Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong. En av leilighetene har inngang vi balkongen. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong og bassengutsikt. Leilighetene er i ulik størrelse. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Luftkondisjonering og safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong eller markbalkong. Leilighetene ligger i en ny bygning fra 2022. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45-48 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong og havutsikt. To soverom, en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Luftkondisjonering i begge soverommene og safe mot avgift. TV. Badekar og dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 130 kvm
Antall personer: 4-5