Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 187 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
6,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Hyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-28


6 av 10

+
Rent og nye håndklær hver dag
-
Bråk fra naborommet

Bekreftet gjest: 2023-05-28


8 av 10

+
Rom/renhold/frokost
-
Forventninger innfridd bodde der også i september -22

Bekreftet gjest: 2023-05-28


8 av 10

+
Frokosten, bemanningen
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


6 av 10

+
Lå sentralt i Platanias og lett adkomst til stranda gjennom det andre hotellet. Stor og fin matsal. Lett adkomst til hotellbaren som lå rett ved bassenget.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-15


3 av 10

+
All inclusive
-
Dårlig renhold . Mye av juice osv smakte vann.

Bekreftet gjest: 2022-10-08


7 av 10

+
Maten var god
-
Dersom en reklamerer med en norsk kanal så bør den virke. Svens ,Dansk og Finsk virket. Ute området er dessverre over fylt med folk som røyker, både langs basseng og på ute restaurant området.

Bekreftet gjest: 2022-10-08


8 av 10

+
Rengjøringen
-

Bekreftet gjest: 2022-09-17


9 av 10

+
Tilgjengelighet.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-17


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

307 vurderinger
Utmerket
 
113
Veldig bra
 
107
Bra
 
51
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

07.09.2022

av Håvard Ø Sarpsborg

ikke 4 eller 5 stjerners dette

Hotellet møter deg med en flott fasade og resepsjon. Rommene er bra, bad er lite og trangt. Renholdet var bra. Den store skuffelsen er all inclusive. Frokost veldig bra, lunch Heller slapp og dårlig, middag elendig, stort sett samme kjedelige hver kveld. Drikken som en kunne hente der var vinene rød/hvit/rose ikke drikkende, meget dårlig at en skal bli servert noe slikt, øl fra kran kunne være lunken, eller vanskelig å tappe, fordel å kjenne til justering på tappekrana for å redusere skum. Var dette gjort for at en skulle slippe at gjeste drakk det de hadde betalt for???? Service i pool bar helt bånn i bøtta, sur og grinete servitør bak disken der. Nei hit skal vi ikke tilbake.

 
26.07.2022

av Suzanne O Glenelg, Australia

Skuffende

Når man betaler 26000,- kr for 9 døgn her ink frokost - og det attpåtil er et 5 stjerners hotell da er det lov å håpe på et bra opphold. Vi hadde booket et 45' rom med balkong og delvis havutsikt- istedet fikk vi et trist rom i 1 etg- vi klaget men fikk beskjed om at ' dette hotellet har ingen rom med havutsikt '. Booket gjennom hotel.com som da opererer med fake bilder som ikke stemmer overens .Fikk byttet til et rom lenger opp men absolutt ingen 5 stjerners- følelse her. Ingen sofa vi kan slappe av i, vi må sitte i sengene og stelle oss eller på terrassen. Ennå ikke fått lagt ved bassenget da gjestene her løper ut før 07.30 hver morning og legger hånddukene sine på solsengene slik at de er okkupert for resten av dagen. Står skilt om at man ikke skal gjøre det men bare helt utrolig hvor egoistiske folk er - tragisk.Fikk også siste nettene ødelagt av noen unge gutter som hylte og skrek og oppførte seg som om de var alene på hotellet gjennom kveld og natt. Utrolig at hotellet lot dem herje på slik. Aldri tilbake hit- styr unna !!!

 
07.09.2019

av Millerjace Stavanger, Norge

Fornøyd

Mye bra her. Vi var 2 voksne og 2 tenåringsjenter og hadde et fint opphold - litt hektisk midt i juli, og vil tro det er enda bedre utenom høysesong. -Godt renholdt -Vi hadde stort og luftig familierom til 4 med utsikt til en liten hage -Sengene har dyner. (Ekstrasengene/sofasengene i stua var ikke særlig gode hvis du har ryggproblemer. Sikkert helt greit for barn.) -Aircondition med god effekt, også på knallvarme dager -Maten var bra til å være «sydenbuffet», og fint med tilbud av småretter, frukt, is osv mellom måltidene. Ingen stor kulinarisk opplevelse, men det forventer man da ikke heller. Det er inkludert å spise på to restauranter ila uken. Vi var på den ene som lå nede på Beach Resort og det var en stor skuffelse. Buffeten på Village var bedre enn det vi fikk servert der, og de mer elegante omgivelsene veide ikke opp for det. -Stappfullt rundt bassengene både på Village og det tilknyttede Beach Resort og Spa hvor man også har gratis tilgang. Sikkert bedre utenom høysesong. Måtte huke stoler før 9 hvis du skulle ha sjans. -Var alltid ledige solsenger på stranda, men ikke nødvendigvis ledige parasoller. Igjen midt i juli, så sikkert bedre utenom høysesong. -Tekjøkkenet hadde knapt noenting og iallefall ikke utstyr nok til noe særlig matlaging til 4 personer. Helt fint til å ha enkel mat som brød og pålegg. -Internett var ok -Badehåndklær hentes i kiosken mot depositum, kun kontant. Kan byttes 2x ila uka. -Treningsrom (også på nabohotellet) gjorde nytten sin -Masse butikker og restauranter i gata utenfor hotellet. Opplevdes trygt å gå i gatene der. -Det står oppført nokså strenge regler for antrekk til middag (menn og kvinner må ha minst t-skjorteerme, kjoler og skjorts må rekke til knærne). De fleste brydde seg lite om den og det ble ikke håndhevet så lenge man var passe fint kledd. Sommerkjoler med tynne stropper var det masse av ;) -De ansatte kunne sikkert spandert noen flere smil, men gjorde ikke noe galt heller. Renholdspersonalet smilte mest :)

 
13.08.2019

av Britt-Jc

Ikke imponert

Måtte stå i kø for å komme til frokost og middag, maten var ikke heller imponerende. 14 dager med ganske lik meny. Barna likte ikke maten. Hotellet er fint, men bassenget er meget lite. Det er dog nært til fin strand. Hotellet hadde godt renhold iallefall.

 
20.10.2018

av Annelisen Oslo, Norge

Høstferie med 6åringen

Hyggelig og pent hotellområde og trivelige ansatte. Fine leiligheter med gode senger og pene bad, selv om oppholdsrommet i vår 2-roms kunne vært innredet hyggeligere. God mat i all inclusive- restauranten, og greit drikkeutvalg. Pent bassengområde, men vi valgte i hovedsak stranda og bassengområdene på søsterhotellet Porto Platanias Beach resort. Fin beliggenhet med middelbar nærhet til strand og sentrum av Platanias.