Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 111 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-06-09


6 av 10

+
Kjente hotellet fra tidligere
-
Toalettet virket ikke hele første uken. Måtte hente vann fra kjøkkenet for å helle i toalettet. Bedre plass til å oppbevare klær. Rom A4 må oppdateres.

Bekreftet gjest: 2024-06-08


7 av 10

+
Det beste var at det var et lite hotell og at det lå ved stranden. De ansatte var hyggelige.
-
Det var uventet at det ikke var noen resepsjon. Dette gjorde ankomsten litt problematisk. I tillegg visste ikke sjåføren hvor hotellet var og kjørte oss for langt. Det kunne gjerne vært gratis solsenger på stranda for hotellets gjester i og med at bassengområdet er såpass lite.

Bekreftet gjest: 2024-06-01


9 av 10

+
Svært god service og hyggelig atmosfære! Ligger ved stranden.
-
Litt trange toalettforhold. Dør til WC kan kun åpnes halvt. Propp i vask fungerte ikke. Personell ved hotell informert. Såpeskål i dusj bør monteres.

Bekreftet gjest: 2024-05-19


8 av 10

+
Ligger på stranden
-
Det stod til forventningene

Bekreftet gjest: 2024-05-18


10 av 10

+
Vennlige å hjelpsome de spm jobbet der
-
Jeg vsr der i mai å alt for kaldt i bassenget på hotellet

Bekreftet gjest: 2024-05-11


8 av 10

+
Stilt og rolig beliggenhet. Utrulig hyggelig betjening
-
Savnet livvakter på stranden, synes det burde være ett minimum med så sterke understrømmer i havet. Siste uken opplevde vi 2 nestenulykker med drukning, takket være en dansk turist i leiligheten under oss gikk det ikke liv tapt. Skremmende!

Bekreftet gjest: 2023-10-14


8 av 10

+
Kort vei til alt. Personalet alltid hyggelige.
-
Stoler og bord inne burde det vært.

Bekreftet gjest: 2023-10-14


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


6 av 10

+
Rolig, vennlige folk
-
Generell standard

Bekreftet gjest: 2023-10-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

64 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
10
Bra
 
0
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

15.10.2017

av Elisabeth S Bodø, Norge

Koselig hotel denne gangen var det ikke plass der i følge Apollo men vi bodde her i 2013

Var å spiste å hilse på Monika nydelig mat og en aldeles nydelig strand. Vi kommer tilbake. Vi har reist til kreta 5 ganger det er vanskelig å få 2roms leihlighet med havutsikt gjennom apollo .bestandig fullbooket desverre. Prøver igjen til neste år takk for nydelig mat og kaffe...

 
30.08.2017

av Kristin M

Mugg og kakerlakker

Jeg ser at det er flere som skriver at de har gode opplevelser av hotellet, men jeg må si at jeg har absolutt ikke opplevd det samme. Rommet er så lite at to personer får nesten ikke plass for å gå rundt sengen. Det er et utslitt og umoderne hotell som lukter mugg når du åpner døra til hotellrommet! Badet er det minste og mest forferdelige jeg har opplevd. Dusjen er alt for liten, om du har noen ekstra kilo på kroppen vil du ikke få plass til å dusje eller barbere leggene dine. Døra på badet gikk inntil doen, slik at man nesten ikke fikk lukket den. Eneste positive er at hotellet ligger rett på stranden, slik at det bare er å gå bed til stranden. Man må kjøpe noe i varen for å få lov til å ligge på solsengene der, hvis du ikke kjøper noe med engang opplevde jeg at en fra personalet gikk ned til meg og sa strengt at dette var deres solsenger og at man MÅTTE kjøpe noe for å kunne ligge der. En av kveldene jeg gikk inn på rommet var det kakerlakk der!!!!! Og takk for at det var siste kvelden for jeg kommer ikke tilbake. Betal heller noen kroner ekstra for mye finere og bedre hotell enn dette. Har besøkt øya siden 2001, og dette er det verste jeg har opplevd.

 
10.07.2016

av ElinSiv Førde, Norge

Enkle, reine leiliheiter på stranda med alt ein treng innan rekkevidde

Lite hotell med personlig atmosfære. Supert for barnefamiliar, alt ein treng innan rekkevidde. Fantastisk personale, Monica i strandbaren, George i baren, eigarane, og reinhaldarane var alle utruleg flinke til å føle oss velkommen. Maten på puben og i strandbaren var enkel og god, passa veldig godt til litt sære norske barn ;) Leiligehtene hadde enkel standard, men var reine og heilt greie. Ein får mykje for pengane. Fantastisk strand og fint og reint basseng. Apollo sitt kontor ligg rett over vegen. Buss til Chania kvart kvarter, turen tok ca 15-20 min og kosta under 2 euro per pers. God utvalg i butikkane som ligg Kato Stalos. Når vi samanlikna prisane på kle/suvenirer og matvarer i Kato Stalles og i Chania kom Kato Stalos som regel best ut. Agapishop Badogianni var vår favoritt blant klesbutikkane, godt utvalg, gode prisar og fantastisk service. Eit lite minus var at ein måtte over hovudvegen for å komme til butikken, og trafikken var noko kaotisk på enkelte tider av døgnet. Vi våga t.d. ikkje å sleppe born på 10-13 år på butikken aleine pga trafikk og køyremønster.

 
08.07.2016

av einarendresen Sortland, Norge

Kjempetrivelig

For andre gang på denne trivelige plassen! Hotellet ligger flott til hvor en har det man trenger innen rekkevidde, direkte adkomst til stranden, trivelig betjening og Monica som i særdeleshet tar seg av gjestene på en fantastisk måte!

 
04.08.2014

av runinee Molde, Norge

Kommer gjerne igjen for 5. gang

Perfekt beliggenhet på stranden. Svært hyggelig personale som opptrer vennlig og hjelpsomt. Rent og ordentlig. En plass jeg føler meg hjemme;) Strandbar. Maten er så som så, etter min smak...Mange gjester kommer tilbake til dette hotellet år etter år, da vi føler oss veldig velkomne der.