Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse av varierende størrelse, noen er felles, noen med begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-23 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse, noen har begrenset havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger samt stue med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering (kun i oppholdsrommet/minikjøkkenet) og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong eller terrasse. Sovehems med to enkeltsenger en trapp opp. Nede er det stue med mulighet for ekstrasenger i sovesofa samt minikjøkken. Kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering (kun i soverommet oppe) og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4