Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller markterrasse, noen med utsikt mot bassenget. (Trappetrinn opp til terrassen). En av leilighetene ligger i øverste etasje og har delt uteplass. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller feltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-29 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje med balkong. To enkeltsenger oppe og oppholdsrom med minikjøkken og baderom nede. Åpen løsning med en smal vindeltrapp mellom etasjene. Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig for små barn og eldre med gangbesvær å gå i trappen. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj samt wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Disse ligger i andre etasje i den eldre delen av hotellet.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, markbalkong eller markterrasse. Noen balkonger og markbalkonger har utsikt mot bassenget. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraoppredninger i en sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-36 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong, stor balkong eller markterrasse, trappetrinn opp til markterrassen. Noen har inngang via balkongen. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Ekstraoppredning mulig på sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. To baderom med dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Disse ligger i den eldre delen av hotellet

Romstørrelse: Ca. 49 kvm
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med balkong. To sovehemser med to enkeltsenger på hver. Åpen løsning med smal vindeltrapp opp til sovehemsene. Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig for små barn og eldre med gangbesvær å gå i trappene. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel nede. I en av leilighetene står en ekstraseng i det ene soverommet på nedre plan. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Disse ligger i den eldre delen av hotellet, fra 1986.

Romstørrelse: Ca. 43-48 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5