Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom med TV, lite kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Flotte suiter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). Sofa, TV, lite kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Elegante superiorrom med TV, et lite kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorsuite

Tiltalende suiter med to senger og hjørnesofa. TV, lite kjøleskap og kaffe-og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toroms suite

Pene suiter med ett soverom, og stue med sofagruppe, TV, lite kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-5