Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 516 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Vi måtte bytte hotell. Det beste med det første hotellet var stille, fredelig rom med utsikt til hav og basseng. Veldig bra aircon. Flott bassengområde. Vask og bytte av handklær hver dag. Enkel standard. Bare lunkent vann i kranen. Det andre hotellet var ved en veldig trafikkert gate og vi fikk rom ut mot den. Vi fikk ikke nye handklær mer enn to ggr pr uke uten å betale ekstra. Bra aircon. Dårlig bassengområde uten sol det meste av dagen. Hyggelige folk i resepsjonen. Svært enkel standard. Som oftest varmt vann i kranen.
-
Renovere bassenget og dusj-/toalettanlegget ved bassenget. Bytte handklær hver dag.

Bekreftet gjest: 2021-10-09


8 av 10

+
Nærhet til strand
-
Bedre Wifi

Bekreftet gjest: 2021-10-02


7 av 10

+
Det beste er det vennlige personale,der personale kjenner den enkelte gjest igjen fra tidligere opphold. Hotellrom størrelsen er fin, men en passe stor balkong, med nydelig havutsikt.
-
Det virker som at det er færre ansatte på hoteller generelt. Tidligere har askjetter og glass blitt vasket opp, men det ble ikke gjort nå, det var ikke utstyr til å vaske opp heller. Mangel på rengjøring/kosting av balkong, mye sand som samlet seg opp. Vi er vant med at det er noe mindre utvalg på frokost buffen på dette hotellet, kontra store hoteller. Men i år var frokosten preg av dårlig utvalg, både av varm og kaldt. Brød som var tørt flere dag( virket som gårsdagens) ofte tomt for de få tingene som var på buffene, egg som flere dager var gummi eller omelett/eggerøre som var for lite stekt. Vi spiste frokost på hotellet for det så ut som kvaliteten/ utvalgte gikk litt opp når det var flere som spiste og for at vi ikke ønsker at tilbudet skal forsvinne, men vi så tydelig at kvaliteten og utvalgt falt når man var få som spiste. Ett forslag er jo at man kunne booke frokost og betale en sum når man bestiller reisen, så er også hotellet sikret mer jevn og stabil mengde med gjester som spiser, slik at det er enklere å holde kvaliteten på frokosten oppe. I forhold til drikke varer i hotell baren, var det varierende hva de hadde inne av feks brizzer og smirnof ice, det bør være et tilbud til en hver tid akkurat som øl i deres åpningstider. Det er også et ønske om å få Pepsi Max som en av drikkene i hotellbaren og i hotellshop. På balkongen er det ønskelig med en krakk, samt noe bedre stoler i alle fall mulighet til en pute å ha i stolen.

Bekreftet gjest: 2021-09-25


10 av 10

+
Rammen rundt hotellet med hage og svømmepøl med direkte adgang ut til stranden er ett stort pluss, og som altid i de årene vi har reist dit føler du deg veldig velkommen og godt ivaretatt av ledelsen og de ansatte som uten unntak møter deg med ett smil og ett "Kalimera"
-
Hadde nok gjort seg med litt oppgradering og fornyelse både her og der.

Bekreftet gjest: 2021-09-25


10 av 10

+
alt
-

Bekreftet gjest: 2021-09-25


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-09-04


9 av 10

+
Rengjøring og gode fasiliteter. En eier og vert som var tilstede blandt gjestene. Han snakker bare Gresk men vi gjorde oss forstått gjennom kroppsspråk.
-
Kan ikke se at det er noe av om må forvedres.

Bekreftet gjest: 2021-08-21


10 av 10

+
Plassering av rommet
-

Bekreftet gjest: 2021-08-15


8 av 10

+
Beliggenheten, relativt rolig strøk, samt at det var kort vei mellom bassengområdet og stranden.
-
Veldig lytt fra andre rom samt fra andres gjesters ankomst og avreiser til alle døgnets tider.

Bekreftet gjest: 2021-08-14


9 av 10

+
venlighet
-
større rom

Bekreftet gjest: 2021-08-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

86 vurderinger
Utmerket
 
39
Veldig bra
 
38
Bra
 
5
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

28.08.2019

av 522stiang

Fantastisk hotell!

Rent, pent og ryddig hotell godt plassert like ved stranda og mange flotte restauranter. Veldig trivelig og servicevennlig personale. Alltid nok solsenger og plass ved bassenget, samt at man kan gå rett fra uteområdet og rett ned på stranda. Hotellet anbefales på det sterkeste.

 
23.08.2019

av 708magnarb Stranda, Norge

Sol og bad

Har hatt opphold på dette hotellet 14 dg. Veldig koselig og rent hotell. Mediet flott uteområde med basseng og plen . Rikelig med solsenger. Kun 50 m fra bassenget til havet. Fin sandstrand. Mulig og handle div mat og drikke i resepsjonen. Snackbar ved svømmebassenget som serverer frukost og lunch. Meget familievennlig. To minus , ikke kaffetrakter i leiligheten, og alt for varmt på balkongen på ettermiddagen.

 
15.08.2019

av Skaar180 Kopervik, Norge

Hotell med basseng, strand og handlegate

Ypperlig for familie. Hotellet er lokalisert direkte på stranden, med koselig bassengområde og ypperlig lunsjrestaurant. På baksiden kommer du direkte ut i handlegaten. Kombinert med bra renhold, vennlig personale og store rom gjør at ferien er en suksess.

 
05.08.2019

av gunnars973 Kristiansand, Norge

Veldig bra hotell!

Godt kjent på Kreta. Første gang her. Veldig fornøyd. Rom mot hav og basseng. Koster litt mer. Anbefales. Skygge hele dagen til kl.18 på balkongen. Veldig behagelig! God rengjøring. Overraskende gode senger. Mini market i hotellet med greit utvalg. God parkering til leiebil. Bra basseng. Alltid ledige solsenger. Gratis. God air condition. Også gratis. Bra lunsjrestaurant med god mat. Totalt sett veldig bra!

 
27.07.2019

av idaleon1 Ballstad, Norge

Greit nok!

Fint hotell, lite bad og kunne vært en oppvaskbørste på rommet, men det er en filleting! Resepsjonen burde ta kort, da det er mer og mer vanlig. Ellers rent og pent hotell, fint at det er nært stranda og at dem tilbyr frokost! Kan helt klart reise hit igjen!