Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 30 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Betjeningen er helt topp
-

Bekreftet gjest: 2022-05-21


6 av 10

+
lite svømmebasseng i bakhagen var bra, nærhet til Old Town
-
Ønsker mulighet til å velge rom

Bekreftet gjest: 2021-09-25


8 av 10

+
Utrolig hyggelig personale og utmerker rengjøring. Gode, store senger. Pent, moderne bad.
-
Ikke hotellets skyld, men synd at Apollo ,’henviser’ alle kunder til de minste og dårligste rommene uten mulighet til oppgradering. Vi ønsket rom øverst mulig og ut mot bassenget og ble ikke fortalt at det ikke var mulig (før vi kom til hotellet). Da fikk vi opplyst at alle fraApollo skulle ha små rom ut mot den svært støyende og trafikkerte gaten. Hotellet hadde ikke mulighet til å oppgradere oss før det hadde gått over en uke. De siste dagene fikk vi byttet til det rommet vi ønsket. Det første rommet var overmøblert og fryktelig bråkete pga trafikken utenfor og innkjøring til et parkeringsområde. I tillegg var verandaen så bitte liten atlet knapt var plass til to. Gikk bra kun hvis man ikke prøve å bevege seg.

Bekreftet gjest: 2021-09-18


8 av 10

+
Hyggelig ansatte
-
Jobbe litt med frokosten kanskje

Bekreftet gjest: 2021-09-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

296 vurderinger
Utmerket
 
134
Veldig bra
 
112
Bra
 
40
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

14.08.2019

av 156geirv Bodø, Norge

Hyggelig, nært det meste.

Hyggelig, rolig og sentralt hotell. Fin nærhet til et par virkelig gode restauranter ved festningen. Hyggelig personell. Rene rom. Greit bassengområde. Passer nok best for par som vil slappe av imo. Vil benytte meg av samme hotell om jeg skal tilbake til Rethymon.

 
17.06.2018

av feiendeflott

Veldig positiv oplevelse

Var her en uke i Juni 2018. Utrolig hyggelig opplevelse. Personalet er veldig blide og imøtekommende. Frokosten var helt ok, men de to siste dagene gikk vi heller over til butikken rett over gaten og kjøpte frokost der, ble litt kjedelig i lengden med det samme hver dag. Hotellet ligger veldig sentralt og det var restauranter rundt alle hjørner. Anbefaler dette hotellet til alle som ønsker en rolig ferie. Det var svært få barn der den uka vi var der. Godt renhold og vi var veldig glade for å havne på rom ut mot gaten. Trivelig og sitte på balkongen å se på livet i gaten utenfor. Dørene isolerte godt mot støy på natten og vi følte ingen sjenanse. Kort oppsummert, dette hotellet er verdt et besøk :-)

 
17.09.2017

av Goril-sv Hammerfest, Norge

Veldig bra 3 stjerners

Dette hotellet er absolutt til å anbefale til voksne som reiser uten barn. Utrolig hyggelig betjening og rommet vi fikk var stort, med en stor fin terrasse ut i mot bassenget. Her ligger man midt i gamlebyen med gå avstand til det meste.

 
24.06.2017

av SolveigNessa Platanias, Hellas

Hyggeleg og bra

Dette er eit veldig godt hotell plassert sentralt i gamle byen i eit område med mange gode resturantar og kafear. Luftig og godt. Trekker litt ned med mykje trafikk utenfor terrasse og soverom, men vinduene isolerer lyden veldig godt når dei er lukka. Fint basseng.

 
15.02.2017

av SidselK28

Kjempebra

Kjempehyggelig, pent og velholdt, rent, delikat og god frokost, personalet er veldig blide og imøtekommende, fri aircondition, vakkert og rent bassengområde, stille og rolig, egner seg lite foraltfor viltre barn. Hotellet har super beliggenhet i gamlebyen i Rethymno. Kommer tilbake hvert år