Alexandros M

I stille Maleme, vest for Chania, ligger leilighetshotellet Alexandros M. På Alexandros M gjør personalet alt for at du skal trives og få en fin ferie! Foretrekker du å koble av på hotellet er det et basseng med barneseksjon samt solsenger og parasoller. I poolbaren serveres avkjølt drikke, kaffe og snacks. Gangavstand til stranda og til et lite sentrum.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Eieren Yannis som er hyggelig , fleksibel og hjelpsom .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alexandros M ligger i Maleme på vestre Kreta og våre gjester trives godt her. Leilighetshotellet har basseng med barneseksjon og en solterrasse med solsenger og parasoller. Det er gangavstand til den fine rullesteinstranda og her er det solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellets bar kan friste med frisk drikke og her kan du se på TV med internasjonale kanaler eller surfe med wifi. Poolbaren tilbyr også romservice i barens åpningstid. Har du lyst til å bevege deg litt er det en liten, enkel fotballbane og sandvolleyball.

Det er trapper for å komme til alle leilighetene. Rett utenfor hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen som kjører inn til Chania by, cirka 17 kilometer. Platanias, som også har et bra utvalg av restauranter, barer, shopping og uteliv ligger bare 4 kilometer fra hotellet. Vil du se mer av Kreta kan du leie bil og parkere på hotellet. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Ingen måltider er inkludert.

Mot tillegg:

  • Enkel frokost.

Frokosten serveres mellom kl. 8.00 og 12.00. Fast meny med alternativer. Legger du til frokost kan du bestille frokostpakke om du skal på utflukt eller annet, må bestilles dagen i forveien.

Alle hotell – Maleme

Atlantica Ocean Beach Resort

Atlantica Ocean Beach Resort i Maleme på Kreta inviterer til en komfortabel All Inclusive-ferie. Her er det et stort og herlig bassengområde med flere basseng og morsomme vannsklier for alle aldre. Avkobling på stranda som ligger rette ved hotellet kan med fordel kombineres med de mange aktivitetene som tennis, fotball og minigolf eller hvorfor ikke ta bussen inn til Chania by en kveld.