Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter med minikjøkken: kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse av varierende størrelse, noen er felles, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-23 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Lyse og pene leiligheter med ett soverom med to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering (kun i oppholdsrommet/minikjøkkenet) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse av varierende størrelse. Noen med inngang og uteplass på bakkeplan. Noen leiligheter har begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Lyse og pene leiligheter i åpen planløsning. Oppholdsrom/minikjøkken og sovehems med to enkeltsenger. En smal trapp fører opp til soverommet. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering (kun i soverommet oppe) og safe. Dusj og wc, hårføner. Inngang og uteplass på bakkeplan. Uteplass av varierende størrelse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4