Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, markbalkong eller terrasse. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. En flaske vin og en flaske vann ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet i strand-/bassengbygning

Ettromsleiligheter som ligger i strand-/bassengbygningen med balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. En flaske vin og en flaske vann ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, markbalkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. En flaske vin og en flaske vann ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i strand-/poolbygningen

Toromsleiligheter som ligger i strand-/poolbygningen med balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. En flaske vin og en flaske vann ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 kvm
Antall personer: 2-4