Alegria on the Hills - Family premium

apollo mondo family

Alegria on the Hills - Family premium

 • • Romslige moderne leiligheter
 • • Eksklusive fordeler som faste solsenger på stranda
 • • Bassengområder i den frodige hagen

Velkommen til Alegria on the Hills – Family premium, et Apollo Mondo Family-hotell for de familiene som vil unne seg det beste i ferien! Her er det fasiliteter som Club Polly & Mino, svømmeskole og trening med skandinavisktalende instruktører. I tillegg kan gjester på Alegria on the Hills – Family Premium se frem til reserverte solsenger på stranda og mulighet til å få rundstykker og mat levert til sin leiligheten.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Freshe og romslige rom
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 175 m
Til sentrum: 750 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alegria on the Hills - Family premium ligger i Plakias på Kreta, en litt mindre kjent perle omgitt av stupbratte fjellvegger og krystallklart vann. Hotellet er moderne og leilighetene er fantastiske - noe av det beste vi kan tilby! Her skjemmer vi dere bort litt ekstra, og gir dere mulighet til å velge litt ekstra service som setter forgyller ferien. Hva med å slippe å handle inn i ferien og få kjøleskapet fylt opp med de varene dere trenger, få nybakte rundstykker levert på døra og luksuriøse solsenger reservert på stranda. Så kan dere fokusere på å ha en avslappende ferie med herlige stunder med familien.

Bassengområde og strand
På Alegria on the Hills - Family Premium er det to bassengområder. På søsterhotellet Alegria Beach Resort er det også to bassengområder samt et mindre bassengområde med barnebasseng som delvis er i skyggen, bassenget er oppvarmet til cirka 22 grader hele sesongen. Merk at temperaturen kan være lavere om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Ved alle bassengområdene tilbys solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Stranda ligger en kort spasertur fra hotellet, og er miljømerket med det internasjonale miljømerket Blått Flagg for det rene vannet. Gjester på Alegria on the Hills – Family Premium kan se frem til en egen del på stranda der hver leilighet har reservert en parasoll og to solsenger av høy kvalitet. For å komme til stranda må man krysse en vei.

Restaurant og bar
Restaurant på søsterhotellet, med herlig havutsikt, som serverer frokost, lunsj og middag. De som bor på Alegria on the Hills har en separat del av restauranten til frokost og lunsj. Meze-restauranten Marconi's authentic Crétoise serverer middag og bord må reserveres senest kl. 15.00. På søsterhotellet er det også en bar og på stranda er det en snackbar der du kan bestille noe lett å spise. Pent antrekk, langbukse for menn, kveldstid i restauranten.

Barneklubb og svømmeskole
For barna er det et bredt aktivitetsprogram i Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk til rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På Swim School by Apollo lærer barna seg å svømme under dyktig veiledning av skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører, og kan ta svenske svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket.

Treningsrom og gruppetrening
På søsterhotellet Alegria Beach Resort er det et bredt tilbud av treningsaktiviteter. Her tilbys treningsrom og treningstimer som ledes av skandinavisktalende instruktører. Det er også mulig å spille padel mot avgift. Racket kan leies, baller må man kjøpe, trene vanngymnastikk og aerobics eller ta en joggetur. Vil du ta en pause fra sola kan du unne deg en herlig massasje.

Øvrig
Transporten fra flyplassen til hotellet tar cirka 1 time og 45 minutter. Alegria on the Hills ligger ovenfor Alegria Beach Resort der også innsjekkingen skjer ved en separat disk. Bagasje og gjester transporteres med en golfbil. Oppoverbakke samt mange trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor Alegria on the Hills.

Oppdag omgivelsene
Plakias er en fin by med en genuin gresk atmosfære og en herlig lang strand. Det er gangavstand fra hotellet til byen og der er det noe for alle i familien. En mindre vei med veldig lite trafikk må krysses for å komme til stranda.

Apollo Mondo Family-hotell på Alegria on the Hills – Family Premium

Inkludert:

 • Prioritert innsjekking i en separat del
 • Fersk frukt og greske søtsaker i leiligheten ved ankomst
 • Treningsrom
 • Treningsrom med skandinavisktalende instruktør
 • Solsenger, parasoller og håndklær i bassengområdene
 • To reserverte solsenger av høy kvalitet samt en parasoll på en egen del av stranda
 • Wifi på hele hotellet

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Alla måltider serveres på søsterhotellet Alegria Beach Resort, cirka 50 meter fra Family Premium-delen.

Sesongvariasjoner

Alegria on the Hills – Family premium er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 1. april til 4. november 2023. Utenom denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som Swim School by Apollo, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Reis enklere med barn

 • Forhåndsbestill en trillevogn og la vognen være hjemme.
 • Forhåndsbestill barneseng for tryggere netter.

Legg til dette når du bestiller reisen eller gå inn på Mitt Apollo for å være garantert barneseng og trillevogn. 
Les mer om våre barneprodukter.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Wifi inkludert

Alle hotell – Plakias

Alianthos Garden

Alianthos Garden ligger i naturskjønne Plakias og har en herlig atmosfære. Hotellet drives av en familie som alltid setter gjestene først! I den vakre hagen er det enkelt å koble av og la ferien begynne. Bassengområdet ligger rett ovenfor stranda, så deilige bad er aldri langt unna. Et steinkast fra Alianthos Garden finner du den koselige strandpromenaden med restauranter og barer.

Alegria Beach Resort

Velkommen til Alegria Beach Resort – et Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sørlige kyst! Nyt familieferien på et moderne hotell like ovenfor stranda med tilgang til flere basseng, restaurant og aktiviteter. La barna leke seg med Polly & Mino eller være med på svømmeskole. For et ekstra komfortabelt opphold – legg til All Inclusive!

Alianthos Beach

Elsker du stranda er Alianthos Beach i Plakias det rette valget. Her bor du like ved den lange sandstranda, der vannet er krystallklart og det er enkelt å finne et eget lite sted å slappe av i solen. En kort spasertur unna ligger strandpromenaden i Plakias, med restauranter og barer.

Plakias Resort by Alegria

Plakias Resort by Alegria på Kretas sydkyst lokker med store, velutstyrte leiligheter der det er plass til hele familien. Det finnes et sjarmerende bassengområde på hotellet med et separat barnebasseng og beliggenheten ved havet er virkelig optimal. I Plakias by og på Plakias Resort by Alegria finner du den genuine greske atmosfæren.