Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse i ulike størrelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse i ulike størrelser. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng på sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong eller terrasse i ulike størrelser. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong eller terrasse i ulike størrelser. Et soverom med en dobbeltseng og enkeltseng eller tre enkeltsenger. Kombinert stue/minikjøkken med mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-5