Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter i varierende størrelser. Ekstraseng i sovesofa i noen leiligheter. Minikjøkken med kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong; noen leiligheter deler uteplass og én har ingen uteplass. Trappetrinn inne i leilighetene. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter av varierende størrelse og standard med ett soverom, noen med dobbeltseng. Oppholdsrom med ekstraseng i sovesofa, og minikjøkken med kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong, markbalkong eller terrasse; noen leiligheter deler uteplass. Leiligheter i 1. etasje har et par trappetrinn opp til inngangsdøren. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter av varierende størrelse og standard. To soverom, noen med dobbeltseng. Oppholdsrom med ekstraseng i sovesofa, og minikjøkken med kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-6