Atlantica Ocean Beach Resort

Atlantica Ocean Beach Resort i Maleme på Kreta inviterer til en komfortabel All Inclusive-ferie. Her er det et stort og herlig bassengområde med flere basseng og morsomme vannsklier for alle aldre. Avkobling på stranda som ligger rette ved hotellet kan med fordel kombineres med de mange aktivitetene som tennis, fotball og minigolf eller hvorfor ikke ta bussen inn til Chania by en kveld.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Standardrom for 2 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer. Større dobbeltrom for 2-4 personer. Suiter for 2-4 personer..

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantica Ocean Beach Resort på Kreta er et eldre, velkjent hotell som ligger like ved rullesteinstranda i Maleme. Hotellet vil til sommeren 2024 ha gjennomgått en renovering av rommene og fellesområdenes fasiliteter. Hotellet het tidligere Creta Princess Aquapark & Spa.

I hotellets bassengområde er det tre basseng. To større basseng der ett har fem vannsklier og ett med mindre vannsklier for de små barna. For å kjøre i de store og lengre vannskliene må man være minst 120 cm lang og ha fylt 6 år. Vannskliene munner ut i et basseng som er 150 cm dypt. Det er et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda. Bassenghåndklær mot depositum. Ved bassengområdet ligger det en lekeplass.

Hotellet har en hovedrestaurant og restauranten Asian Corner med asiatisk buffé, sistnevnte krever bordreservasjon. Til lunsj og middag er det en egen barnebuffé. Poolbar med snacksbuffé.

Creta Princess Aquapark & Spa har et bredt utvalg av aktiviteter. Her er det et treningsrom som er åpent 10.00-18.00 (for gjester over 18 år). Ønsker du litt ekstra luksus kan du besøke hotellets spaavdeling (for gjester over 15 år) med behandlinger som massasje, badstue, manikyr og pedikyr, alle mot avgift. Alle hotellets gjester (over 15 år) får en 15 minutters gratis massasje/opphold. Dette bestilles i spaavdelingen senest to dager etter ankomst. Det er også frisør mot avgift, tid bestilles i resepsjonen.

Hotellet har gratis bordtennis, basketball, fotball, sandvolleyball, tennis, aerobics, bueskyting, minigolf og vannsklier. Biljard mot avgift. Gratis wifi på hele hotellet. Kveldsaktiviteter flere ganger i uka, som minidisko, disko og karaoke. Barnevaktservice på forespørsel og mot avgift. På hotellområdet er det en gullsmed og en suvenirbutikk.

Til minimarked, tavernaer og butikker er det cirka 500 meter. Fra 0 til 150 meter til ei rullesteinstrand, avhengig av hvor på området du bor. Det er 7 kilometer til Platanias. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse rom.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Samaria kl. 7.00-10.15.
  • Pizza, burgere, gyros og salater i Food Court kl. 10.00-18.00.
  • Lunsjbuffé i restaurant Samaria kl. 12.30-15.00.
  • Middagsbuffé i restaurant Samaria kl. 18.30-21.30.
  • Én middag per opphold i en av de to à la carte-restaurantene kl. 18.30-21.30.
  • Snacks i restauranten Samaria kl. 22.00-24.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, drinker, øl og vin i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen. Pent antrekk kreves under middagen.

Alle hotell – Maleme

Alexandros M

I stille Maleme, vest for Chania, ligger leilighetshotellet Alexandros M. På Alexandros M gjør personalet alt for at du skal trives og få en fin ferie! Foretrekker du å koble av på hotellet er det et basseng med barneseksjon samt solsenger og parasoller. I poolbaren serveres avkjølt drikke, kaffe og snacks. Gangavstand til stranda og til et lite sentrum.