Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter av varierende størrelser med balkong, uten uteplass eller delt uteplass. En av leilighetene har trappetrinn inne i leiligheten. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i varierende størrelser med balkong, markbalkong, markterrasse eller delt uteplass. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter i varierende størrelser med balkong. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-6