Ettromsleilighet

Hyggelige ettromsleiligheter med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV med skandinaviske kanaler. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. En flaske vin og en flaske vann ved ankomst. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet i strand-/poolbygning

Hyggelige ettromsleiligheter som ligger i strand-/poolbygningen. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Det er en flaske vin og vann i leiligheten ved ankomst. TV med skandinaviske kanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Hyggelige toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV med skandinaviske kanaler. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. En flaske vin og en flaske vann ved ankomst. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller terrasse. Noen balkonger har havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i strand-/poolbygningen

Toromsleiligheter som ligger i strand-/poolbygningen. Ett soverom samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Det er en flaske vin og vann i leiligheten ved ankomst. TV med skandinaviske kanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 kvm
Antall personer: 2-4