Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter med minikjøkken med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker og kjøleskap. Ekstraoppredning på feltseng. TV. Gratis wifi. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc; hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Balkongene varierer i størrelse og noen er små. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-28 kvm
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Steris, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Pene toromsleiligheter med ett soverom samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker og kjøleskap. TV. Gratis wifi. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-40 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med ett soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker og kjøleskap. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV. Gratis wifi. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekåper og tøfler. To bad, ett med dusj og ett med badekar. Hårføner. Balkong (varierende størrelser) med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-4