Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med utsikt mot bassenget. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. Velkomstpakke med vin og vann. Badekåper og tøfler. Smart-TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow i hagen

Dobbeltrom i bungalow med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng for barn, en i feltseng og den andre i sovesofa, begge for barn. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker samt kaffe og te. Velkomstpakke med vin og vann. Badekåper og tøfler. Smart-TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i toetasjes sidebygninger ved siden av hovedbygningen..

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom med eget basseng

Dobbeltrom med markterrasse og eget basseng. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. Velkomstpakke med vin og vann. Badekåper og tøfler. Smart-TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i Imperialbygningen.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. Velkomstpakke med vin og vann. Badekåper og tøfler. Smart-TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Minoa Palace Resort & Spa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. Velkomstpakke med vin og vann. Badekåper og tøfler. Smart-TV. Dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i Imperialbygningen.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3