Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleiligheter i etasje som ligger i den eldre delen av hotellet. To enkeltsenger oppe og oppholdsrom med minikjøkken, sofa og baderom nede. Åpen løsning med vindeltrapp mellom etasjene. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj samt wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleiligheter

Ettromsleiligheter med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller markterrasse, noen med utsikt mot bassenget. (Trappetrinn opp til terrassen). En av leilighetene ligger i øverste etasje og har delt uteplass. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-29 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom og mulig med to ekstraoppredninger i sovesofa i oppholdsrommet. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong, markbalkong eller markterrasse. Noen balkonger og markbalkonger har utsikt mot bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-36 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter som ligger i den eldre delen av hotellet med to soverom og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. To baderom med dusj og wc. Balkong, stor balkong eller markterrasse, trappetrinn opp til markterrassen. Noen har inngang via balkongen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 49 kvm
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje som ligger i den eldre delen av hotellet, fra 1986. Ett soverom oppe og åpen løsning med vindeltrapp mellom etasjene. Ekstraseng i sovesofa. I en av leilighetene står en ekstraseng i det ene soverommet på nedre plan. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43-48 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5