Alexandros M

Alexandros M

  • • Romslige leiligheter
  • • Personlig atmosfære
  • • Gangavstand til stranda

Leilighetshotellet Alexandros M ligger i rolige Maleme vest for Chania. Her bor du i gangavstand til stranda og et lite sentrum. Liker du å slappe av på hotellet er det basseng med barneseksjon samt solsenger og parasoller i bassengområdet. I poolbaren serveres deilig drikke, kaffe og snacks. På Alexandros M gjør personalet alt for at du skal trives og få en fin ferie!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vennlig og hjelpsomt personal, avslappet atmosfære, veldig bra renhold, nært til busstopp
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alexandros M ligger i Maleme på vestre Kreta og våre gjester trives godt her. Leilighetshotellet har basseng med barneseksjon og en solterrasse med solsenger og parasoller. Det er gangavstand til den fine rullesteinstranda og her er det solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellets bar kan friste med frisk drikke og her kan du se på TV med satellittkanaler eller surfe med wifi. Poolbaren tilbyr også gratis room service (kun i barens åpningstider). Har du lyst til å bevege deg litt er det en liten, enkel fotballbane og sandvolleyball.

Rett utenfor hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen som kjører inn til Chania by, cirka 17 kilometer. Platanias, som også har et bra utvalg av restauranter, barer, shopping og uteliv ligger bare 4 kilometer fra hotellet. Vil du se mer av Kreta kan du leie bil og parkere på hotellet. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Ingen måltider er inkludert.

Mot tillegg:

  • Enkel frokost.

Frokosten serveres mellom kl. 8.00 og 12.00. Fast meny med alternativer. Legger du til frokost kan du bestille frokostpakke om du skal på utflukt eller annet, må bestilles dagen i forveien.

Verdt å vite

Det er trapper for å komme til alle leilighetene.