Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 290 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Beliggenheten var veldig sentralt, nært til både resturanter og strand
-
Dårlig aircondition, var alltid varmt på rommet, og det luktet en blanding av klor og kloakk. Fryseren var full av is. Lite solsenger i gorhold til gjester. Når vi skulle dra ble vi holdt igjen i resepsjon, de mente at vi ikke hadde betalt hotellskatten. Noe som selvsagt ikke stemte. Vi fikk gå tilslutt, men hun i resepsjonen kom etter oss til der vi sto å ventet på bussen, og da gikk diskusjonen videre. Dette var noe flaut, da hun sto og nærmest påstod at vi var kjeltringer foran mange andre som ventet på bussen. Hun ga seg når vi gikk inn i bussen. Jeg har lært, skal alltid spørre etter kvittering på hotellskatten..

Bekreftet gjest: 2024-07-13


8 av 10

+
Stille og rolig
-

Bekreftet gjest: 2024-07-13


9 av 10

+
Stille og rolig, veldig hyggelig personale
-
Ingenting

Bekreftet gjest: 2024-07-06


5 av 10

+
-
Elendig aircondition, dette var katastrofe. Glassdør til badet var negativt, man fikk ikke privatliv.

Bekreftet gjest: 2024-07-06


10 av 10

+
Rent, flott og sentralt.
-

Bekreftet gjest: 2024-07-06


10 av 10

+
Viktor i baren
-

Bekreftet gjest: 2024-07-06


9 av 10

+
Ansatte, bar hvor man kan spise, tilgjengelig dusj ved utreise dag,
-
Antall solsenger var latterlig lite i forhold til gjester. Mye skygge rundt bassenget fra morgenen av.

Bekreftet gjest: 2024-06-30


9 av 10

+
Den private takterrassen
-

Bekreftet gjest: 2024-06-30


10 av 10

+
Stort, nytt, lyst og fint. Mulighet for å kjøpe mat og drikke. Hadde basseng. Sentralt. Kunne bruke garderobe og dusj dersom man ikke skulle reise før på kvelden.
-

Bekreftet gjest: 2024-06-29


8 av 10

+
beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2024-06-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

162 vurderinger
Utmerket
 
96
Veldig bra
 
39
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

28.05.2024

av 904karij

Fine rom og hyggelige mennesker som driver hotellet

Veldig bra hotell. Lite mygg solndet kan være andre steder. og hyggelig betjening. Rolig og supre rom. Nydelig dusj. Spa og og alt vi trenger for en fin ferie. Voksen hotell uten mye barn. Jeg vil gjerne komme tilbake. Like ved stranda og det som skjer i platanias.

 
11.05.2024

av Nicolay E

Et fint opphold på et fint hotell, med noen haker.

Positivt: Hotellet var moderne og koselig. Fellesområdet som basseng, bar og resepsjon var alltid rent og innbydende. De ansatte var hyggelige og behjelpelig med informasjon om stedet og aktiviteter. Hotellet ligger sentralt i hovedgaten i Platanias, men det var fortsatt skjermet fra støy ute på gaten. Det var kort vei til de beste og koseligste resturantene og supermarkedene. Rommet var fint med en stor dobbeltseng seng, stor TV og god plass til klær og kofferter. Også stor og fin balkong med bord, stoler og utsikt til havet var positivt. Negativt: Det luktet litt kloakk fra det ene sluket på badet. Lukten var ikke konstant, men nok til å være sjenerende når man var på badet av og til. Ved å ha åpent vindu og døren lukket til badet kom ikke lukten ut til resten av rommet heldigvis. Aircondition var enkel å styre, men vi opplevde aldri at det verken ble så mye varmere eller kaldere når vi justerte på den. Heldigvis var temperaturen ute og inne fin nok til at vi ikke trengte det spesielt kaldt eller varmt på rommet. Vi opplevde også et par ganger at vannet i hele rommet ble stengt. Dette skjedde på morgenen fra rundt kl 10 og frem og tilbake i en til to timer. Dette var sjeldent et stort problem da vi var ute av rommet og gjorde andre ting, men dagen vi skulle reise ble det et lite problem. Vi fikk ikke dusjet eller gått på do på rommet. Hotellet begrunner at de jobbet med rørene og at de derfor ble stengt. Likevel litt irriterende. Alt i alt var oppholde på Summertime bra og kan anbefale det videre.

 
06.06.2023

av Per Arne E Kragero, Norge

Fortsatt et godt valg

Alltid kjekt å komme tilbake til Summertime, også denne gang. Stort sett rent og pent, minus var svak vask av sluket i dusjen, dessuten komme det vært bra med bedre lys over speilet på badet. Skulle gjerne hatt to ekstraputer tilgjengelig, det var bare en. Men jeg kunne sikkert ha spurt om en. Ellers er dette et fire stjernes hotell å anbefale for voksne.

 
27.05.2023

av Cathrine_aardal Norge

Dårlig opplevelse.

Sengene er kjempe harde..fekk sår og vond kropp av sengen..Sov dårlig under hele oppholdet. Renholdet er dårlig til tross for at hotellet skryter av at dei har det beste renholdet. Nattevakten, en mann som jobber der kver natt, var frekk og nektet oss besøk av en venn på kvelden.. også lite solsenger som blir reservert av folk som ikkje ligger der.

 
11.09.2022

av GMLar Ålesund, Norge

Flott hotell, sentralt beliggenhet

Fint og rent rom, god seng og flott balkong. Basseng med en fin bassengbar. Hyggelige folk i resepsjonen, som kanskje var litt mye ute og sprang. Gode solsenger selv om det var få av de. Stille og rolig samtidig som det var veldig sentralt. Kan anbefales og jeg ser ikke bort fra at vi havner der igjen.