Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 1185 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Frokostbuffe ute ved stranden. Gratis solsenger
-
Vi betalte for balkong og ønsket rom i 2. etg. eller oppover. Fikk 1. etg. :( Fikk ikke byttet rom, da hotellet var fullt. De skulle gi beskjed når det ble et ledig rom, men hørte ingenting. Ansatte i resepsjonen var ikke serviceinnstilt.

Bekreftet gjest: 2023-10-28


10 av 10

+
Koselig hotell med oasen rundt , hyggelige personale , veldig reint og ryddig , god mat i restauranten
-
Savner å ha open vinduer på natta . Myggnett kunne vart veldig fint.

Bekreftet gjest: 2023-10-21


7 av 10

+
Nærhet til strand og by. Gratis solsenger på stranda
-
Hotellet stod til våre forventninger.

Bekreftet gjest: 2023-10-21


5 av 10

+
God mat. Fin beliggenhet. Kort vei til alt.
-
Burde vært en hylle på bad til toalettmappe og diverse. Kunne vært oppskrudd knagger i gang til å henge fra seg vesker mm. Dårlig renhold der vi spiste frokost. Skittene stolputer. Fylte ikke på med salt og pepper så det ble tomt etterhvert.Tomt for håndsprit som heller ikke ble etterfylt. Ellers var det skittene solsenger. Spesielt ved bassenget. Egentlig små grep som skal til så hadde dette vært ett hotell som hadde vært helt topp.

Bekreftet gjest: 2023-10-21


10 av 10

+
Kort vei til stranden
-

Bekreftet gjest: 2023-10-21


3 av 10

+
-
Hotellet ok, Vi ble plassert i et bakrom uten sol og utsikt- Stor hekk på ene side og hotellvegge rett imo og påsiden. Vi betalte ekstra for å komme til hus nært basseng og strand. Vi søkte dette fordi vi hadde bodd der 2 ganger tidligere og var svært fornøyde med rom og terrasse. Da plasseringen ble påpekt meddeler resepsjonen at vi skulle bo der grunnet kode?? fra Appollo. Apollo etterspør hva vi merer om informasjon i forbindelse med reisen. Vi kan meddele hva vi mener med informasjonen Apollo ikke gir. Hadde vi fått info om den plasseringen vi ble tildelt, ville vi ikke tatt denne reisen.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
Strand med senger
-
Service på restaurant

Bekreftet gjest: 2023-10-08


7 av 10

+
At det lå helt nede på stranda
-
Gammelt å slitt, minus at personale brukte gangen inn til leiligheten som pauserom å satt der å røykte

Bekreftet gjest: 2023-10-08


3 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


7 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

65% anbefaler hotellet

193 vurderinger
Utmerket
 
51
Veldig bra
 
83
Bra
 
44
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

23.09.2023

av OnAir47811780122 Sarpsborg, Norge

September 1-8 2023

Gode senger - flott plassering rett på stranda. Basseng - bodde i leilighet i ‘strandbygningen’ nydelig. Helt Grei leilighet. God mat i restauranten. Håndklemafiaen er også her, gratis senger på stranda. Flott soloppgang. Nydelig med aircondition.

 
20.08.2023

av Emone S

Skuffende

Har bodd på dette hotellet to ganger tidligere, og har stort sett vært fornøyd. Dette viste seg å skulle endre seg raskt da vi i år reiste med baby på 10 mnd. Vi bodde på 314, toromsleilighet som lå rett ved veien med ekstremt mye trafikk og bråk, i tillegg til at det lå en partybar rett ovenfor veien som spilte høy musikk til langt på natt. Dette ble veldig forstyrrende for nattesøvnen til alle 3. Skulle tro at når man bestiller en tur 7 mnd før, at de klarer å ta hensyn til slikt når man reiser med baby. Spurte flere ganger om å få bytte rom, men det ble ikke tatt hensyn til. Rengjøringen var generell dårlig, det var skittent da vi kom. Eneste som ble gjort var å koste gulvet og legge inn nye håndduker. De kom for å vaske tidlig på morgenen, og med en baby så er man ikke ut av rommet til kl. 09:00 på morgenen. Det førte til at det ikke ble vasket flere av dagene. Da vi skjekket ut måtte vi betale hotellskatt, den krevde de å få i kontanter. Vi nektet å fikk dermed betalt med kort. Svartpenger, veldig useriøst av et hotell!!

 
30.07.2023

av Liv Elin T

Helt greit, men kommer nok ikke tilbake

God beliggenhet, trenger ikke krysse vei for å komme til stranden. Litt stusselig frokost, selv om vi hadde frokost inkludert endte vi ofte med å kjøpe noe på butikken istedet. Det var kun frokost til kl 0930, noe vi synes var litt tidlig. Kjøpte lunsj der en gang, det var ikke noe å skryte av heller. Vi hadde to dobbeltrom, rommene er i samme bygget som resepsjon, litt småslitent. På det ene rommet fungerte aircondition kun når nøkkelkortet stod i holderen på innsiden, som resulterte i at det ble veldig varmt. Løste det med å løsne selve nøkkelen fra kortet og lot kortet stå i hele tiden. Flott med gratis solsenger både ved basseng og på stranden, men det var altfor få. Ingen forholdt seg til reglene om at det ikke er lov til å holde av senger ved å legge håndklær over. Man måtte være på plass på stranden senest 0715 for å få senger. Ellers mulighet for å leie solsenger på områdene ved siden av.

 
19.07.2023

av Caroline L

Fint hotell for familier på sydentur!

Fint hotell for familier på tur. Kryr av skandinavere, så om man ønsker et mer «lokalt»/ autentisk opphold ville jeg nok valgt noe annet, men er trossalt et Apollo-hotell. Veldig fornøyd med at strandsengene på stranda til hotellet var gratis, men man må opp tidlig om man skal få seg senger, da folk står opp i 8- tiden og legger håndklærne sine her for å «reservere». Da vi var her var det rødt flagg for all ferd i vannet grunnet vind og store bølger, vi fikk derfor ikke prøvd å bade i havet, men på den lyse siden var det deilig trekk og luft i den ellers sterke varmen:) Bassenget er greit, nesten umulig å få seng da folk er enda tidligere på plass her, allerede i 7- tiden. Også litt for lunket vann for de som ønsker ordentlig avkjøling. Rommene er helt mid standard, men har alt man trenger. Vi bodde i «basseng/ strand område» på bakkeplan. Lite minikjøkken med det man trenger for å lage enkle måltider, dusj i badekar, to hodeputer per person og opptil 3 håndklær per pers. Aircondition funker bra, men er kun en i stuen, nådde ikke alltid tilstrekkelig med kjøling inn på soverommet. Dukket opp en kakkerlakk på rommet første dagen, men opplevde ikke dette noe mer etter denne dagen. Er koselige små markterasser med bord og stoler utenfor. Slet litt med dekningen og internettet på hotellet og generelt i byen, vet ikke om dette er noe flere vil slite med. Frokosten er helt grei, ikke beste eller mest varierte vi har sett eller smakt. Lite frukt, litt kjedlig varmmat, men mye brød og «vanlig» pålegg. Betjeningen i resepsjonen er kjempe hyggelige og hjelper deg alltid, og alle gjester får 10% rabatt i hotellets egne greske restaurant, Skoniako restaurant! Maten her er helt grei, men pluss for live gresk musikk hver fredag og veldig hyggelige servitører som snakket språket vårt!

 
08.08.2022

av Marry11111

Dette Hotellet /plassen er mye finere enn på bildene

Bodde her i 2 uker . Bodde i basseng/Strand bygningen. Denne er nyoppusset med veldig gode senger. Romslig og godt rom. Lite minikjøkken med kokeplater og kjøleskap. Var også vannkoker ,brødrister og kaffetrakter der . Badet var veldig fint med en herlig og avansert dusj. Beste jeg har prøvd på lenge . Ny dusj . Det var også ny hårføner der. Lå i esken . Var gode dyner og 2 sett puter . Bodde i 1 egt. Var noe maur og fikk 1 kakerlakk på terrassen . Kjøpte en spray på butikken så fikk ingen inn. Så flere døde kakerlakker rundt der men tror de sprayet for de var døde . Ble fjernet fort av personalet . Gratis solstoler både ved basseng og Strand . Vi brukte kun Strand . Men en måtte stå tidlig opp for folk la håndklær på sengene i 08-08.30 tiden. Kom du ned etter 10.30 var ingen ledige så da måtte vi kjøpe senger lenger borte . Dette var eneste minus . Så vi kommer gjerne igjen her