Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 158 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenhet service å rengjøring av rommet
-
De var ikkje ledige solsenger etter kl.10:15 for da var alle opptatt av håndklær på alle solsengene.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-06-02


10 av 10

+
Ķoselige ansatte over alt og kjempe god mat
-
Litt lite plass rundt bassenget

Bekreftet gjest: 2024-06-01


7 av 10

+
Basseng kun for voksne
-

Bekreftet gjest: 2024-05-26


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


3 av 10

+
Koselig fasade og fin beplantning ute på fellesområdene. God rengjøring. Lite, men ganske bra gym.
-
Vi bestilte toroms leilighet (2-4 personer). Soverommet med dobbeltseng var stort og fint, men det var en veldig liten sofa i en meget liten stue/kjøkken som ble seng nummer tre. Den var ikke lang og bred nok til en voksen person og det kunne ikke bodd 4 personer på dette rommet. Bassengområdet hadde ikke kapasitet nok til alle gjestene så man måtte opp før kl 9 for å få plass. Voksenbassenget var lite og lite trivlig. Wifien fungerte ikke alltid over alt.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
Ser fresht ut, pene felles toaletter, bassengområder med madrasser på solsengen. Ok internett, velstelte områder og bygninger.
-
Kunne vært bedre renhold rundt bassenget iløpet av dagen. Noe av personalet var ikke så blide og servicen ikke helt topp.

Bekreftet gjest: 2023-10-06


4 av 10

+
Gymmet va de bästa
-

Bekreftet gjest: 2023-10-06


8 av 10

+
Atmosfære
-
Sur resepsjonist

Bekreftet gjest: 2023-10-01


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

333 vurderinger
Utmerket
 
119
Veldig bra
 
113
Bra
 
59
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

16.07.2023

av Marianne G

Til å være et 4-5 stjernes hotel kunne det vært bedre rengjøring og litt oppgradering av rom.

Utrolig dårlig rengjøring på rommene og generelt rundt omkring i gangene. Vi fikk først en to romsleilighet, men fikk da byttet da det var mye små maur på kjøkken benk og gulv. Endte da opp på et bedre rom, men rett ved siden av pauserom til renholdere, mye bråk i 07-08 tiden på morgen. Røyklukt inne på rommet og i gangene.

 
07.09.2022

av Håvard Ø Sarpsborg

ikke 4 eller 5 stjerners dette

Hotellet møter deg med en flott fasade og resepsjon. Rommene er bra, bad er lite og trangt. Renholdet var bra. Den store skuffelsen er all inclusive. Frokost veldig bra, lunch Heller slapp og dårlig, middag elendig, stort sett samme kjedelige hver kveld. Drikken som en kunne hente der var vinene rød/hvit/rose ikke drikkende, meget dårlig at en skal bli servert noe slikt, øl fra kran kunne være lunken, eller vanskelig å tappe, fordel å kjenne til justering på tappekrana for å redusere skum. Var dette gjort for at en skulle slippe at gjeste drakk det de hadde betalt for???? Service i pool bar helt bånn i bøtta, sur og grinete servitør bak disken der. Nei hit skal vi ikke tilbake.

 
26.07.2022

av Suzanne O Glenelg, Australia

Skuffende

Når man betaler 26000,- kr for 9 døgn her ink frokost - og det attpåtil er et 5 stjerners hotell da er det lov å håpe på et bra opphold. Vi hadde booket et 45' rom med balkong og delvis havutsikt- istedet fikk vi et trist rom i 1 etg- vi klaget men fikk beskjed om at ' dette hotellet har ingen rom med havutsikt '. Booket gjennom hotel.com som da opererer med fake bilder som ikke stemmer overens .Fikk byttet til et rom lenger opp men absolutt ingen 5 stjerners- følelse her. Ingen sofa vi kan slappe av i, vi må sitte i sengene og stelle oss eller på terrassen. Ennå ikke fått lagt ved bassenget da gjestene her løper ut før 07.30 hver morning og legger hånddukene sine på solsengene slik at de er okkupert for resten av dagen. Står skilt om at man ikke skal gjøre det men bare helt utrolig hvor egoistiske folk er - tragisk.Fikk også siste nettene ødelagt av noen unge gutter som hylte og skrek og oppførte seg som om de var alene på hotellet gjennom kveld og natt. Utrolig at hotellet lot dem herje på slik. Aldri tilbake hit- styr unna !!!

 
07.09.2019

av Millerjace Stavanger, Norge

Fornøyd

Mye bra her. Vi var 2 voksne og 2 tenåringsjenter og hadde et fint opphold - litt hektisk midt i juli, og vil tro det er enda bedre utenom høysesong. -Godt renholdt -Vi hadde stort og luftig familierom til 4 med utsikt til en liten hage -Sengene har dyner. (Ekstrasengene/sofasengene i stua var ikke særlig gode hvis du har ryggproblemer. Sikkert helt greit for barn.) -Aircondition med god effekt, også på knallvarme dager -Maten var bra til å være «sydenbuffet», og fint med tilbud av småretter, frukt, is osv mellom måltidene. Ingen stor kulinarisk opplevelse, men det forventer man da ikke heller. Det er inkludert å spise på to restauranter ila uken. Vi var på den ene som lå nede på Beach Resort og det var en stor skuffelse. Buffeten på Village var bedre enn det vi fikk servert der, og de mer elegante omgivelsene veide ikke opp for det. -Stappfullt rundt bassengene både på Village og det tilknyttede Beach Resort og Spa hvor man også har gratis tilgang. Sikkert bedre utenom høysesong. Måtte huke stoler før 9 hvis du skulle ha sjans. -Var alltid ledige solsenger på stranda, men ikke nødvendigvis ledige parasoller. Igjen midt i juli, så sikkert bedre utenom høysesong. -Tekjøkkenet hadde knapt noenting og iallefall ikke utstyr nok til noe særlig matlaging til 4 personer. Helt fint til å ha enkel mat som brød og pålegg. -Internett var ok -Badehåndklær hentes i kiosken mot depositum, kun kontant. Kan byttes 2x ila uka. -Treningsrom (også på nabohotellet) gjorde nytten sin -Masse butikker og restauranter i gata utenfor hotellet. Opplevdes trygt å gå i gatene der. -Det står oppført nokså strenge regler for antrekk til middag (menn og kvinner må ha minst t-skjorteerme, kjoler og skjorts må rekke til knærne). De fleste brydde seg lite om den og det ble ikke håndhevet så lenge man var passe fint kledd. Sommerkjoler med tynne stropper var det masse av ;) -De ansatte kunne sikkert spandert noen flere smil, men gjorde ikke noe galt heller. Renholdspersonalet smilte mest :)

 
13.08.2019

av Britt-Jc

Ikke imponert

Måtte stå i kø for å komme til frokost og middag, maten var ikke heller imponerende. 14 dager med ganske lik meny. Barna likte ikke maten. Hotellet er fint, men bassenget er meget lite. Det er dog nært til fin strand. Hotellet hadde godt renhold iallefall.