En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

72 vurderinger
Utmerket
 
22
Veldig bra
 
23
Bra
 
15
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

27.10.2023

av Kari H

Følte oss ikke velkommen

Dette er et hotell jeg aldri kommer til å reise tilbake til. Vi ankom seint om kvelden og ingen møtte oss i resepsjonen. En venninne som var ankommet tidligere, viste oss rommene våre. Vi hadde meldt fra om på forhånd om hvem vi reiste i gruppe med. Allikevel ble vi plassert langt fra hverandre, (selv om hotellet var nesten tomt). Ingen fra hotellet kontaktet oss neste dag heller. Rommene var mørke og triste, sengene harde og låsene føltes ikke trygge. Fjernkontrollen til aircondition var fjernet fra rommet. Måtte betale ekstra for safenøkkel (ikke depositum). Personalet var mutte og ikke imøtekommande. Vi hadde booket en uke, men byttet hotell etter to netter. Eneste positive var beliggenheten.

 
27.10.2023

av Kari H

Følte meg ikke velkommen.

Ikke et hotell jeg vil bruke igjen. Ingen i resepsjonen da vi ankom seint på kvelden. En venninne som ankom før oss måtte vise oss rommene. Ved booking informerte vi om at vi reiste flere sammen og ønskte å bo nær kvarandre. Selv om hotellet hadde få gjester så ble dette ikkje tatt hensyn til. Personalet var mutt og lite imøtekommende. En positiv ting er at hotellet har en nydelig strand.

 
22.10.2023

av Rita H

Flyttet ut under oppholdet

Veldig hard madrass, luktet mugg på badet. Var ikke fjernkontroll til aircondition. Måtte betale for safeboksnøkkelen, ikke som depositum. Dårlig service av vert og betjening, ubetjent resepsjon. Restauranten manglet mange retter og øl.

 
30.08.2019

av 0501zz

Koseligste hotellet!!

Perfekt beliggenhet.Roligt. God mat. Hyggelig betjening. Utrolig reint. Anbefales for voksne. Fordel å velge rom med havutsikt..ingen katter eller innsekter..stort pluss. Litt få senger ved bassenget, men de ble hentet fra stranden ved behov. Alt i alt storfornøyd

 
23.05.2019

av HeidiHansen81

Kato stalos mare

Kato stalos mare er et et eldre hotell,må innrømme med første øyekast at vi var litt skeptiske. Måtte finne noen så kunne sjekke oss inn og fant tilslutt i baren. Rommet er helt ok,fikk extra pute å pledd da lakenet vær litt kaldt til nå.Fasilitetene er sjarmerende,de ansatte og.Hotelleieren minner litt om en litt rundere utgave av Hovmesteren så er litt på snytta egentlig generelt alltid😂 Men plagde oss ikke,bære underholdene. Nær beliggenhet til Plantanias i gåavstand. Maten på hotellet er virkelig god og renholdet fantastisk. Stort pluss til renholdspersonalet med nye kunstverk hver dag på senga. Vi ble veldig sjarmert 😊