Marva hotell , ingen luxus, men helt ok. Hyggelig familiehotell.

 
21.07.2019

av Eilin H

Supert opphold

Vi ble tatt imot ute i Hagen, uten at det var noe problem, super beliggenhet og nærme «lidl» som vi gjekk å handlet på ofte! Nærme mange restauranter 5 min å gå. så det er liksom ikke vits å dra ned til hovedsentrum bare for å ete. Hyggelige mor og sønn som driver plassen! De hadde god service, og ein bar med drikkevarer til billig penge. Det som var ekstra bra var at de alltid var ledige solsenger! Uansett ! Litt minus var at det var.gresshopper som laga masse lyd så i starten var vi nødt til å ha musikk på ørene, men du blir fort vant med de! Anbefaler virkelig denne plassen

 
24.08.2010

av Nypeblom Rethymnon, Hellas

Er du ein som reiser berre for hugnad?

Då er Marva Apartments reisemålet for deg. Her finn du eit lite, men imponerande djupt basseng, og hyggjelege vertar. Her kan ein få kjøpe seg ei forfriskning for ein rimeleg penge, og leggje deg på ei flytemadrass og nyte livet. Her er nokre kattar og ein hund som er særs vennlige, som gjerne tek imot ein kos, både frå voksne og barn. Her er lite trafikkstøy, og området er særs skjerma. Det er omlag 7 minutt å gå til stranda, og litt lett tilgjengeleg både til sentrumet til Platanes, og til drosjene dersom ein ynskjer ein tur til Rethymnon sentrum. I Platanes er det også billigare enn i sjølve Rethymnon, og ein har gode tilbod i matvegen. NB! Anbefalar å ta med heildekkande badesko til stranda, då der kan vere vanskeleg å kome seg uti og opp av vatnet på grunn av bølgjer og steinstrand.

 
24.08.2023

av Anitaped54 Odense, Danmark

Her kommer vi ikke igen.

Servicen er elendig. Gæster fik skæld ud af mor på stedet. Lejligheden beskidt. Skulle selv vaske vores service op før brug. Man stopper pumpen i poolen så vandet virker beskidt. Rengøring er lig 0. Støj fra autoværksted og hovedvej. Mange hunde i området som gør fra kl 5-6 tiden om morgenen.⁰.