Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, noen med begrenset havutsikt. Balkongene varierer i størrelse og noen er små. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i oppredbar lenestol. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffemaskin Nespresso Inissia. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23-28 kvm
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Steris, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to oppredbare lenestoler i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-40 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong av varierende størrelse samt havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. To bad, ett med dusj og wc og ett med badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-4